- 13 Şubat 2017
- 21
- 2
- 1
- 42
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.161
Leyladenizzzzz, çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım. İğnelerimi yaptırıyorum. İnşallah herşey güzel olucak.Kararımızı verdik ve Bugün Dr.Ozan Özolcay da tedaviye başladık, dualarınızı bekliyorum...
Hayırlısı olsun canım aalh gönlüne göre versinLeyladenizzzzz, çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım. İğnelerimi yaptırıyorum. İnşallah herşey güzel olucak.
Canım korkma inşAllah birşey olmaz. Kızımda bende de olmuştu. Az bi kanamam olup geçmişti, sonrada hiç sıkıntı yaşamamıştım. Ama bu hamileliğimde nedense bende çok tedirginim, herhalde ikiz olması beni çok etkiledi.kızlar bende dün gttim hastaneye bebeğin gelişimi iyi kalp atışı flnda normal ama kesenin altında kanama alanı oluşmuş sürekli yatmak gerekiyormuş ve progesteron igneye devam dua edin lütfen bişey olmasın bebeğime
Umarım önemli birşey değildir, içini ferah tut olabiliyor öyle geçiyor, bağışıklık testi yaptırdınmı cnm ??kızlar bende dün gttim hastaneye bebeğin gelişimi iyi kalp atışı flnda normal ama kesenin altında kanama alanı oluşmuş sürekli yatmak gerekiyormuş ve progesteron igneye devam dua edin lütfen bişey olmasın bebeğime
inşallah bnde sıkıntı yaşamam allah seninde yardimcin olsun inşallah vakti zamaninda ikisinide sag salim al KucağınaCanım korkma inşAllah birşey olmaz. Kızımda bende de olmuştu. Az bi kanamam olup geçmişti, sonrada hiç sıkıntı yaşamamıştım. Ama bu hamileliğimde nedense bende çok tedirginim, herhalde ikiz olması beni çok etkiledi.
Hayır yaptirmadim cnmUmarım önemli birşey değildir, içini ferah tut olabiliyor öyle geçiyor, bağışıklık testi yaptırdınmı cnm ??
Evet canım insan çok tedirgin oluyo ama doktorun önlemini almış sende bol bol dua et annesi yavrun seni bırakmayacak bol bol dinlen bizlerde senin ve hepimiz için daima duacıyızkızlar bende dün gttim hastaneye bebeğin gelişimi iyi kalp atışı flnda normal ama kesenin altında kanama alanı oluşmuş sürekli yatmak gerekiyormuş ve progesteron igneye devam dua edin lütfen bişey olmasın bebeğime
Güzel katlanmış tebrik ederim. Yalnız bugun 12.gun değildi sanirim dimi? Degilse 12.gune kadar tekrarlaman gerekirKızlar testi tekrarladım 46 dan 137 ye çıkmış şimdi ne yapmam gerek
Cnm Korkma bişe olmaz Allah ın izni ile inş Sırt üstü yat bol su içip ilaçları düzenli kullan Cnm .bebek ve kalp atışı iyiymiş şükür rahim içinde ki kanama da durur inşkızlar bende dün gttim hastaneye bebeğin gelişimi iyi kalp atışı flnda normal ama kesenin altında kanama alanı oluşmuş sürekli yatmak gerekiyormuş ve progesteron igneye devam dua edin lütfen bişey olmasın bebeğime
Amin canım, çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlüne göre versin.Hayırlısı olsun canım aalh gönlüne göre versin
Hayırlı olsun, benim bildiğim sayının artması gerekiyormuş. İnşallah devam eder.Güzel katlanmış tebrik ederim. Yalnız bugun 12.gun değildi sanirim dimi? Degilse 12.gune kadar tekrarlaman gerekir
hangi belirtiler cnmkızlar nasılsınız sanırım benim belirtiler başlamaya başladı
hamile olduğumu hissetmeye başladım :)hangi belirtiler cnm
normal canım benimde var. bebek yer açıyor kendine :)Kızlar kasık ağrım var bugün normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?