• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evet aynen kimse yazmıyor artık beni bugün hastaneden ariyacaklardi aramadilar canım sıkıldı bu ara sizler jel akıyor falan demissiniz bende neden akmıyor bu jel :)

Evet aynen kimse yazmıyor artık beni bugün hastaneden ariyacaklardi aramadilar canım sıkıldı bu ara sizler jel akıyor falan demissiniz bende neden akmıyor bu jel :)
hamile kalınca akmaya başladı önce benimde akmıyordu

Sizlere danismak istiyorum 18 subatta kimyasal gebelik yasadim yeniden dondurulmuslarimla ne zaman basliyim 2 ay mi yoksa biraz daha mi sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum

Sizlere danismak istiyorum 18 subatta kimyasal gebelik yasadim yeniden dondurulmuslarimla ne zaman basliyim 2 ay mi yoksa biraz daha mi sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum
Bende 2 subat da kimyasal gebelik yaşadım bende çok kararsizim acaba hem mi başlasam diye dondurulmuş emriyon varsa çok ara verme bence

Bir topik açılır, genelde çoğunluk sonucunu aldıktan sonra kimseler yazmaz.. Sonrasında benim gibi negatifi görenler yeniden deneyeceği zaman yeni sayfalara transfer olurlar..hamileler de hamile topiklerine :KK43:
evet canım ya aynen dediğin gibi..İnşAllah sende güzel sonuçlar alacaksın..Ben ilk başladığım yerden nedense kopamıyorum, insan alışıyor, tanıyor az da olsa..öyle bir kaç topik dolaşıyorum bende :)

Ozellikle 30 yas alti olup tup bebek yaptirmak istyen arkadslara nacizane bi tavsiyem olcak. Daha evlililginin ilk yilnda cocugum olmuyo diye arays icine girp ilk firsatta tup bebek yaptrmis ve husrana ugrayip maddi manevi yorulmus gereksiz umitsizlige kapilip cok zor gunler atlatms biri olark yaziyorum bunlari. Doktorun prolaktinin kendiliginden kesnlkle dusmeyecegini ve dogal yollardan gebe kalmamin zor oldugunu soylemesinden sonra tup bebege daha cok ikna oluyosun . ancak su an hepsinin sadece maddi amaclarla uydurulmus seyler oldugunu dusunuyorum. Biraz dini inanciniz varsa tavsiyem tibbi nebeviyi arastirin. Daha az maliyetli daha umitvar yontemler olan dogal ve dini yontemleri de deneyin. Hacamat suluk bitkisel ilaclar gibi. En azindan insan hersey bi doktorun elinde degil Rabbimin izni ve inayetinde diye dusunuyo

Mrb canım bende negatifi aldım doktor iki ay ara verelim dedi ikinci adetle başlayabiliriz yeni tedaviye dedi bende çok kararsıZım acaba biraz beklesem mi diyorum ama bir yandan da başlamak istiyorum

Ozellikle 30 yas alti olup tup bebek yaptirmak istyen arkadslara nacizane bi tavsiyem olcak. Daha evlililginin ilk yilnda cocugum olmuyo diye arays icine girp ilk firsatta tup bebek yaptrmis ve husrana ugrayip maddi manevi yorulmus gereksiz umitsizlige kapilip cok zor gunler atlatms biri olark yaziyorum bunlari. Doktorun prolaktinin kendiliginden kesnlkle dusmeyecegini ve dogal yollardan gebe kalmamin zor oldugunu soylemesinden sonra tup bebege daha cok ikna oluyosun . ancak su an hepsinin sadece maddi amaclarla uydurulmus seyler oldugunu dusunuyorum. Biraz dini inanciniz varsa tavsiyem tibbi nebeviyi arastirin. Daha az maliyetli daha umitvar yontemler olan dogal ve dini yontemleri de deneyin. Hacamat suluk bitkisel ilaclar gibi. En azindan insan hersey bi doktorun elinde degil Rabbimin izni ve inayetinde diye dusunuyo
Canım haklısın ancak bazı şeylerde hiç bir şekilde düzelmiyor malesef. Benim eşimde hız sıkıntısı var ve 7 yıldır asla değişmedi. Hareket yok yani ne yapsakta. Çok şükür ilk denememde kızıma kavuştum, şimdide tekrar hamileyim. Bu süreç yorucu ve yıpratıcı ama sabırla devam etmek gerekiyor

Mrb canım bende negatifi aldım doktor iki ay ara verelim dedi ikinci adetle başlayabiliriz yeni tedaviye dedi bende çok kararsıZım acaba biraz beklesem mi diyorum ama bir yandan da başlamak istiyorum
Bizim ayniydi sanirim 9 subatti transferim acaba ne yapsak haziranami biraksam acaba havalar sicakken yoksa hemen yapsam acaba daha mi iyi

Kızlar hayırlı akşamlar benim bugün biraz kahverengi akintim oldu sabah oldu ama geçti şuan bişey yok ALLAHA şükür ama ben yinede tedbir amaçlı bu akşam acile gittim daha öncede söyledim ben kilolu bir insanım şuan tam olarak 5+6 haftalık hamileyim 5+1 de acile gittiğimde kese göründü çok şükür bugünde lekelenmem olunca yine gittim devlet hastanesi aciline ama doktordan pek memnun olamadım hiç doğru ilgilenmedi benimle yine karından ultrasonla baktı çok şükür kese yerli yerinde deydi hatta ablamda yanımdaydı biz ikimiz keseyi dolu gördük için boş değildi boş gebelikte bomboş olurya öyle değildi içinde bişey vardı yani doktor daha iyi bilir diyeceksiniz ama doktor çok tuhaftı ultrasonla baktım kese göründü hatta 5 gün önceye göre daha büyüktü ilk başta bana kalp atışı yok dedi sonra keseye doluda diyemem boşta diyemem zaten ultrason bozuk dedi bide sen kilosunun doğru evet ben kiloluyum hatta kilomun çoğu gobegimde ama ne bilim doktor çok tersti ve hiç doğru bilgilendirme yapmadı bir kağıda birşeyler yazıp yolladı beni ben şuan tam son adet tarihine göre 5+6 haftalık hamileyim ama o bana 5+4 dedi bide gs 16.1 dedi gebelik kesesi içinde sana doluda diyemem boşta diyemem dedi ama inanin ben kesenin boş olduğuna inanmıyorum boş görünmüyordu çünkü hem onun söyledikleride tuhaf başta kalp atışı yok dedi sonra kese dolumu boşmu bilmiyorum dedi çok ultrasona girme bebeğin özürlü mu olsun dedi bide böyle gözümün içine bakarak neden bahsettiğimi anlıyorsun degilmi diye tersledi içime dunyalarca kurt düşürdü lütfen bana bişeyler soyleyin bu pazartesi günü randevum var gidecem özel klinikte ama bu doktor benim canımı sıktı kötü bişey yoktur degilmi kilolu birinde özellikle kilosunun çoğu göbekte olan birinde kesenin dolu veya boş olduğu göbekten ultrasonda ne zaman görülür çok mu erken ki bana kalırsa boş değildi lütfen bir şeyler söyleyin uzun olduğu için çok özür dilerim

Back