- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
Kızlar normalde tedaviye (iğnelere) adetin kaçıncı gününde başlıyorduk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yada 3. Gün öyle biliyorum benKızlar normalde tedaviye (iğnelere) adetin kaçıncı gününde başlıyorduk?
benim uzun protokolde 7. gun basliyorum cnm yani bugun =) benim de bir sorum var, saat kacda yapmak daha iyi oluyordu igneleri? aksamlari mi yapiyorduk?Kızlar normalde tedaviye (iğnelere) adetin kaçıncı gününde başlıyorduk?
benim kısa protokol olacak, diğeri de öyleydi ama hangi gün başladım hatırlamıyorum. Ben akşam yapmıştım 6 gibiydi sankibenim uzun protokolde 7. gun basliyorum cnm yani bugun =) benim de bir sorum var, saat kacda yapmak daha iyi oluyordu igneleri? aksamlari mi yapiyorduk?
Bu kısa protokolde mi canım?2 yada 3. Gün öyle biliyorum ben
Ben akşam 9 da vuruluyorum çok mu geç acaba ya doktor saat farketmez dedi amabenim kısa protokol olacak, diğeri de öyleydi ama hangi gün başladım hatırlamıyorum. Ben akşam yapmıştım 6 gibiydi sanki
Canım bence uzak ol. Çünkü bir tane hastalık bulaşma riski var, adını unuttum. Genelde hamile kalınca deniliyor ama şimdiden de kapabilirsin.Hayırlı günler herkese dahil olamıyorum hanımlar buraya kusura bakmayın çok hastayım
Yarın tekrar kontrole gitcem dünden itibaren 200 ml vuruluyorum kasiklarima ağrı yapıyor iğneler doktor normal dedi
Hanımlar birde birey sormak istiyorum bizim evde kedimiz var acaba bu süreçte bana bi zararı olurmu çok düşkün bana kucağımdan inmiyor hiç yarın doktora sorcam ama sizden de bu yorum almak isterim
Ayy gerçek mi bütün iğnelerini vurduruyorm ama nasıl yapm ki ama ben odaya kapatınca sürekli miyavlıyor kapıyı tırmalıyoCanım bence uzak ol. Çünkü bir tane hastalık bulaşma riski var, adını unuttum. Genelde hamile kalınca deniliyor ama şimdiden de kapabilirsin.
Doktor ne dediyse onu dinle bence canım. Bana o saat demişlerdi çünkü. Sadece çatlatmayı 9 da vurmuştum sanki..Ayy Allah'ım her aşamasını hatırlamaya başladım sanki :))))Ben akşam 9 da vuruluyorum çok mu geç acaba ya doktor saat farketmez dedi ama
Hayırlı günler herkese dahil olamıyorum hanımlar buraya kusura bakmayın çok hastayım
Yarın tekrar kontrole gitcem dünden itibaren 200 ml vuruluyorum kasiklarima ağrı yapıyor iğneler doktor normal dedi
Hanımlar birde birey sormak istiyorum bizim evde kedimiz var acaba bu süreçte bana bi zararı olurmu çok düşkün bana kucağımdan inmiyor hiç yarın doktora sorcam ama sizden de bu yorum almak isterim
Canım kısa protokol de adetin 2.yada 3.gunu yumurta geliştirici ignelere başlıyorsun. uzun protokolde ise adet olmadan önce yumurta baskilayici igneye başlıyorsun adet olunca yine 2.yada 3.gunu yumurta geliştirme igneleri başlanıyorBu kısa protokolde mi canım?
Sağol canm bizimkinin iç dış parazit aşıları tam 4 ayda bir parazit aşısı vuruluyor ama yarın doktora sorucam ona göre hareket edicem eğer olursa inşallah bebeğim zaten.evde tutmayı düşünmüyorumGebelik sırasında hayvanlardan, özellikle kedilerden insanlara bulaşıp, bebekte sağlık sorunlarına neden olabilecek en önemli hastalıklardan biri Toxoplasma gondii adlı parazite bağlı olarak ortaya çıkan toksoplazmozdur. Pek çok insan T.gondii ile karşılaşmış ve bu paraziti taşımaktadır. Fakat, bağışıklık sistemi paraziti kontrol altında tutar.
Bak canım bunu buldum nette. Ama daha önce geçirdiysen bilemem. onun için gebelikte test yapıyorlar. Şuan bilmiyorsun ama geçirip geçirmediğini
Evet aşıları tam ama yani onun pisliği var malum kumunu temizlemek durumunda kalıyorum o yüzden korkuyorum eşim o tür şeylerle hiç ilgilenmez zaten o yapsa sorun olmaz bence ama yapmazaşıları falan tamsa bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.kardeşimde de vardı iki doğumda da başından beri hep evde kucağında omuzundaydı...sonra hasta oldu ki zor bi süreçti çocuklar küçük olmasına rağmen bırakmadılar..yinede doktoruna sor..
Evet aşıları tam ama yani onun pisliği var malum kumunu temizlemek durumunda kalıyorum o yüzden korkuyorum eşim o tür şeylerle hiç ilgilenmez zaten o yapsa sorun olmaz bence ama yapmaz
Anladım cnm hayırlı olsun tedavin, güzel haberlerini bekliyoruz :)adetin 7. gunu cnm, kontrolden iki gun sonra baslamami soledi dr.