- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #4.301
idrar testi yaptım çok koyu olmasa da belirgin ikinci bir çizgi gördüm. sanırım pozitif
Hadi hayırlı olsun saglıkla kucağına almayı nasip etsin .
kizlar birsey soracagim benim opu bittikten sonra uyandiktan sonra esimi sperm vermesi icin.sorun olurmu acaba kafaya taktim simdi.ilk denememde beni opuya alirken onuda sperm vermesi icin almislardi
Takma böyle şeyleri canım onlar ayarlarlar riske atmazlar
İğneleyor mu canım ?eğer öyleyse iyi diye biliyorum.Kizlarrr acill cevap ben transfer 30 ocak oldum pazartesi test zamanim karin agrim var göbek tarafi gibi adet agrisi gibi degil o arada gelip gidiyor bu daha farkli yasayan varmi ???
Herkese selamlar..
Dun dondurulmus transfer gunumdu arkadaslar. 2 embriyom vardi. Odaya alindim ustumu cikarmak icin. Esimle benim icimden o an ustumu cikarmak gelmedi. Sebebi hissetmis gibiydik. Esim hemsireye once bilgi alalim ondan sonra degistirsin esim dedi. Sonra esim bana kesin 1i ilerleyemedi dicekler digeride kotu diyecekler ben hissediyorum. Önceden soyleyeyim olursa boyle bisey hazırlıkli olalim dedi. Bende bende oyle hissediyorum suan cok garip bende soylicektim demedim sana dedim. Sessizce konusuyoduk. 10 dk sonra embriyolog geldi. Ve gerçekten bizim hissettiklerimizi aynen soyledi. Biri ilerlemedi diğeri max. % 20. Ve eger 1 den 5 e kadar siralicak olursak 2 degerinde ve BC kalitede 6. Gune göre o da diğeri gibi ayni dedi. Ben karari size birakiyorum doktorumuz bunlari detaylica anlatmami istedi size dedi. Esimde biz eger negatif olursa yada cozulemezlerse microchip denicektik. Simdi kalanda digeri gibiyse ve o da kötüyse bosuna umutlanmak istemiyoruz. Bu 3. Denememizdi. Yine yikilmak istemiyoruz. Maddi durumumuz 2 taneyi de kaldiramaz. Sonlandirmak istiyoruz. 2 ay sonra microchip icin gelmek istiyoruz dedi. Embriyolog ta cok mantikli bi karar bosuna umut uzuntu yasamayin ben size sans yok diyemem ama dedigim gibi bosa umut diyebilirim sadece bu dedi. Embriyologta iste sans yok olmaz diyemiyo. Transfer ücreti falanda odenmiyodu zaten transfer edilmeden. Ilaclarimiz icin vermistik sadece. Doktorumuzla konustuk. Yanlis bi karar vermediniz dedi. Nisan 1 yada 2 icin islemlere baslicaz tekrar. Bu sefer inşallah yumurtalarim kaliteli olacak.
Herşeyin Hayırlısı canım vardır bir hayır elbet.yarın benimde transferim var bende korkuyorum yarın çözülürken kaybedebiliriz diye
Helal olsun canim estf ne hakki. sen de dua et .bana da 1 tane transfer ettiler. Zten oyle daha iyi canim ikiz gebelik cok cok riskli. Hayirlisi pozitif olunca anlicaksin stresin iki uc kat artiyor zaten. Ama ikiz gebelikte riskler cok cok fazla ve saglikli dogum orani yuksek degil oyle. Allah nasip eder tek yumurta ikizi olursa ne iyi olur tabi :)
Ikiz gebelerimizi korkutmayalım canım..naçizane önerim.