• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ay çok sevindim hadi gözün aydın insallah Hayrlisyla olumlu sonuç alırsın. Yalnız bişey sorcam 4 tane yumurta toplandı 3 u döllendi demişsin normlde az olunca 5.güne bekletmiyorlar diye biliyodum hele üniversiteye çok şaşırdım demkki kaliteleri çok iyi bnce inşallah tutar umudum yüksek senden :anneadayı::nazar:
İnşallah canım valla bana öyle dediler 5.gün embriyosu dedi hatta 1tanesi ilerleyememis imha ettik dedi diğer ikisinde de biri diğerinden daha yavasmis o yüzden 2 tane koydular

İnşallah canım valla bana öyle dediler 5.gün embriyosu dedi hatta 1tanesi ilerleyememis imha ettik dedi diğer ikisinde de biri diğerinden daha yavasmis o yüzden 2 tane koydular
Anladım cnm dedigim gbi gelişimi iyi olmasaydı 5.güne hiç beklemezlerdi sevindim ya ne zaman test yapcn

Merhabalar, ben de adimi yazdirmistim ama silinmis sanirim msj yazmadigimdan. Ocak ayinda ben de tup bebek tedavisine baslamistim(12 gun Gonal f 300UI gunluk). Toplamda 10 folikul vardi, 7si cok kucuktu 6mm ve altinda. Diger 3u de 21mm,19mm ve 15 mmydi. Yumurta toplandiginda 2 tane toplamislar, icleri bos cikmis. Dolayisiyla transfer iptal edildi. Bir sonrakini 2 ay sonra yapicaz.
O zamana kadar yumurtalik kalitemi artirmak icin multivitamin, Q10, D3, omega 3, ari sutu ve hayit otu hapi kullaniyorum. Spora da basladim, haftada 3 gun kosu, 2 gun yuruyus. Ins olumlu sonuc alirim bir dahakine.

Kızlar biri için soruyorum hamilelikte toxoplasma Igg aviditede sonuç 85.00 ne demek
Toxoplazma yaptırmıstım bende araştırmıştım, İgg testi daha önce hastalığın geçirildiğini belirtiyor sorun olmaz ama igm yüksekse hastalığı yeni geçiriyordur o sorun yaratabilir diye okumuştum

Merhaba arkadaslar
Benım persembeden bu yana az az lekelenmem var
Bugun doktora gıttık 7 haftalık olması gereken yavrum buyumemıs kalbı atmıyordu
Beklıycez dedı bu kanama dusukte ola bılırmıs olmayada bılırmıs
10 gun sonraya randevu verdı Bu on gun nasılgececek bılmıyorum
Sızce 10 sonraya duzelme olurmu
Benım umudum yok
Dualarınızı eksık etmeyın arkadaslar hayırlısıyla atlatayım bunuda ınsallah

Merhaba arkadaslar
Benım umudum yok
Allahtan umut kesilmez cnm ama çok üzüldüm ya Rabbim sabır versin inşallah mucizen gercklesir

Merhabalar, ben de adimi yazdirmistim ama silinmis sanirim msj yazmadigimdan. Ocak ayinda ben de tup bebek tedavisine baslamistim(12 gun Gonal f 300UI gunluk). Toplamda 10 folikul vardi, 7si cok kucuktu 6mm ve altinda. Diger 3u de 21mm,19mm ve 15 mmydi. Yumurta toplandiginda 2 tane toplamislar, icleri bos cikmis. Dolayisiyla transfer iptal edildi. Bir sonrakini 2 ay sonra yapicaz.
O zamana kadar yumurtalik kalitemi artirmak icin multivitamin, Q10, D3, omega 3, ari sutu ve hayit otu hapi kullaniyorum. Spora da basladim, haftada 3 gun kosu, 2 gun yuruyus. Ins olumlu sonuc alirim bir dahakine.
Inlallah alırsın bende yumurta ve sperm kalitesi için Arayış içindeyim

Merhaba arkadaslar
Benım umudum yok
canım ya, okuyunca çok canım sıkıldı, inşAllah hayırlısı ile birşey olmaz. Rabbimden umut kesilmez, 10 gün sana zor olacak biliyorum ama bol dua edelim. Güzel haberlerini bekliyor olacağım.

canım ya, okuyunca çok canım sıkıldı, inşAllah hayırlısı ile birşey olmaz. Rabbimden umut kesilmez, 10 gün sana zor olacak biliyorum ama bol dua edelim. Güzel haberlerini bekliyor olacağım.

Uzulmenız ıcın yazmadım camım uzulmeyın
Insallah bısey olmaz canım bılmıyorum
Olmazları olduran rabbım bır yola koymustur
Bız neler gorduk hepsının zorlugu cok farklı buda cok farklı bısey bulup kaybetmek
Hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
Yazarım sonucu canım cok sagol

Yenidunya3 Yenidunya3 cnm estrofemi kullaniyormusun hala bana biraktirdi doktorum crinon jelide bıraktım çünkü birikmiş içerde kapsül hap olarak kullanıyorum suan

Arkadaşlar Merhaba,
Yardımınıza ihtiyacım var. 3.gün 8 hücreli 1.kalite 2 tane embriyo transferim gerçekleşti. Bugün transferin 11.günü. 8.gün beta testi yaptım 2.80 çıktı. 10. gün değerim 7.50 çıktı. Yarın 12.gün testim yapılacak. Bu değerler çok düşük değil mi ? Yarın bir sürprizle karşılaşma ihtimalim var mıdır ? En az kaç olması gerekir ki hamilelik var demek için? Bilgisi olan yardım etsin lütfen :(

Yenidunya3 Yenidunya3 cnm estrofemi kullaniyormusun hala bana biraktirdi doktorum crinon jelide bıraktım çünkü birikmiş içerde kapsül hap olarak kullanıyorum suan
canım merhaba, ben estrofemi keseyi gördüğüm gün bıraktım. Sabah akşam olmak üzere 2 tane alıyordum. Coraspin ve jele devam ediyorum. Onları da galiba 12. haftada bırakırım. Zaten tüp doktoruna sormuyorum bakalım haftaya gittiğimde kontrollere gittiğim doktora sorarım.

Arkadaşlar Merhaba,
Yardımınıza ihtiyacım var. 3.gün 8 hücreli 1.kalite 2 tane embriyo transferim gerçekleşti. Bugün transferin 11.günü. 8.gün beta testi yaptım 2.80 çıktı. 10. gün değerim 7.50 çıktı. Yarın 12.gün testim yapılacak. Bu değerler çok düşük değil mi ? Yarın bir sürprizle karşılaşma ihtimalim var mıdır ? En az kaç olması gerekir ki hamilelik var demek için? Bilgisi olan yardım etsin lütfen :KK43:
canım değerin belki artar, belki geç tutunma falan olmuştur. çünkü benim 5. gün embriyosu iken 12. gün yaptır dediler. Senin daha geç yaptırman gerekir bana göre. İnşAllah artar değerin..

canım değerin belki artar, belki geç tutunma falan olmuştur. çünkü benim 5. gün embriyosu iken 12. gün yaptır dediler. Senin daha geç yaptırman gerekir bana göre. İnşAllah artar değerin..

Cevabın için teşekkür ederim öncelikle çok saol, test günüm yarın ama genel anlamda görüyorum ki benle aynı günde test yapanların değerleri çok yüksek. umarım geç döllenmedir dediğin gibi. Peki bu değer yarın ya da 2 3 gün sonra fırlama gösterebilir mi yoksa bu değerin etrafında mı döner ? Gebelik için 5.0 değerini geçmesi gerektiği söyleniyor şu an geçmiş görünsede hiç bir anlamı yok gibi :( bu değerler çok kafa karıştırıyor.

Cevabın için teşekkür ederim öncelikle çok saol, test günüm yarın ama genel anlamda görüyorum ki benle aynı günde test yapanların değerleri çok yüksek. umarım geç döllenmedir dediğin gibi. Peki bu değer yarın ya da 2 3 gün sonra fırlama gösterebilir mi yoksa bu değerin etrafında mı döner ? Gebelik için 5.0 değerini geçmesi gerektiği söyleniyor şu an geçmiş görünsede hiç bir anlamı yok gibi :KK43: bu değerler çok kafa karıştırıyor.
Canım değer birden artabilir de sitede araştırsan bence çok örnek bulursun. Çıkmadık candan umut kesilmez yani. Bazen kimyasal gebeliklerde böyle düşük değerli olabiliyor. Ama inşAllah artarak devam eder.

Back