- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.501
Canim butun gun yatarak gn gecmiyo valla ben transfer sonrasi dinlendim eve geldim ve agir is yapmamak sartiyla butun yemegimi bulasigimi herseyimi kendim yaptim aralarda uzandim oturdum orgu ordum zaman geciriyorumIkinci günde belirti arar oldum .
çok büyük hata yapıyorsun. benim doktorum yatmak iyi değil dedi. kandolaşımın duruyor bebeğin tutunmasında kan çok önemli. yatma günlük hayatına devam et. yahu ben trabsferde koltukdan kaltım çarşıya gittim. bunlar tutunmamasına engel değil. yaptığın çok yanlış tekrar söylüyorum kan dolaşımın duruyorTransferimin 2.gunu ve anladimki kesinlikle uzanmaktan bitun vucudum karnim heleki sirtim nasil agriyo ama yinede kalkmaya korkuyorum 5dk jel icin evde oda geziyorum
ins canim busefer Allahin izniyle kucagina alirsin insallahsağlıkla kucağıma alayım valla razıyım çekmeye. ama akşam üzere bastırdı bir bitkinlik uyuma isteği. bugün belimde ağrıyor.
inşallah canımins canim busefer Allahin izniyle kucagina alirsin insallah
Haklısın canımCanim butun gun yatarak gn gecmiyo valla ben transfer sonrasi dinlendim eve geldim ve agir is yapmamak sartiyla butun yemegimi bulasigimi herseyimi kendim yaptim aralarda uzandim oturdum orgu ordum zaman geciriyorumYoksa kendimi dinlemekten kafayi yicem
Ben dün transferden sonra 2 saat e yakın merkezde kaldık sonra bir saatlik yol geldik benim doktorum da hasta moduna girme dediçok büyük hata yapıyorsun. benim doktorum yatmak iyi değil dedi. kandolaşımın duruyor bebeğin tutunmasında kan çok önemli. yatma günlük hayatına devam et. yahu ben trabsferde koltukdan kaltım çarşıya gittim. bunlar tutunmamasına engel değil. yaptığın çok yanlış tekrar söylüyorum kan dolaşımın duruyor
olması gereken o canım. sadece ağır iş yapma normal hayatına dön. emin olki daha rahat geçiyor ve pozitif oluyor. ben öyle oluyorduki transfer olduğumu unutuyordum. :)Ben dün transferden sonra 2 saat e yakın merkezde kaldık sonra bir saatlik yol geldik benim doktorum da hasta moduna girme dedi
Gözün aydin canimm. Benimde senin gibi 5.gun embriyosu. Doktora gittiğimde sordum.son adet tarihine göre hesaplanır dedi.Kızlar bişey sorabilirmiyim tüp bebek te gebelik hesaplaması nasıl oluyor mesela bugün benin transferimin 11. Günü çok şükür pozitif yumurta 5. Gün embriyosuydu şimdi ben kaç haftalık hamileyimdir son adet tarihim 14 Ocak son adet tarihine göremi hesaplanıyor son adet tarihine göre hesaplaniyorsa 4 haftalık mi
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.htmlKızlar bişey sorabilirmiyim tüp bebek te gebelik hesaplaması nasıl oluyor mesela bugün benin transferimin 11. Günü çok şükür pozitif yumurta 5. Gün embriyosuydu şimdi ben kaç haftalık hamileyimdir son adet tarihim 14 Ocak son adet tarihine göremi hesaplanıyor son adet tarihine göre hesaplaniyorsa 4 haftalık mi
Transfer tarihine iki hafta ekliyorsun canımKızlar bişey sorabilirmiyim tüp bebek te gebelik hesaplaması nasıl oluyor mesela bugün benin transferimin 11. Günü çok şükür pozitif yumurta 5. Gün embriyosuydu şimdi ben kaç haftalık hamileyimdir son adet tarihim 14 Ocak son adet tarihine göremi hesaplanıyor son adet tarihine göre hesaplaniyorsa 4 haftalık mi
Anladım canım benim yani şimdi 4 haftalık çok şükürGözün aydin canimm. Benimde senin gibi 5.gun embriyosu. Doktora gittiğimde sordum.son adet tarihine göre hesaplanır dedi.
Çok teşekkür ederim canım yaptım oradaki ne göre 3 hafta 6 günlük hamileyimhttp://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
bu linkten otomatik hesaplatabilirsin
Sağol canım bugün 3 hafta 6 günlük yarın inşallah 4 haftalık olacakTransfer tarihine iki hafta ekliyorsun canım
Sağol canım bugün 3 hafta 6 günlük yarın inşallah 4 haftalık olacak
Bide bişey daha sorabilir miyim çok oldu ama afedersiniz şimdi hesaplara göre 4 haftalık çok şükür benim 10.gün beta hcgm 133.33 çıkmıştı ortalama olarak kese ne zaman görünür Allahın izniyleTransfer tarihine iki hafta ekliyorsun canım
1 hafta sonra görünür canımBide bişey daha sorabilir miyim çok oldu ama afedersiniz şimdi hesaplara göre 4 haftalık çok şükür benim 10.gün beta hcgm 133.33 çıkmıştı ortalama olarak kese ne zaman görünür Allahın izniyle
Aldirdilar canm bende bugün 4. Günümde vurdurdun koldan.Kızlar iyi geceler bir şey sorucam sizlere de çatlama iğnesi aldırdılar mı
Ciddimisin inşallah yaa çok heyecanlıyım ve çok sabırsızim ben 20 gün sonra falan keseyi görmeye gidecem diyordum1 hafta sonra görünür canım
Beta hcg değerine göre demişti doktorum 1500-2000 arasında görünür demişti. Gördüm çok şükür.insallah sende görürsün.ve en önemlisi sağlıkla hayırlı evlatları mızı kucagimiza alırız inşallah.Ciddimisin inşallah yaa çok heyecanlıyım ve çok sabırsızim ben 20 gün sonra falan keseyi görmeye gidecem diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?