2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ikinci günde belirti arar oldum .
Canim butun gun yatarak gn gecmiyo valla ben transfer sonrasi dinlendim eve geldim ve agir is yapmamak sartiyla butun yemegimi bulasigimi herseyimi kendim yaptim aralarda uzandim oturdum orgu ordum zaman geciriyorumYoksa kendimi dinlemekten kafayi yicem

Transferimin 2.gunu ve anladimki kesinlikle uzanmaktan bitun vucudum karnim heleki sirtim nasil agriyo ama yinede kalkmaya korkuyorum 5dk jel icin evde oda geziyorum
çok büyük hata yapıyorsun. benim doktorum yatmak iyi değil dedi. kandolaşımın duruyor bebeğin tutunmasında kan çok önemli. yatma günlük hayatına devam et. yahu ben trabsferde koltukdan kaltım çarşıya gittim. bunlar tutunmamasına engel değil. yaptığın çok yanlış tekrar söylüyorum kan dolaşımın duruyor

Ben dün transferden sonra 2 saat e yakın merkezde kaldık sonra bir saatlik yol geldik benim doktorum da hasta moduna girme dedi

Ben dün transferden sonra 2 saat e yakın merkezde kaldık sonra bir saatlik yol geldik benim doktorum da hasta moduna girme dedi
olması gereken o canım. sadece ağır iş yapma normal hayatına dön. emin olki daha rahat geçiyor ve pozitif oluyor. ben öyle oluyorduki transfer olduğumu unutuyordum. :)

Kızlar bişey sorabilirmiyim tüp bebek te gebelik hesaplaması nasıl oluyor mesela bugün benin transferimin 11. Günü çok şükür pozitif yumurta 5. Gün embriyosuydu şimdi ben kaç haftalık hamileyimdir son adet tarihim 14 Ocak son adet tarihine göremi hesaplanıyor son adet tarihine göre hesaplaniyorsa 4 haftalık mi

Gözün aydin canimm. Benimde senin gibi 5.gun embriyosu. Doktora gittiğimde sordum.son adet tarihine göre hesaplanır dedi.

http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html

bu linkten otomatik hesaplatabilirsin

Transfer tarihine iki hafta ekliyorsun canım

Ciddimisin inşallah yaa çok heyecanlıyım ve çok sabırsızim ben 20 gün sonra falan keseyi görmeye gidecem diyordum
Beta hcg değerine göre demişti doktorum 1500-2000 arasında görünür demişti. Gördüm çok şükür.insallah sende görürsün.ve en önemlisi sağlıkla hayırlı evlatları mızı kucagimiza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…