- 18 Kasım 2015
- 537
- 747
- 33
- 40
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.361
Gözün aydın Canım çok güzel bi sonuç benim 12. Günü 138 di ve 14. Günü 930 oldu seninde bence çok güzel Rabbim senin ve hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahArkadaşlar test sonucum çıktı çok şükür bin şükür milyonlarca defa şükür 10.gün beta hcgm 133 çıkmış iyi degilmi bişey söyleyin lütfen 6. Gün 24.3 çıkmıştı
ben 2.gun embriyosuna 9.gun bakmistim cikmisti canim.yani 3.gun embriyosu olsaydi 8.gun cikacakti yaniKizlarrrr yaaaa 3. Gun embriyosunu en erken kacinci gun idrarda bakabilirizzzz meraktan catlicammm yarin 7.gunum
O zaman cumartesi sabahiben 2.gun embriyosuna 9.gun bakmistim cikmisti canim.yani 3.gun embriyosu olsaydi 8.gun cikacakti yani
Evetttt çok çok güzellll sonucun hayırlı olsun cnmmmArkadaşlar test sonucum çıktı çok şükür bin şükür milyonlarca defa şükür 10.gün beta hcgm 133 çıkmış iyi degilmi bişey söyleyin lütfen 6. Gün 24.3 çıkmıştı
hayirlisi artik canim.insallah mutlu haber aliriz sendendeO zaman cumartesi sabahiinsallah tabi bide boyle olmak var
Çok şükür pozitif canım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin inşallahRastlantı sonucu baktm ama sonuç bekleyen birini görünce bende heyecanlandm tahmin edebiliyorum heyecanını bende 3. Gunumdeyim test için beklemedeym. İnşallah pozitif haber verirsinnn arkadasm
Aminn canım benim çok sağol inşallah Rabbim herkese nasip eder inşallahGözün aydın Canım çok güzel bi sonuç benim 12. Günü 138 di ve 14. Günü 930 oldu seninde bence çok güzel Rabbim senin ve hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Evet çok şükür Rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah en yakın zamanda inşallahEvetttt çok çok güzellll sonucun hayırlı olsun cnmmm
canim sukurler olsun cok guzel degerin.allah tamamina erdirsin
Bin defa Amin inşallah en yakın zamanda darısı başınıza Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallahCanim degerin gayet guzel gozun aydin Rabbim kucagina almayi nasip etsin saglicakla insallah darisi basimiza
Aminn canım benim inşallah çok sağol Rabbim herkese nasip etsin inşallah 5. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi ama bir tanesi blast ti diğeri orta kaliteydi doktorum işimizi şansa bırakmayalım dediÇok güzel Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah. Kaçıncı gün embriyosuduydu kaç tane transfer edilmisti?
Aminn canım benim Rabbim sizede nasip etsin inşallahcanim sukurler olsun cok guzel degerin.allah tamamina erdirsin
Hadi gözün aydın canım çok sevindim. Dua Et bize de belirtin var mıydıArkadaşlar test sonucum çıktı çok şükür bin şükür milyonlarca defa şükür 10.gün beta hcgm 133 çıkmış iyi degilmi bişey söyleyin lütfen 6. Gün 24.3 çıkmıştı
Çok teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah belirti olarak sayilirmi bilemem ama ikinci gün adet sancısı gibi bir sancı ve bel ağrısı vardı bide en çok benim umut olarak gördüğüm su gibi akıntım vardı ben jeli transferden önce alttan kattigimda böyle kupkuruydu transferden sonra böyle o jel su gibi geliyor duHadi gözün aydın canım çok sevindim. Dua Et bize de belirtin var mıydı
Ben jel kullanmıyorum progestan fitil kullanıyorum ama bende onu farkettim iterken içi boyle ıslak gibi☺ benimde bugun 10. Gün yarın normal adet günüm bugun bel ve kasık agrım sankı fazlalaştı belkı de psikolojik ☺Çok teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah belirti olarak sayilirmi bilemem ama ikinci gün adet sancısı gibi bir sancı ve bel ağrısı vardı bide en çok benim umut olarak gördüğüm su gibi akıntım vardı ben jeli transferden önce alttan kattigimda böyle kupkuruydu transferden sonra böyle o jel su gibi geliyor du
İnşallah cnm bişey sorucam benmde dondurulmuş transferim olcak iki adet bekletiyo lar seninde öylemi oldu bana çok uzun geldi yaKızlar bugün benim de transferim çok şükür sorunsuz bir şekilde yapıldı inşallah bende hamilelik haberini verebilirim çok heyecanlıyım dondurulmuş iki adet transfer edildi
Çok sevindim canım hayırlı olsun allahım bizlere de nasip etsin inşArkadaşlar test sonucum çıktı çok şükür bin şükür milyonlarca defa şükür 10.gün beta hcgm 133 çıkmış iyi degilmi bişey söyleyin lütfen 6. Gün 24.3 çıkmıştı
İnşallah canım benim inşallah Rabbim sizede nasip etsin inşallah dilerim Rabbim kimsenin emeklerini boşa gitmesin inşallah inşallah inşallah inşallahBen jel kullanmıyorum progestan fitil kullanıyorum ama bende onu farkettim iterken içi boyle ıslak gibi☺ benimde bugun 10. Gün yarın normal adet günüm bugun bel ve kasık agrım sankı fazlalaştı belkı de psikolojik ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?