2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

canı veren rabbim doktorlar değil. ben bu konuyu araştırdım dinen kendi eşin olduktan sonra hiçbir sıkıntısı yok. Doktorlar elinden geleni yapar canı nasip ederse rabbim verir. doktora giden yada tüp bebek yaptıran herkesin olacak diye bir kaidesi yok. Rabbim nasip edecek o bebeğe canı o verecek. ya valla sizin zihniyetinizdeki insanları anlamıyorum. biz tüp bebek yaptırsak bile doktorun elinde değil herşey, rabbimin izni ve inayetinde çünkü canı doktorlar vermiyor.

canım bugün benimde kahve rengi az birşey akıntım oldu. doktorum dinlenmemi söyledi. kahve rengi leke normal dedi. kırmızı olursa yada parça gelirse beni ara bakalım dedi. şimdi dinlen dedi. benim bir dahada gelmedi dinleniyorum. senin tekrarladımı

Yok canım tekrarlamadi şu an yok çok şükür ama işte doktor canımı sıktı sence kilosu göbeğinde olan bir insanda karından ultrasonla kese içinde bebek ne zaman görünür kese çok şükür yerli yerinde onda bi sıkıntı yok hatta kese boyutu 16.1 ultrason bozuk dedi sen çok göbeklisin dedi boşta diyemem doluda diyemem dedi yarın hastahaneye gidecem bu stresle bi 2 gün daha bekleyemem

ben çok kilolu değilim 5+0 da keseyi vajinal gördü. bebek ve kalp atışı için 7+0 haftalık olduğumda gün verdi. seninde erken bence 6+5 de geçen gebeliğimde vajinal görmüştüm. bebek ve kalp atışını. bence 7 haftalıkken görürsün. boşver o doktoru.

birde kesede belli belirsiz beyaz bir çizgi gibi birşey gördünmü

birde kesede belli belirsiz beyaz bir çizgi gibi birşey gördünmü
Ona çok dikkat edemedim toplasan 15 20 saniyelik bir ultrason yaptı ondan memnun kalmadım ya sadece birşey görmeye çalıştım ama kese boş değildi bunu biliyorum yarın görucem inşallah bugün o kadar başından saldıki beni ultrason resmini bile vermedi yarin size ultrason resmini atarım inşallah

benimkinde incecik beyaz bir çizgi gibi birşey gördü gösterdi. yolk sacı dedi. boş değil dedi. bende yarın gidicem lekeden dolayı huzursuzum. haftaya c.tesi ye kadar bekleyemem.

Hiç canını sıkma arkadaşım, karından anca kese görünür 5 haftada, doktor da garipmiş anlaşılan, sen niye boşuna kendini üzüyorsun..

Sizlere danismak istiyorum 18 subatta kimyasal gebelik yasadim yeniden dondurulmuslarimla ne zaman basliyim 2 ay mi yoksa biraz daha mi sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum

Bende 2 subat da kimyasal gebelik yaşadım bende çok kararsizim acaba hem mi başlasam diye dondurulmuş emriyon varsa çok ara verme bence
Kızlar geçmiş olsun benim duyduğum dondurulmuş 2 ay sonra başlanabilir normal adet gördükten sonra.. tazede en az 3 ay geçmeli

Olum
Kızlar geçmiş olsun benim duyduğum dondurulmuş 2 ay sonra başlanabilir normal adet gördükten sonra.. tazede en az 3 ay geçmeli
Olumlu sonuc almak anlaminda 2 ay sonrami tekrar denesem yoksa dahami uzun acaba hangisinde pozitifi gormek nasip olur geeci hersey yuce Allahin elinde yeterki ol desin

Canım sen hiç sıkıntı yapma kendine.. kese görünmüş..kalp atışı zaten 7 haftalıkken duyuluyor. Ayrıca fazla ultrasona girme demesine de takılma.tamam mümkün olduğunca az olsa iyi olur ama ben hamileligimde birbirinden habersiz 2 doktora takip yaptırdım. Bir hafta biri diğer hafta biri baktı yeri gelince. Yanı normalin 2 katı fazlasıyla muayene oldum. Allah'a şükür bi sorun olmadı.
Lekelenmeye gelince bebek yerleşiyor normal. Rengi kırmızı ve toplamda 1 bardak olmadığı sürece sorun yok demişti bana doktorum. Ben de 1 bardak olayını nasıl ölçeceğim ki diye saçmalamıştım.
Siz hamislerin yapması gereken bu durumun tadını çıkarın.dinlenin.mutlu olun. Ilk 3 ay bebek için çok önemli stresten uzak durun lütfen. Allah kucağınıza alıp koklamayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…