- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.041
hayır canım ben artık tüp bebek merkezine gitmiyorum. doğumu ve takibimi yapacak doktora gidiyorum. kalp atışına kadar tüp bebek merkezine bilgi veriyorum telefonla. tüp bebek merkezleri 3 hafta gibi uzun zamanda çağırıyor çok yoğunlar. vajinal baktı.ay seni bekliyodum valla .. çok sevindim 1 tane demek.
bende başkasına mı gitsem. sen tüp bebek dr una mı gittin.
bide karnından mı baktı.
gozun aydin canim tek mi cift mihayır canım ben artık tüp bebek merkezine gitmiyorum. doğumu ve takibimi yapacak doktora gidiyorum. kalp atışına kadar tüp bebek merkezine bilgi veriyorum telefonla. tüp bebek merkezleri 3 hafta gibi uzun zamanda çağırıyor çok yoğunlar. vajinal baktı.
gittim canım. Keseyi gördüm 5+0 haftalık çıktı. herşey yolunda. olması gerektiğin gibi dedi.hatta yolk kesesinide gördüm belirmeye başlamış. 3 mart da kalp atışına gidicem.
Benim de bir kaç gündür öyleydi öğlen hep aynı saatte çıkarıyordum. Bugün daha iyiyim. Yani kusmadim. Sende durum nasıl surekli mi bulantı varkızlar ben migde bulantisindan mahvoldum bide artık istifra etmeye başladım...midem kalkıyor sanki bi zararı olurmu bebisevarmı bulantisi başlayan arkadaşlar
teşekkür ederim canım. Tek kese gördükgozun aydin canim tek mi cift mi
sağol canımGözün Aydın canım
çok erken. benim bugün 5+0 keseyi gördüm. 3 marta çağırdı kalp atışı içinKızlar 5+3 kalp atışı için çok erken değil mı? Bazı arkadaşlara doktorlar kalp atışına bakmak için bir ısı gönderiyoruz, bebek çok küçükse zarar verebilir demiş. Sitede pek çok yerde okudum bunu. Korkmaya başladım
Hadi canım gözün aydıngittim canım. Keseyi gördüm 5+0 haftalık çıktı. herşey yolunda. olması gerektiğin gibi dedi.hatta yolk kesesinide gördüm belirmeye başlamış. 3 mart da kalp atışına gidicem.
bence cok erken canim ben 9.yada 10.haftad gtmistim diye hatrliyorumKızlar 5+3 kalp atışı için çok erken değil mı? Bazı arkadaşlara doktorlar kalp atışına bakmak için bir ısı gönderiyoruz, bebek çok küçükse zarar verebilir demiş. Sitede pek çok yerde okudum bunu. Korkmaya başladım
teşekkür ederim rrabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Hadi canım gözün aydıninşallah Sağlıkla kucağınada alırsın
çok erken. benim bugün 5+0 keseyi gördüm. 3 marta çağırdı kalp atışı için
Araştırdım kızlar. 6.haftada kalp duyulması çok yaygın. Sitenin hamilelik takviminde de öyle yazıyor.bence cok erken canim ben 9.yada 10.haftad gtmistim diye hatrliyorum
canim duyulabilor ama ben pozitif gordukten sonra keseyide karindan gormek icin bekledim kalp atisinifa.vajinal duyulabilirAraştırdım kızlar. 6.haftada kalp duyulması çok yaygın. Sitenin hamilelik takviminde de öyle yazıyor.
benim doktorum 7+0 da çağırdı. olması gereken en erkeen zaman dedi. daha öncesi duyulmayabilir strese girersin dediAraştırdım kızlar. 6.haftada kalp duyulması çok yaygın. Sitenin hamilelik takviminde de öyle yazıyor.
Her doktorun ayrı görüşü var.benim doktorum 7+0 da çağırdı. olması gereken en erkeen zaman dedi. daha öncesi duyulmayabilir strese girersin dedi
sen bilirsin ama internettende çok araştırdım. başımada geldi duymayınca insan eziyet ediyor kendineHer doktorun ayrı görüşü var.
Canim bisi sorcam kac haftalik hamileyken doktora gidersem hem kese hemde kalp atisini duyarim birde alttan degilde karindan ultrasyin istiyorum ne kadarlikken alayim?sen bilirsin ama internettende çok araştırdım. başımada geldi duymayınca insan eziyet ediyor kendine
canım karından baktıracaksan 7+5 hatta 8 haftalıkken gitsen daha iyi. erken gidip kendini strese sokarsın. vajinal baktıracaksan 6+5 yada 7 haftalıkken daha erken duyan var ama herkes duyamıyor bu sefer sıkıntı başlıyorCanim bisi sorcam kac haftalik hamileyken doktora gidersem hem kese hemde kalp atisini duyarim birde alttan degilde karindan ultrasyin istiyorum ne kadarlikken alayim?
Benim bileceğim bir şey yok ki. Doktor kendi çağırdı.sen bilirsin ama internettende çok araştırdım. başımada geldi duymayınca insan eziyet ediyor kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?