- 29 Mayıs 2016
- 312
- 341
- 103
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.341
Aminn canım benim inşallah dua edin lütfenInsallah hayırlı haberle gelırsın arkadasım
Ben olucem resmen heyecandan çok heyecanlıyım ALLAHIM sana yalvarıyorum bu heyecanları bu umutları boş çıkarma aminnnnnnHadi ins canim benim de yarın 1o.gunum test yaptirayim diyorum ama cesaretimi toplayamiyorum
Forumda ilk ikiz bebişimiz sanırım hayırlı olsun cnm çok sevindim :)
Allah razı olsun kızlar, Rabbim dileyen isteyen herkese versin inşAllah. Sizinde güzel haberlerinizi alırız inşAllah..Hayırlı olsun canım ikizlerin allah tamamına erdırsın insallah
Hadi inş güzel haberlerini bekliyoruz yarin2 hafta oluyor yarın
2 hafta oluyor yarın
Ayneeen canım o yüzden de test yspmak istemiyorumBen olucem resmen heyecandan çok heyecanlıyım ALLAHIM sana yalvarıyorum bu heyecanları bu umutları boş çıkarma aminnnnnn
Hadi inş güzel haberlerini bekliyoruz yarin
Hadi inş canım sonucunu hemen yaz lütfenKızlar kan verdim sonuçlar saat 8 de çıkacak inşallah dua edin allah rızası için
Hadi inşallahKızlar kan verdim sonuçlar saat 8 de çıkacak inşallah dua edin allah rızası için
Tamam canım inşallah allah razı olsun hepinizden zaten 5 dakikada bir internetten sonuçları kontrol ediyorum çıkar çıkmaz yazarım inşallahHadi inş canım sonucunu hemen yaz lütfen
Allah razı olsun canım dua edin lutfen çok heyecanlıyım çokHadi inşallah
Benim de bugun 10. Günüm ama cumartesi test günüm aynı sen gibiyim bende. Hadı Allahım inşallahAllah razı olsun canım dua edin lutfen çok heyecanlıyım çok
Aminn inşallah Rabbim isteyen herkese de sizede banada nasip eder inşallah inşallah inşallah inşallahBenim de bugun 10. Günüm ama cumartesi test günüm aynı sen gibiyim bende. Hadı Allahım inşallah
hakkinda hayirlisi olsun insallah yukselmistr degerin dua ediyorumKızlar kan verdim sonuçlar saat 8 de çıkacak inşallah dua edin allah rızası için
Rastlantı sonucu baktm ama sonuç bekleyen birini görünce bende heyecanlandm tahmin edebiliyorum heyecanını bende 3. Gunumdeyim test için beklemedeym. İnşallah pozitif haber verirsinnn arkadasmAminn inşallah Rabbim isteyen herkese de sizede banada nasip eder inşallah inşallah inşallah inşallah
canim sukurler olsun cok guzel degerin.allah tamamina erdirsinArkadaşlar test sonucum çıktı çok şükür bin şükür milyonlarca defa şükür 10.gün beta hcgm 133 çıkmış iyi degilmi bişey söyleyin lütfen 6. Gün 24.3 çıkmıştı
Çok güzel Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah. Kaçıncı gün embriyosuduydu kaç tane transfer edilmisti?Arkadaşlar test sonucum çıktı çok şükür bin şükür milyonlarca defa şükür 10.gün beta hcgm 133 çıkmış iyi degilmi bişey söyleyin lütfen 6. Gün 24.3 çıkmıştı
Canim degerin gayet guzel gozun aydin Rabbim kucagina almayi nasip etsin saglicakla insallah darisi basimizaArkadaşlar test sonucum çıktı çok şükür bin şükür milyonlarca defa şükür 10.gün beta hcgm 133 çıkmış iyi degilmi bişey söyleyin lütfen 6. Gün 24.3 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?