- 29 Mayıs 2016
- 312
- 341
- 103
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.201
Dondurulmuş tedavi ilk defa mı olacaksınBizim ayniydi sanirim 9 subatti transferim acaba ne yapsak haziranami biraksam acaba havalar sicakken yoksa hemen yapsam acaba daha mi iyi
Canım endişelenme rahat ol Düşünme sağlıksız bir gebelik olsaydı sancın çok olup kanaman olurdu CnmKızlar lütfen birşey söyleyin
Öyledir inşallah ya pazartesi günü olan randevumu yarına aldım bakalım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallahCanım endişelenme rahat ol Düşünme sağlıksız bir gebelik olsaydı sancın çok olup kanaman olurdu Cnm
canı veren rabbim doktorlar değil. ben bu konuyu araştırdım dinen kendi eşin olduktan sonra hiçbir sıkıntısı yok. Doktorlar elinden geleni yapar canı nasip ederse rabbim verir. doktora giden yada tüp bebek yaptıran herkesin olacak diye bir kaidesi yok. Rabbim nasip edecek o bebeğe canı o verecek. ya valla sizin zihniyetinizdeki insanları anlamıyorum. biz tüp bebek yaptırsak bile doktorun elinde değil herşey, rabbimin izni ve inayetinde çünkü canı doktorlar vermiyor.Ozellikle 30 yas alti olup tup bebek yaptirmak istyen arkadslara nacizane bi tavsiyem olcak. Daha evlililginin ilk yilnda cocugum olmuyo diye arays icine girp ilk firsatta tup bebek yaptrmis ve husrana ugrayip maddi manevi yorulmus gereksiz umitsizlige kapilip cok zor gunler atlatms biri olark yaziyorum bunlari. Doktorun prolaktinin kendiliginden kesnlkle dusmeyecegini ve dogal yollardan gebe kalmamin zor oldugunu soylemesinden sonra tup bebege daha cok ikna oluyosun . ancak su an hepsinin sadece maddi amaclarla uydurulmus seyler oldugunu dusunuyorum. Biraz dini inanciniz varsa tavsiyem tibbi nebeviyi arastirin. Daha az maliyetli daha umitvar yontemler olan dogal ve dini yontemleri de deneyin. Hacamat suluk bitkisel ilaclar gibi. En azindan insan hersey bi doktorun elinde degil Rabbimin izni ve inayetinde diye dusunuyo
canım bugün benimde kahve rengi az birşey akıntım oldu. doktorum dinlenmemi söyledi. kahve rengi leke normal dedi. kırmızı olursa yada parça gelirse beni ara bakalım dedi. şimdi dinlen dedi. benim bir dahada gelmedi dinleniyorum. senin tekrarladımıKızlar hayırlı akşamlar benim bugün biraz kahverengi akintim oldu sabah oldu ama geçti şuan bişey yok ALLAHA şükür ama ben yinede tedbir amaçlı bu akşam acile gittim daha öncede söyledim ben kilolu bir insanım şuan tam olarak 5+6 haftalık hamileyim 5+1 de acile gittiğimde kese göründü çok şükür bugünde lekelenmem olunca yine gittim devlet hastanesi aciline ama doktordan pek memnun olamadım hiç doğru ilgilenmedi benimle yine karından ultrasonla baktı çok şükür kese yerli yerinde deydi hatta ablamda yanımdaydı biz ikimiz keseyi dolu gördük için boş değildi boş gebelikte bomboş olurya öyle değildi içinde bişey vardı yani doktor daha iyi bilir diyeceksiniz ama doktor çok tuhaftı ultrasonla baktım kese göründü hatta 5 gün önceye göre daha büyüktü ilk başta bana kalp atışı yok dedi sonra keseye doluda diyemem boşta diyemem zaten ultrason bozuk dedi bide sen kilosunun doğru evet ben kiloluyum hatta kilomun çoğu gobegimde ama ne bilim doktor çok tersti ve hiç doğru bilgilendirme yapmadı bir kağıda birşeyler yazıp yolladı beni ben şuan tam son adet tarihine göre 5+6 haftalık hamileyim ama o bana 5+4 dedi bide gs 16.1 dedi gebelik kesesi içinde sana doluda diyemem boşta diyemem dedi ama inanin ben kesenin boş olduğuna inanmıyorum boş görünmüyordu çünkü hem onun söyledikleride tuhaf başta kalp atışı yok dedi sonra kese dolumu boşmu bilmiyorum dedi çok ultrasona girme bebeğin özürlü mu olsun dedi bide böyle gözümün içine bakarak neden bahsettiğimi anlıyorsun degilmi diye tersledi içime dunyalarca kurt düşürdü lütfen bana bişeyler soyleyin bu pazartesi günü randevum var gidecem özel klinikte ama bu doktor benim canımı sıktı kötü bişey yoktur degilmi kilolu birinde özellikle kilosunun çoğu göbekte olan birinde kesenin dolu veya boş olduğu göbekten ultrasonda ne zaman görülür çok mu erken ki bana kalırsa boş değildi lütfen bir şeyler söyleyin uzun olduğu için çok özür dilerim
Yok canım tekrarlamadi şu an yok çok şükür ama işte doktor canımı sıktı sence kilosu göbeğinde olan bir insanda karından ultrasonla kese içinde bebek ne zaman görünür kese çok şükür yerli yerinde onda bi sıkıntı yok hatta kese boyutu 16.1 ultrason bozuk dedi sen çok göbeklisin dedi boşta diyemem doluda diyemem dedi yarın hastahaneye gidecem bu stresle bi 2 gün daha bekleyememcanım bugün benimde kahve rengi az birşey akıntım oldu. doktorum dinlenmemi söyledi. kahve rengi leke normal dedi. kırmızı olursa yada parça gelirse beni ara bakalım dedi. şimdi dinlen dedi. benim bir dahada gelmedi dinleniyorum. senin tekrarladımı
ben çok kilolu değilim 5+0 da keseyi vajinal gördü. bebek ve kalp atışı için 7+0 haftalık olduğumda gün verdi. seninde erken bence 6+5 de geçen gebeliğimde vajinal görmüştüm. bebek ve kalp atışını. bence 7 haftalıkken görürsün. boşver o doktoru.Yok canım tekrarlamadi şu an yok çok şükür ama işte doktor canımı sıktı sence kilosu göbeğinde olan bir insanda karından ultrasonla kese içinde bebek ne zaman görünür kese çok şükür yerli yerinde onda bi sıkıntı yok hatta kese boyutu 16.1 ultrason bozuk dedi sen çok göbeklisin dedi boşta diyemem doluda diyemem dedi yarın hastahaneye gidecem bu stresle bi 2 gün daha bekleyemem
birde kesede belli belirsiz beyaz bir çizgi gibi birşey gördünmüYok canım tekrarlamadi şu an yok çok şükür ama işte doktor canımı sıktı sence kilosu göbeğinde olan bir insanda karından ultrasonla kese içinde bebek ne zaman görünür kese çok şükür yerli yerinde onda bi sıkıntı yok hatta kese boyutu 16.1 ultrason bozuk dedi sen çok göbeklisin dedi boşta diyemem doluda diyemem dedi yarın hastahaneye gidecem bu stresle bi 2 gün daha bekleyemem
Geçmiş olsun, bence 2-3 ay beklemelisin. Psikolojik olarak da rahatlarsın.Sizlere danismak istiyorum 18 subatta kimyasal gebelik yasadim yeniden dondurulmuslarimla ne zaman basliyim 2 ay mi yoksa biraz daha mi sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum
Ona çok dikkat edemedim toplasan 15 20 saniyelik bir ultrason yaptı ondan memnun kalmadım ya sadece birşey görmeye çalıştım ama kese boş değildi bunu biliyorum yarın görucem inşallah bugün o kadar başından saldıki beni ultrason resmini bile vermedi yarin size ultrason resmini atarım inşallahbirde kesede belli belirsiz beyaz bir çizgi gibi birşey gördünmü
benimkinde incecik beyaz bir çizgi gibi birşey gördü gösterdi. yolk sacı dedi. boş değil dedi. bende yarın gidicem lekeden dolayı huzursuzum. haftaya c.tesi ye kadar bekleyemem.Ona çok dikkat edemedim toplasan 15 20 saniyelik bir ultrason yaptı ondan memnun kalmadım ya sadece birşey görmeye çalıştım ama kese boş değildi bunu biliyorum yarın görucem inşallah bugün o kadar başından saldıki beni ultrason resmini bile vermedi yarin size ultrason resmini atarım inşallah
2 tane dondurulmusum var zaten sadece 3 tane 5. Gune kaldi ilkkez yapicam dondurulmusla sen ne yapmayi dusunuyorsun ben memorialde tedavi goruyorumDondurulmuş tedavi ilk defa mı olacaksın
Hiç canını sıkma arkadaşım, karından anca kese görünür 5 haftada, doktor da garipmiş anlaşılan, sen niye boşuna kendini üzüyorsun..Ona çok dikkat edemedim toplasan 15 20 saniyelik bir ultrason yaptı ondan memnun kalmadım ya sadece birşey görmeye çalıştım ama kese boş değildi bunu biliyorum yarın görucem inşallah bugün o kadar başından saldıki beni ultrason resmini bile vermedi yarin size ultrason resmini atarım inşallah
Sizlere danismak istiyorum 18 subatta kimyasal gebelik yasadim yeniden dondurulmuslarimla ne zaman basliyim 2 ay mi yoksa biraz daha mi sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum
Kızlar geçmiş olsun benim duyduğum dondurulmuş 2 ay sonra başlanabilir normal adet gördükten sonra.. tazede en az 3 ay geçmeliBende 2 subat da kimyasal gebelik yaşadım bende çok kararsizim acaba hem mi başlasam diye dondurulmuş emriyon varsa çok ara verme bence
1 gün sonra arıyolar canımKızlar yumurta toplamadan sonra sizi aradılar mı beni aramadılar çok merak ediyorum
Beni aramadilar üstüne dünden beri ben arıyorum üniversiteyi açan da yok tüp bebek bölümünü1 gün sonra arıyolar canım
Olumlu sonuc almak anlaminda 2 ay sonrami tekrar denesem yoksa dahami uzun acaba hangisinde pozitifi gormek nasip olur geeci hersey yuce Allahin elinde yeterki ol desinKızlar geçmiş olsun benim duyduğum dondurulmuş 2 ay sonra başlanabilir normal adet gördükten sonra.. tazede en az 3 ay geçmeli
Canım sen hiç sıkıntı yapma kendine.. kese görünmüş..kalp atışı zaten 7 haftalıkken duyuluyor. Ayrıca fazla ultrasona girme demesine de takılma.tamam mümkün olduğunca az olsa iyi olur ama ben hamileligimde birbirinden habersiz 2 doktora takip yaptırdım. Bir hafta biri diğer hafta biri baktı yeri gelince. Yanı normalin 2 katı fazlasıyla muayene oldum. Allah'a şükür bi sorun olmadı.Ona çok dikkat edemedim toplasan 15 20 saniyelik bir ultrason yaptı ondan memnun kalmadım ya sadece birşey görmeye çalıştım ama kese boş değildi bunu biliyorum yarın görucem inşallah bugün o kadar başından saldıki beni ultrason resmini bile vermedi yarin size ultrason resmini atarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?