- Konu Sahibi Yenidunya3
- #4.321
inşallah canım:)eslerimizinde pskolojisi bozuldu resmen :)benim esimde yumurtalar yine kalitesiz dedim dunden beri okdar durgun ki.bugun ins guzel bir haber alirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım:)eslerimizinde pskolojisi bozuldu resmen :)benim esimde yumurtalar yine kalitesiz dedim dunden beri okdar durgun ki.bugun ins guzel bir haber alirim
Canım bende evde test yapmıştım sabah negatifti aynı test akşam baktım ikinci çizgi silik dedim kesin bozuk yada hamilemiyim 12. Günü kan vermeden evde birdaha yaptım ve seninki gibi bayağı belli iki çizgi gidip kan verdim 138 çıktı ikincide 930 yani testler insanı yanıltabiliyo hadi gözün aydın kesin kandada çıkacak inşallahEki Görüntüle 1950783 Eki Görüntüle 1950784
Dün akşam negatif çıkan testim sabah ilk idrarımla bu şekilde çıktı. Sanırım bu idrar testlerine bağlanmamak gerek. Akşam eşim yıkıldı ilaçları içme dedi. sabah tekrar test yaptık. hoplaya zıplaya işe gitti. hey allahım. :)
inşallah canım. dün sabah pozitifti akşam negatif oldu sabah yine pozitif ve daha belirgin. sanırım akşam çok çay içmiştim. o yüzden negatif çıktı. yarın kan vercem test günüm. hakkımızda hayırlısı olsun. zaten tutunduğunu hissettim dünden beri kasık ağrım arttı. özellikle bugün kasık ağrım çok. önceki gebeliklerimde de böyle olmuştuCanım bende evde test yapmıştım sabah negatifti aynı test akşam baktım ikinci çizgi silik dedim kesin bozuk yada hamilemiyim 12. Günü kan vermeden evde birdaha yaptım ve seninki gibi bayağı belli iki çizgi gidip kan verdim 138 çıktı ikincide 930 yani testler insanı yanıltabiliyo hadi gözün aydın kesin kandada çıkacak inşallah
Gozun aydin canim Rabbim tamamina erdirsin kucagina al insallah darisi bizim basimiza kasik agrilarin hep varmiydi canim?benim ilk 4 gun kasik agrisi oldu bugun 6.gunum agri falan kalmadi senin nasil oldu anlat bakalim :)inşallah canım. dün sabah pozitifti akşam negatif oldu sabah yine pozitif ve daha belirgin. sanırım akşam çok çay içmiştim. o yüzden negatif çıktı. yarın kan vercem test günüm. hakkımızda hayırlısı olsun. zaten tutunduğunu hissettim dünden beri kasık ağrım arttı. özellikle bugün kasık ağrım çok. önceki gebeliklerimde de böyle olmuştu
teşekkür ederim. canım kişiye göre değişiyor. benim ağrım yoktu ara ara oluyordu ama rahatsız edici değildi. dünden beri bayağı oluyor. arada bel ağrım oluyor. öncekileride böyle olmuştuGozun aydin canim Rabbim tamamina erdirsin kucagina al insallah darisi bizim basimiza kasik agrilarin hep varmiydi canim?benim ilk 4 gun kasik agrisi oldu bugun 6.gunum agri falan kalmadi senin nasil oldu anlat bakalim :)
canım inşallah transfer olacaksın. geçen sefer pozitifi gördün umudunu kesmekizlar aradilar.2 si döllenmis ama bölunmemisler.2 hucrwli olmasi gerekiyorya bugun hucrelere ayrilmamis .bekleyecegiz aksama kadar bolunme gerceklesirse transfer hemen yapariz yarin hazrlikli olun dediler.yani ilk yasadigimin aynisi 3.gune bile gtmeyecek.neyse transfer olsun yeterki
insallah canim Allahin takdiri ama nerde tuaf birsey var beni bulurcanım inşallah transfer olacaksın. geçen sefer pozitifi gördün umudunu kesme
sağol canım seninde gözün aydın.selam kızlar, bende cumartesiyi bekleyemedim kontrole gittim. 2 adet kese göründü ancak karından baktığı için kalp atışı ve bebekleri görmedik. 1 hafta sonra gel dedi. Alttan baksam duyulur belki dedi ama zorlamayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı artık. Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin.
emily07 canım tebrik ederim.. Sağlıkla devam etsin inşAllah..
Bak gördünmü hemde 3 üde kalitesizdi 2 si döllenmiş lütfen pozitif düşün tutacak inan bana. Bence güzel bir haber bu. Geçmişide bırak artık bi kenara lütfen.kizlar aradilar.2 si döllenmis ama bölunmemisler.2 hucrwli olmasi gerekiyorya bugun hucrelere ayrilmamis .bekleyecegiz aksama kadar bolunme gerceklesirse transfer hemen yapariz yarin hazrlikli olun dediler.yani ilk yasadigimin aynisi 3.gune bile gtmeyecek.neyse transfer olsun yeterki
Kızlar bugün benim transferim 10. Günü çok şükür bitti ilmek ilmek işledim günleri 6. Günü çok az bi lekelenmem olduğundan acile gittim beta hcg me bakıldı 24.3 çıktı...bugün 10. Gün akşam 7 de hastahaneye gidiyorum kan vermek için Allah rızası için dua edin bana dilerim Rabbimden emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallah lütfen dua edin çok ihtiyacım var kalbim yerinden çıkacak resmen heyecan dan
Forumda ilk ikiz bebişimiz sanırım hayırlı olsun cnm çok sevindim :)selam kızlar, bende cumartesiyi bekleyemedim kontrole gittim. 2 adet kese göründü ancak karından baktığı için kalp atışı ve bebekleri görmedik. 1 hafta sonra gel dedi. Alttan baksam duyulur belki dedi ama zorlamayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı artık. Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin.
selam kızlar, bende cumartesiyi bekleyemedim kontrole gittim. 2 adet kese göründü ancak karından baktığı için kalp atışı ve bebekleri görmedik. 1 hafta sonra gel dedi. Alttan baksam duyulur belki dedi ama zorlamayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı artık. Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin.
Hadi ins canim benim de yarın 1o.gunum test yaptirayim diyorum ama cesaretimi toplayamiyorumKızlar bugün benim transferim 10. Günü çok şükür bitti ilmek ilmek işledim günleri 6. Günü çok az bi lekelenmem olduğundan acile gittim beta hcg me bakıldı 24.3 çıktı...bugün 10. Gün akşam 7 de hastahaneye gidiyorum kan vermek için Allah rızası için dua edin bana dilerim Rabbimden emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallah lütfen dua edin çok ihtiyacım var kalbim yerinden çıkacak resmen heyecan dan
Kaçıncı günün yarınKızlar benımde test gunum yarın kac gundur heycanla beklıyorum rabbım hepımızın hakkında hayırlısını nasıp etsın ınsallah hayırlısı olsun
Kaçıncı günün yarın