2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar meraba ben bugün hastahaneye gittim çok şükür bebeğim yerli yerinde kalbide atiyordu çok şükür çok şükür Rabbim kucağıma almayı nasip etsin inşallah herkesede nasip etsin bu duyguyu dünkü doktora da hakkımı helal etmiyorum insanların ne halde olduklarını hiç düşünmüyorlar bide resmini atim

Çok sevindim canım, kendini strese sokma bence bu gibi durumlarda. Kahve leke artık olağan birşey. O nedenle bir daha olursa sakin ol. Allahın izniyle birşey olmaz inşAllah

gözünaydın canım çok sevindim vajinalmi baktılar

Çok sevindim canım, kendini strese sokma bence bu gibi durumlarda. Kahve leke artık olağan birşey. O nedenle bir daha olursa sakin ol. Allahın izniyle birşey olmaz inşAllah
Aminn canım benim ALLAH in izniyle inşallah çok mutlu oldum çok sevindim kendi evladının atan kalbini duymak bilmiyorum böyle çok tarifsiz bir duygu Rabbime bin şükür isteyen herkes yaşar bu duyguyu inşallah

Olum

Olumlu sonuc almak anlaminda 2 ay sonrami tekrar denesem yoksa dahami uzun acaba hangisinde pozitifi gormek nasip olur geeci hersey yuce Allahin elinde yeterki ol desin
İnternette araştırmıştım benimde 2 düşüğüm oldu, hemen başlamak istiyordum, kürtaj varsa 3 ay, yoksa 2 ay yeterli diye okumuştum ama normal adet görüyorsan, eğer düzenin bozulduysa düzelmesini beklemen lazım..

Evet canim vajinal bakıldı şok sağol canım benim allah razı olsun
bende gittim karndan baktı. herşey yolunda kalp atışını duymadım ama attığını gördü. kanama alanı yok dedi. yerleşme kanaması o takılma dedi. zaten tekrarlamadı. şükürler olsun herşey yolunda

Transfer oldun mu?

Benide eklermisiniz Üsküdar zeynep kamilde 19 şubatta transfer oldum

Transfer bu tedavinin en muhteşem asamasi eee ne de olsa yavruları geçişini gözlerinle görüyorsun.. Bu arada evet 5. gün canim

Eveet kızlar transferim oldu 2 tane koydular 1 tanesi ilerlememis imha ettik dediler geri sayim başlasın:)
Ay çok sevindim hadi gözün aydın insallah Hayrlisyla olumlu sonuç alırsın. Yalnız bişey sorcam 4 tane yumurta toplandı 3 u döllendi demişsin normlde az olunca 5.güne bekletmiyorlar diye biliyodum hele üniversiteye çok şaşırdım demkki kaliteleri çok iyi bnce inşallah tutar umudum yüksek senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…