- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Aynen canım .Ben doğum kontrol ilacı içiyorum opu olduktan sonra dinlendirdi doktor beni.mecburen dondurdular 8embriyomu.daha sonra pct yapılıp transfer sağlam çıkarsa dua edin sağlam gelsin.Bizi bizden başka anlayan olmuyor:))
Hadi bakalım hayirlisi olsunsenin varmiydi çocuk kusura bakma önceden Sorduysam unuttumBu arada geri sayım başladı benim için ocak 4te kontrol var ilacımda bitmiş oluyo rahim kalknlaştırma için ilaç verir sanırım?
Yok canım bikez kimyasal gebelik yaşadım 9yıldır evliyim hamile kalamadım beşinci denemem bakalım bu kez olur inşllhHadi bakalım hayirlisi olsunsenin varmiydi çocuk kusura bakma önceden Sorduysam unuttum
Senin varmıydı canım çocuk.Hadi bakalım hayirlisi olsunsenin varmiydi çocuk kusura bakma önceden Sorduysam unuttum
Yok canım doğal yoldan hamile kalmistim 1 dusuk oldu 5.haftada. iki aşilama yapıldı bu ilk denemem sorun neydi sizdeSenin varmıydı canım çocuk.
Hmm kaç gün vurulcan cnm bat ne zamanSadece lucrin verdi 15 lik vurulacak her sabah. Adetin ikinci günü gel dedi.
Çok iyi cnm inşallah kaliteli embriyolarin olur :)İnşallahhh.16tane canım
7 gün falan vurulmuş olucam adet gecikmesi olmazsa tabi 6 ocakHmm kaç gün vurulcan cnm bat ne zaman
Canım bende sebebsizdi en başta ilk tüp bebekten sonra kist çıktı ameliyat oldum daha sonra tekrar tüp bebek gene kist ve sağ yumurtalığımı böylece kaybettim ve öğrendimki tümörmüş . Şimdi sol yumurtalık var sadece bu arada öğrendim bende genetik bozukluk varmış bebeğim olsada engelli olurmuş yani rabbim vermemişse bi bildiği varmış demekki çok şükür rabbim sağlıkla nasip etsin inşllh herkese.Yok canım doğal yoldan hamile kalmistim 1 dusuk oldu 5.haftada. iki aşilama yapıldı bu ilk denemem sorun neydi sizde
Inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın yavrunu kucağına canım benim. Hasretler bitsin artik.Canım bende sebebsizdi en başta ilk tüp bebekten sonra kist çıktı ameliyat oldum daha sonra tekrar tüp bebek gene kist ve sağ yumurtalığımı böylece kaybettim ve öğrendimki tümörmüş . Şimdi sol yumurtalık var sadece bu arada öğrendim bende genetik bozukluk varmış bebeğim olsada engelli olurmuş yani rabbim vermemişse bi bildiği varmış demekki çok şükür rabbim sağlıkla nasip etsin inşllh herkese.
Anladım cnm sorun varmiydi sende7 gün falan vurulmuş olucam adet gecikmesi olmazsa tabi 6 ocak
Aminnnn inşllh herkesin hasreti son bulur.!Inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın yavrunu kucağına canım benim. Hasretler bitsin artik.
Bende yok bildiğimiz erkek faktörlü bizim. Sen başladın mi tedaviye hangi asamadasinAnladım cnm sorun varmiydi sende
Hmm ilk denemen mi.4 ocakta başlıcam cnm adetin 20. Günü çağardıBende yok bildiğimiz erkek faktörlü bizim. Sen başladın mi tedaviye hangi asamadasin
Sagolasin :) iyiyz çok şükür seni sormaliHayirli akşamlar arkadaşlar herkescikler iyiler insallah
Hayirli akşamlar arkadaşlar herkescikler iyiler insall
Evet ilk deneme canım senin transfer şubatta o zaman.hersey yolunda gider inşallah caHmm ilk denemen mi.4 ocakta başlıcam cnm adetin 20. Günü çağardı
Iyiyim şükür canim iş güç yoruyor sürekli okuyorum ama yazamıyorumSagolasin :) iyiyz çok şükür seni sormali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?