- 18 Kasım 2016
- 286
- 309
- 23
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Yaaaa yerim çok tatli olmuş eline sağlık
Adetin 20.günü 4 ocak oluyor ozamn başlıcaz dedi doktr ama şubata kadr sürmez herlde diye düşünüyorumEvet ilk deneme canım senin transfer şubatta o zaman.hersey yolunda gider inşallah ca
Ne iş yapıyorsun cnmIyiyim şükür canim iş güç yoruyor sürekli okuyorum ama yazamıyorum
Tüm kalbimizle duamizi ederiz canim Rabbim emeklerini hayirli sağlıklı evlatla mukafatlandirsin insallahDualarınızı bekliyorum
Canim tekistil....sen çalışıyor musun ?Ne iş yapıyorsun cnm
Yok çalışmıyorum cnm ama özledim :)Canim tekistil....sen çalışıyor musun ?
Sadece lucrin verdi 15 lik vurulacak her sabah. Adetin ikinci günü gel dedi.
Sen ne iş yapiyordun..olsun olsun dinlen bende ara ara çalışıyorum süreklilik yok tembelmiyiz ne yahuuuYok çalışmıyorum cnm ama özledim :)
Fotoğrafciyim cnm ama benm kistler çok ağrılar yapıyodu çalışamaz hale geldm simdide amelyt tüp bebek derken zaman yokSen ne iş yapiyordun..olsun olsun dinlen bende ara ara çalışıyorum süreklilik yok tembelmiyiz ne yahuuu
Saol canım can sıkıntısından:)))yok yok beklemek kafa yaptıYaaaa yerim çok tatli olmuş eline sağlık
Bebisim gelsinde bana çalışmasam da olurSen ne iş yapiyordun..olsun olsun dinlen bende ara ara çalışıyorum süreklilik yok tembelmiyiz ne yahuuu
Hadi bakalım yakın olacak tarihler galiba:))ınşallahhhhh canimmşuan bende lucrin vurunuyorum 5.günümdeyim hatta adetin 2.günü bende gidicem.
inşallah hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize
Aaa fotoğrafçı süper insallah yavruna kavustuktan sonra birlikte bol bol çekersiniz başlamış olursun işine..:)..ayy benim en sevdigimdir foto çekmekFotoğrafciyim cnm ama benm kistler çok ağrılar yapıyodu çalışamaz hale geldm simdide amelyt tüp bebek derken zaman yok
Olsun uğraş kendine ben çok severim bu tarz el işlerini :):)Saol canım can sıkıntısından:)))yok yok beklemek kafa yaptı
Amin inşallah cnm her anını çekerim valla ona dair çok hayallerim var ztn:) bi gelse Allahn izniyle yavrum gelince herşeyi unuturm ztn :) zevkli ve yoğun bi iştirAaa fotoğrafçı süper insallah yavruna kavustuktan sonra birlikte bol bol çekersiniz başlamış olursun işine..:)..ayy benim en sevdigimdir foto çekmek
Inşallah canim insallah geliceklerrr inanıyorumBebisim gelsinde bana çalışmasam da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?