- 15 Ocak 2017
- 87
- 92
- 3
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.081
Hayirli olsun canim simdi gordum cok sevindim. Allahim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsinKızlar ben hamileyim. Bu grup uğurlu geldi bana
Dualarim seninle :)) hepimizleAyy amin insAllaaaaaaaaah
Sali gunu transferim var canim insAllah pozitifle sonuclanacak bu sefer dua edin benim icindeee
Amin canim insallah Allahim hepimizin yuzunu guldurur hep dua ediyorum bende hepiniz icin kendim icinDualarim seninle :)) hepimizleinsallah Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
Rabbim kabul etsin insallahAmin canim insallah Allahim hepimizin yuzunu guldurur hep dua ediyorum bende hepiniz icin kendim icin
Evet aynen o iğne canım vücut kendini hamile hissetsin ve bebeği bırakmasın diye inşallah güzel haberlerle gelecenCanim birşey sorcam bu iğne catlatma iğnesi mi? hcg içeriyor mu ? Çünkü bende 1 adet trasferin 3.günü chorimon ignesi kullandım.ve o yüzden test için bekleyeceğim bugün 8.günüm.ignede hcg icerdigidigi için yanilmayalim insallah :))
Ya normal hamile kalan biri hamileyim diyor bu kadar ama biz değer arttimi kese dolu mu kalp atışı varmı hep bir pimpirik vallahi hamileyim diyemiyorsun
Mrb canim benim 4. Denemem oldu hic gebelik gelismedigi icin dr genetige gonderelim dedi bizde riske atmadik evet tuzlu oldu ama hepsini gonderdik embriyo basina 350 dolar yaklasik 11000 tuttu canim yani maddi gucun varsa gonder derim ama istedigin sayidads gonderebiliyorsun hakkimizda hayirlisi olsun insallahCanım tedavin hayırlı olsun inşallah , bir şey sorucam 8embri genetige yollamışsın maliyeti ne kadar tuttu acaba benim dr'um maslak acıbadem labratuarını kullNıyor 400usd benim de yaşım 35 bana genetik dr eger anne babada bir hasar bir sıkıntı görürsem genetige yollarım diyor kafam çok karışık bana bir yol gösterirmisin pazartesi opum var
Anladım cnm cvp için çokkk teşekkürler göndetekim barii napalım bizde 400usd napalımmm artık hamama giren terlerMrb canim benim 4. Denemem oldu hic gebelik gelismedigi icin dr genetige gonderelim dedi bizde riske atmadik evet tuzlu oldu ama hepsini gonderdik embriyo basina 350 dolar yaklasik 11000 tuttu canim yani maddi gucun varsa gonder derim ama istedigin sayidads gonderebiliyorsun hakkimizda hayirlisi olsun insallah
amin canim insallah benimde son kontrolum bugun.bi aksilik cikmazsa carsamba gunu opu olacakSalı günü opu var kızlar dualarınızi bekliyorum allah hepimizin yüzünu güldürsun
Arkadaşım seninle aynı duyguları besliyorum. Yaşadığın çaresiz korkuyu damarlarımda hissediyorum.Ve gör diye duanı burdan ediyorum.rabbim bu uğurda gösterdiğin çabanı boşa çıkarmasın herşeyin hayırlısı nasip olsun.Allahım işlerini zorlaştırmasın kolaylaştırsın.Hz. Muhammed hangi ismiyle rabbime seslendide rabbim muhammedin dualarını kabul ettiyse işte o ismin hürmetine seninde duaların kabul olsun inşallahAnladım cnm cvp için çokkk teşekkürler göndetekim barii napalım bizde 400usd napalımmm artık hamama giren terler
İnşallah bu sefer bebişlerini kucagına alırsın canım sanada dua edicem (herkese ettigim gibi ) çok zorrr bir durum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Birde bu gün yumurta yoplamam var nolur bana dua edin her şey yolunda gitsin iyiki varsınız hiç kimse bilmiyor tüp bebek yaptırdıgımı gereksiz teselliye ihtiyacım yok o yüzden sölemedim kimseye sadece burdan beni anlayan insanlardan destek alıyorum
Canımmm aynen bugünde benim son kontrolüm ve bi aksilik olmazsa çarşamba benimde yumurtalarım toplamacak bugünkü kontrolünde kaç yumurtan var onu sor bence ben sorucam.amin canim insallah benimde son kontrolum bugun.bi aksilik cikmazsa carsamba gunu opu olacak
Merhaba hayırlı olsun inşaallah. Bende bekliyorum ay sonu gelsin diye. 5. Gün pgt ye gitti. Adetin 2. Gunu mu gittiniz dr. Dondurulmuş olunca ne zaman transfer yapılıyor acaba? Kacinci gune denk gelirBenimde dondurulmus 2 tane 5. Gun Embriyosu canim. Benimki sali gunu olacakmis. 1 şubatta gittik hastaneye. Rahim kalınlığım 9 mm di.
antibiyortik enfeksiyon kapmamak için,prednol kortizon malesef
Kızlar ben hamileyim. Bu grup uğurlu geldi bana
Günaydın arkadaşlar 10. Gün 29.36 olan değerim 12 . Gün 93 olmuş biraz daha umutlandım inşallah devam eder artış dualarınızı bekliyorum
Hamile arkadaşlarım köy sütü alıp mayalıyormusunuz pastörize süt yoğurtmu kullanıyorsunuz kafam çok karıştı kimi diyor organik al kimi diyor brucella mikrobu var hazır kullan
Kizceler cuma 166 di şimdi tekrar yaptım 511 olmuş 3 hafta sonra çağırdılar geç değil mi ?
Merhaba hayırlı olsun inşaallah. Bende bekliyorum ay sonu gelsin diye. 5. Gün pgt ye gitti. Adetin 2. Gunu mu gittiniz dr. Dondurulmuş olunca ne zaman transfer yapılıyor acaba? Kacinci gune denk gelir
Hayırlı olsun canım beni De 15 gün sonra çağırdılar sanırım hem kalp atışı hem kese için acaba alttan ultrason ile mı bakılacakkızlar merhaba benım 13.gün 468 çıkmıştı doktorum bugün tekrar yapmamı istedi katlanmış değer 15. Gün 1600 de 10 gün sonra gidicekmişim kontrole .ALLAHım hepinize bu sevinci tattırsın inşş en kısa zamanda
6 diyordu bugun 8 gorunuyor dedi.c.tesi 14 17 arasiydi c.tesiden buyana birden buyumusler ya 19 la 21.5 arasi cok buyumusler ya kendi kendine catlarsa die stres yapiyorum simdide.bi baskilayici bir catlayici olacagim bugunCanımmm aynen bugünde benim son kontrolüm ve bi aksilik olmazsa çarşamba benimde yumurtalarım toplamacak bugünkü kontrolünde kaç yumurtan var onu sor bence ben sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?