• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

dun dr. kontrolum vardi benim, adetimin 5. gunuydu, dr puregon ilaclari verdi, 300 unite olarak yarin basla dedi, bugun deil yani yarin basliyorum kismetse, artik 5 ocakta kontrole cagirdi..dier baskilayici igneyi de yari doza indirdi..carpinti yapti bende biraz o baskilayici igne, hormona baslayinca gececek dedi dr., Allah yardimcimiz olsun..
adetin 6. günümü başlamış olmuş olacaksın?

Hem Allah sizi bir topraktan, sonra bir damla sudan yarattı. Sonra sizi çiftler kıldı. O'nun bilgisi olmadan ne bir dişi hamile olur, ne doğurur. Kendisine ömür verilenin de ömrünün uzatılması da, ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta yazılıdır. Şüphe yok ki bu, Allah'a göre kolaydır (35/11).

Bismillah her hayrın başıdır. Biz dahi başta ona başlarız.

KullanıcıYaşMerkezDenemeAdet Tarihi-Tedavi Başl.Transfer TarihiSonuç
Yenidunya3 Yenidunya3 33hrs-Genart204.01.2017? ?
@hayat2536 30Medical Park504.01.2017? ?
Leyliamed21 Leyliamed21 24Venividi305.01.2017? ?
peacecy peacecy 35Kıbrıs Tüp Bebek323.12.2016??
SabirDuaSukur SabirDuaSukur 26Hollanda2???
@Faye8281 36Bahçeci Fulya????
@papatyyaa123 29?4???
H hayatnisa 29Başkent Ünv. Has.130.12.2016??
G gamer123 34Bahçeci Fulya4???
B bebegim-gel 26Uludağ Ünv.204.01.2016??
@asyahayat 33Bursa-Acıbadem322.12.2016??
@kuzuuuuuuuu ?Brüksel Tüp bebek221.12.2016??
@cicek00 34Hollanda307.01.2017??
@ayriss2114 34?101.01.2017??
@semus06 25Novaart Tüp 115.01.2017??
@dejavu_one 33Anadolu Sağlık331.12.2016??
@dmlms 21Erdem Hastanesi123.12.2016??
@nanaben 35Bahçeci Fulya?05.01.2016??
@umut1985 32Zeynep Kamil314.01.2017??

[/tr]

merhaba canım,
bende kasım ayında tüp bebek ile gebe kaldım
ancak 8 haftalıkken 6 haftalık gözüktüğü için kürtaj ile sonlandı gebeliğim
tüp bebekte geriden gelme olayı iyi sonuçlar doğurmuyormuş
kısmetı o kadarmış bebegımın

bende 17 aralıkta kürtaj oldum ve korunmayacağım
kürtaj olduğum ıcın çantamda pedler dolaşıyorum başlama tarıhını bılemıyorum
ocak ılk adet tarıhıme kadar
ocak ayında tekrardan iğnelere başlayacağım cunku yumurta rezervım cok az ve iğneler ile dondurulmuş yapacak kadar sayıya ulaşamıyoruz

2. deneme
Unimed Tüp Bebek Merkezi (İşlemler Acıbadem Fulya ile anlaşmalı Lab. toplama transfer)
Doktor: Numan Bayazıd
Tedavi Başlama Ocak ? ama kaçı suan bılmıyorum

Gögsen bey.sizde mi başkentte tedavi görüyorsunuz
Hulisi hocayı da iyi diyorlar. Hatta ben onla da mailleştim. Ama içim nedense ilk doktorum dedi :) Orayı da merak ediyorum. Başkentle 2015 de tanıştım :( İyi bir hastane, personeller iyi idi.

Kızlar bu arada ben erken adet olacağım galiba, doktora yazdım. Burada da tüp bebek merkezi olmadığı için eczaneyi aradım, depo Malatya'daymış. İlacı bilmiyorlar bile :) varmıdır sordurmam lazım dedi...Bakalım ne olacak. Her işte vardır bir hayır.

Hulisi hocayı da iyi diyorlar. Hatta ben onla da mailleştim. Ama içim nedense ilk doktorum dedi :) Orayı da merak ediyorum. Başkentle 2015 de tanıştım :KK43: İyi bir hastane, personeller iyi idi.

Kızlar bu arada ben erken adet olacağım galiba, doktora yazdım. Burada da tüp bebek merkezi olmadığı için eczaneyi aradım, depo Malatya'daymış. İlacı bilmiyorlar bile :) varmıdır sordurmam lazım dedi...Bakalım ne olacak. Her işte vardır bir hayır.
Evet ikisi hakkında da çok olumlu yorumlar duydum. Gögsen beyi bu siteden araştırarak buldum. 2 yıla yakın oldu tanıyalı ben çok memnunum sadece doktor değil bi abi sanki.

Evet ikisi hakkında da çok olumlu yorumlar duydum. Gögsen beyi bu siteden araştırarak buldum. 2 yıla yakın oldu tanıyalı ben çok memnunum sadece doktor değil bi abi sanki.
Ama hastanenin çok yoğun olduğu söylendi. Birde hulisi hoca hemen tüp tedavisine başlamıyormuş. Önce ne sorun varsa onu hallettiyormuş. Mesela sigara içsen onu bırakana kadar başlatmıyormuş diye duydum. Ne kadar doprudur bilmem. Sorun olmasa da benim için vakit kaybı. İzin meselesinden dolayı benim için hemen tedaviye başlayacak bir doktor olması lazımdı.

Ama hastanenin çok yoğun olduğu söylendi. Birde hulisi hoca hemen tüp tedavisine başlamıyormuş. Önce ne sorun varsa onu hallettiyormuş. Mesela sigara içsen onu bırakana kadar başlatmıyormuş diye duydum. Ne kadar doprudur bilmem. Sorun olmasa da benim için vakit kaybı. İzin meselesinden dolayı benim için hemen tedaviye başlayacak bir doktor olması lazımdı.
O açıdan haklısın o zaman canım sen hangi şehirdeydin

Hulisi hocayı da iyi diyorlar. Hatta ben onla da mailleştim. Ama içim nedense ilk doktorum dedi :) Orayı da merak ediyorum. Başkentle 2015 de tanıştım :KK43: İyi bir hastane, personeller iyi idi.

hayirlisi cnm, bana da klinik kendi temin ediyor ilaclari, eczanede cok pahali oldugnu soledi, umarim dogrudur..

hayirlisi cnm, bana da klinik kendi temin ediyor ilaclari, eczanede cok pahali oldugnu soledi, umarim dogrudur..
Evet çok pahalı. benim ilaçlarım 2200 tutuyor. Eczanede hesaplattırdık. Artık indirim yaparlar mı bilmiyorum. Benim doktor dışarıdan olduğu için kurum böyle bir şey yapar mı emin değilim.

Back