• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Bende inamak istemedim böyle bi haksızlığa. Mağdura yardım edeceğiz haşa ama bu da çok fazla bakın aşağıdaki habere yiyecek ısınacak paraları yok tüp bebek yapmışlar şimdid e ısınmak için yardım istiyorlar. ben anlamadım ama allah biliyo ya gücüme gitti:
http://www.gunedogushaber.com/tup-b...bin-en-buyuk-korkusu-usutup-hasta-olmak/2884/
Canım yanlış anlama da sen nasıl evladın olmasını istiyorsan onlarda istiyordur. Bu iş mala mülke bakmıyor malesef. Hem haberde devlet karşıladı vs birşey görmedim ben. Allah tüm isteyenlere versin inşAllah. İnsanlar varını yoğunu bu işe harcıyor bazen. O nedenle hem kendimize hem de onlara dua edelim inşAllah..

Bende inamak istemedim böyle bi haksızlığa. Mağdura yardım edeceğiz haşa ama bu da çok fazla bakın aşağıdaki habere yiyecek ısınacak paraları yok tüp bebek yapmışlar şimdid e ısınmak için yardım istiyorlar. ben anlamadım ama allah biliyo ya gücüme gitti:
http://www.gunedogushaber.com/tup-b...bin-en-buyuk-korkusu-usutup-hasta-olmak/2884/

Belki haklisiniz ucret konusunda ama onlara da hayva muamelesi yapmamak lazim. Evimizde bir gun elektrik kesilse donarak olecez zannediyoruz. Habere inanmadim fakat dogru olsa dahi ben suriyeliler geldi diye kimsenin ac kaldigini düşünmüyorum. Kaldi ki inaniyorsaniz ayet var bununla ilgili

Daha önceden Medine'yi yurt edinmiş ve gönüllerine imanı yerleştirmiş olan kimseler, kendilerine göç edip gelenleri severler ve onlara verilenlerden dolayı içlerinde bir rahatsızlık hissetmezler. Kendileri zaruret içinde bulunsalar bile onları kendilerine tercih ederler. Kim nefsinin cimriliğinden korunursa, işte onlar kurtuluşa erenlerdir. Hasr suresi 9. Ayet

Canım yanlış anlama da sen nasıl evladın olmasını istiyorsan onlarda istiyordur. Bu iş mala mülke bakmıyor malesef. Hem haberde devlet karşıladı vs birşey görmedim ben. Allah tüm isteyenlere versin inşAllah. İnsanlar varını yoğunu bu işe harcıyor bazen. O nedenle hem kendimize hem de onlara dua edelim inşAllah..

Aynen canim benim aynen. Allah agzimizdan çıkanla imtihan etmesin. Zamaninda suriyeliler de yanlis olmasin iraklilar onlara sigindigi vakit benzer bir tepkide bulunmuslar diye okudum. Hepimiz anne adayiyiz rabbim ne bizi ne evlatlarimizi bu duruma dusurmesin. Baskalarinin konusmasindan dolayi bizi de beraber aynı durumla sinamasin.

kızlar yaa o kadar moralim bozuldu ki cuma günü sağlık ocağına crinone jel yazdirdim eczaneye almaya gttim ayın 17 sine kadar elinde var görünüyo diyorlar çünkü günde bir adet olarak yazılmış şimdide kullanamıyorum..kullanamadigim içinde gidip iğne vuruluyorun hergün..Ayrıca normal reçetesiz alicam ne depolarda ne eczanelerde var siz yazdirirken günde kaç tane kullandiginizi söyleyin daha sonra ugrasmak zorunda kalmayın :KK12::kızgın:

kızlar yaa o kadar moralim bozuldu ki cuma günü sağlık ocağına crinone jel yazdirdim eczaneye almaya gttim ayın 17 sine kadar elinde var görünüyo diyorlar çünkü günde bir adet olarak yazılmış şimdide kullanamıyorum..kullanamadigim içinde gidip iğne vuruluyorun hergün..Ayrıca normal reçetesiz alicam ne depolarda ne eczanelerde var siz yazdirirken günde kaç tane kullandiginizi söyleyin daha sonra ugrasmak zorunda kalmayın :KK12::kızgın:
Canım aynı durumu bende yaşadım, saolsun buradan bir arkadaş kendi adına yazdırıp bana göndermişti. Şimdi mutlaka söylüyorum 2 kez kullandığımı. Aile hekimi saolsun yanlış yazmıştı.

Yaa arkadaşlar bende tüp beebek yaptımak için araştırmalara başladım. SGK ile yaparsam ödemem ne olur diye. Veee dün öğremdim ki ben 4000 Tl ek öderken Suriyeliler bedavaya tüp bebek yapıyormuş..... bu nasıl adalet... ben nasıl öderim diye hesap yapıyorum :KK43:
raporlu olarak hastaneye 2450 verdim ilaçlarda 1.500 civarı tutdu. sureyelilere ücretsiz olduğuna inanmıyorum. ilaçları bizzat kendin eczaneden alıyorsun ve hepsi ithal. tüp bebek özel birşey ücretsiz kimse yapmaz.

Aynen öle banada inandırıcı gelmedi suriyelilere bedava oldugu her şey bitti devler kendi insanını bıraktı suriyelileremi kaldı yoktur öle birşey kulaktan dolma bilgilere aldanma gidip devlettenmi ögrendin bunu
imkansız birşey. millet hükümeti kötüleyecem diye ne çıkaracağını bilmiyor. yeterki hükümetimiz gitsin ne olursa olursun derdinde millet. her yazılana inanmayın

B bektagun bütün topiklere yazmışsınız. yazılan herşeye inanmayın. bu dediğiniz imkansız birşey. tüp bebek ilaçları ithal ve gidip eczaneden alıyorsun. reçete özel yazılıyor. devlet yarısını bile karşılamıyor. inanmayın ve boşverin suriyelileri. kendi işinize bakın. tüp bebek zaten stresli bir süreç. herkes kendi derdinde ve acısında. bence sizde kendinize bakın zorlu bir süreç sizi bekliyor. Başladığınız zaman şu dediğinizin imkansız olduğunu kendinizde anlarsınız.

Canım benim hep aynı tedavi uygulandı sadece oğlumda transferden önce brevactid diye bi iğne verdi transferden 1. Gün önce vurdum aynı iğneyi 3. Ve 5. günüde vurdum bu iğne doktorum bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo dedi hatta bu ay topikte kullanan arkadaşlar vardı ben onun çok yardımcı olduğunu düşündüm bence doktoruna sor hamilelik hormonu salgılıyor vücuda oyüzden bebekler daha erken tutunuyormuş
Açıkladığın için teşekkürler cnm, benim 2 düşüğüm var tutunma oluyor ama devam etmiyor, yinede işe yararmı acaba

H huli , Faye8281 Faye8281 kızlar benimde embriyolarım genetiğe gidecek, ama merak ediyorum bunun kesinliği nedir,kalan hücrelerle alınan hücre aynı kalitedemi oluyor, birde embriyodan hücre eksiliyor bu sorun oluşturmazmı, sormayı unuttum bunları sonradan aklıma geldi sizin bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Cnm aynısı bugün başıma geliyordu ben oluşan sonra 2 kutu almıştım bugün aile hekimine yazmaya gittim oda 4 kutu yazıyorum *1 dedi bende hayır *2 kullanıyorum dedim hemen düzeltti ama buralarda bulunuyor İstanbul da yani 4 kutuya 53 TL verdim

H huli , Faye8281 Faye8281 kızlar benimde embriyolarım genetiğe gidecek, ama merak ediyorum bunun kesinliği nedir,kalan hücrelerle alınan hücre aynı kalitedemi oluyor, birde embriyodan hücre eksiliyor bu sorun oluşturmazmı, sormayı unuttum bunları sonradan aklıma geldi sizin bilginiz var mı?
Selam canım bende yuz tane soru sordum. Alınan örnekleme ile test yapılıyor asla zarar vermiyor. Zaten sağlıklı hucre ise testten geçiyor. Ve olasi düşükten önce tedbir oluyor. Ayrıca tutunma ihtimalini yükseltiyor. Kimine göre testten gecen embriyo %75 kimine göre %50 şanlı oluyor. Ben donmus olmasına takilmistim onada geçen sene 1200 kişiye transfer yapıldı sadece çözülme esnasında 3.4 kişide sadece sorun oldu dedi Embriyoloji.

Selam canım bende yuz tane soru sordum. Alınan örnekleme ile test yapılıyor asla zarar vermiyor. Zaten sağlıklı hucre ise testten geçiyor. Ve olasi düşükten önce tedbir oluyor. Ayrıca tutunma ihtimalini yükseltiyor. Kimine göre testten gecen embriyo %75 kimine göre %50 şanlı oluyor. Ben donmus olmasına takilmistim onada geçen sene 1200 kişiye transfer yapıldı sadece çözülme esnasında 3.4 kişide sadece sorun oldu dedi Embriyoloji.
Sağol canım açıkladığın için, birde mozaisizm diye bir durum varmış, hem sağlıklı hem sağlıksız hücre bulunabiliyormuş bunu nasıl belirliyorlar acaba

Back