• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Çok şükürr güzel haber hadi gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Şimdi bize dua et. Bu arada bu senin ilk denemenmiydi?
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun evet ilk denemem di çok şükür tuttu ALLAH kucağımıza almayı nasip etsin inşallah her zaman duamdasınız yemin ederim daha test sonuçlarım çıkmadan hepinize dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah

Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun evet ilk denemem di çok şükür tuttu ALLAH kucağımıza almayı nasip etsin inşallah her zaman duamdasınız yemin ederim daha test sonuçlarım çıkmadan hepinize dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
Şimdi daha çok sevindim canım yaaa benimde pazartesi transfer olacak korku ile bekliyorum bakalım nasıl olacak..

Şimdi daha çok sevindim canım yaaa benimde pazartesi transfer olacak korku ile bekliyorum bakalım nasıl olacak..
İyi düşün umudunu hiçbir zaman kaybetme Rabbim kabul etmeyeceği duaya el açtırmazmış ben 7 sene bekledim bu bebeği dilerim doğması nasip olur inşallah sizlerede isteyen herkese de nasip olsun inşallah her zaman duamdasınız

Çok teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah belirti olarak sayilirmi bilemem ama ikinci gün adet sancısı gibi bir sancı ve bel ağrısı vardı bide en çok benim umut olarak gördüğüm su gibi akıntım vardı ben jeli transferden önce alttan kattigimda böyle kupkuruydu transferden sonra böyle o jel su gibi geliyor du
su gibi akıntı şuan bendede var 2 gündür özellikle

Olur mu canim ohss den dolayi istemiyolar 15 den fazlasini. Pko hastalarinda oluyor genelde diyor. Yani bana doktorumu dedigi bu tabi sizin durumunuz da guzel hayırlı olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin :)
Canım tabi cok fazlasında zarar ıns herkesın yüzü güler ister 1 ister 20 olsun kimse üzülmesin

İnşallah cnm bişey sorucam benmde dondurulmuş transferim olcak iki adet bekletiyo lar seninde öylemi oldu bana çok uzun geldi ya

Nasıl bekletiyorlar canım benim üç senedir dondurulmuş bu embriyolarım.bugünde sabah 9 da çözme işlemi Başlamış saat 2 de transfer edildi onların biraz dinlenmesi gerekiyor Muş

Nasıl bekletiyorlar canım benim üç senedir dondurulmuş bu embriyolarım.bugünde sabah 9 da çözme işlemi Başlamış saat 2 de transfer edildi onların biraz dinlenmesi gerekiyor Muş
Aa 3 sene niye beklettiler cnm benm transferde sorun çıktı 2. Adetin le gel dediler rahimi mi dinlendiriyorlar

Günaydın kızlar ben kan vermeye gidiyorum. :dua::dua::dua:
hayirli sonuclar ins canim.bana telefon geldi 2side hucresel asamayi gecti biri 4 hucreli biri 2 hucreli geriden geliyo dedi.yarini beklemeyelim bugun 12 de transfer edelim dedi.2.gun yine :) cok sukur transfer olabilecegim enazindan

Arkadaslar 2 cızgı varmı bu teste

Eklentiler

• IMG_7446.PNG
    IMG_7446.PNG
    370,1 KB · Görüntüleme: 62
Back