- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.001
AminAmin inşallah canım sende burdan bizlere güzel haberler verecenbuna kalpten inanıyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Gözün aydın canım kucağına almayı da nasip etsin rabbimKızlar ben hamileyim. Bu grup uğurlu geldi bana
Ayyy çok güzel pozitifmi çokkk sevindim senin adına canımm sağlıkla dopurmak nasip olsun inşallahCanım fakülte muhteşem. Mesela pazar günü regl olursam pazartesi gidiyorum, hemen muayeneye alıyorlar. Çünkü mecbur ikinci gün gitmek zorundasın. İlgi de çok güzel. Telefonla arayınca da normalde de her şeyi güzelce anlatıyorlar. Ben çok memnunum yani . İlkinde tutmadı. Pazartesi günü dondurulmuş transferi oldum :)
Teşekkür ederim canım. Daha pazartesi günü transfer olmuştum bu sabah idrar testinde çıktı pozitif, kan verdik. Çok erken çıkmış gibi görünüyor ama embriyolar 6 günlük olduğu için şu an 12 günlükler yani hamileysem çıkacağını biraz tahmin etmiştim :)Ayyy çok güzel pozitifmi çokkk sevindim senin adına canımm sağlıkla dopurmak nasip olsun inşallah
Çok sevindim gözlerin aydın.6 günlük embriyo da ilk defa duydum 5gün olmaz mı hep en fazlaTeşekkür ederim canım. Daha pazartesi günü transfer olmuştum bu sabah idrar testinde çıktı pozitif, kan verdik. Çok erken çıkmış gibi görünüyor ama embriyolar 6 günlük olduğu için şu an 12 günlükler yani hamileysem çıkacağını biraz tahmin etmiştim :)
Ben de ilk defa duymuştum, sonra sitede başka arkadaşlar da buldum. Çok şükür tutundular. Yani daha ikiz mi bilmiyorum ama :)Çok sevindim gözlerin aydın.6 günlük embriyo da ilk defa duydum 5gün olmaz mı hep en fazla
Senin adına çok sevindim canım benim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin. Bu sevinci bu mutluluğu yaşamak bizede nasip olsun inşallah.gerçekten çok sevindim ilaçlardanmı nedir çok duygusalım zaten imrenmedim desem yalan olurTeşekkür ederim canım. Daha pazartesi günü transfer olmuştum bu sabah idrar testinde çıktı pozitif, kan verdik. Çok erken çıkmış gibi görünüyor ama embriyolar 6 günlük olduğu için şu an 12 günlükler yani hamileysem çıkacağını biraz tahmin etmiştim :)
İnşallah canım ya çok sağol adet sancıları beni her ne kadar korkutsada akıntı için yazılanlar beni umutlandiriyor sen kaç haftalık hamilesin
Canım tam üç yıl önce bugünlerde bebek istediğime karar verdim ve şimdi hamileyim. Bu üç yılda eşim ve ben ameliyatlar olup ilaçlar içerken çoğu tanıdığım birinciyi doğurdu ikinciye hamile kaldı. Tabi çok zordu ama hepsi için çok mutlu oldum çünkü bir gün benim de olacağını biliyordum. Transferden sonra ne zorluk yaşasam "Allah büyük"dedim. 3 klomen , 2 aşılama, 1 tüp bebek negatifi gördüm. Yani 7. tedavimde oldu. İnşallah senin de olacak. İnancını kaybetme :)Senin adına çok sevindim canım benim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin. Bu sevinci bu mutluluğu yaşamak bizede nasip olsun inşallah.gerçekten çok sevindim ilaçlardanmı nedir çok duygusalım zaten imrenmedim desem yalan olur
Oo ne guzel bak 3 kat artmısGünaydın arkadaşlar 10. Gün 29.36 olan değerim 12 . Gün 93 olmuş biraz daha umutlandım inşallah devam eder artış dualarınızı bekliyorum
Hadi tebrik ederiz arkadasim cok güzelTeşekkür ederim canım. Daha pazartesi günü transfer olmuştum bu sabah idrar testinde çıktı pozitif, kan verdik. Çok erken çıkmış gibi görünüyor ama embriyolar 6 günlük olduğu için şu an 12 günlükler yani hamileysem çıkacağını biraz tahmin etmiştim :)
Benimde 3 yılım olacak inancımı yitirmiyorum ama olmayacak korkusuyla çok hayal kurmamaya çalışıyorum..yinede çok sevindim snin adına harika bi duygu..Canım tam üç yıl önce bugünlerde bebek istediğime karar verdim ve şimdi hamileyim. Bu üç yılda eşim ve ben ameliyatlar olup ilaçlar içerken çoğu tanıdığım birinciyi doğurdu ikinciye hamile kaldı. Tabi çok zordu ama hepsi için çok mutlu oldum çünkü bir gün benim de olacağını biliyordum. Transferden sonra ne zorluk yaşasam "Allah büyük"dedim. 3 klomen , 2 aşılama, 1 tüp bebek negatifi gördüm. Yani 7. tedavimde oldu. İnşallah senin de olacak. İnancını kaybetme :)
Hazır alma bence güvendiğin yerden köy sütü al zaten kaynatılıyor çok daha yararlı..Hamile arkadaşlarım köy sütü alıp mayalıyormusunuz pastörize süt yoğurtmu kullanıyorsunuz kafam çok karıştı kimi diyor organik al kimi diyor brucella mikrobu var hazır kullan
Güzel artmış cnm gözün aydın, 6 haftalık olunca çağırıyorlar ultrason içinKizceler cuma 166 di şimdi tekrar yaptım 511 olmuş 3 hafta sonra çağırdılar geç değil mi ?
Bende de çok oluyor ama doktor çatlamamış dediGünaydın kızlar ben bişey danışmak istiyorum sizlere ben ikinci iğneme dün başladım hani şu olgunlaşan yumurtalar çatlamasın diye ama bu sabah uyandığımdan beri sürekli akıntım var şeffaf ve yapışkan sümük gibi acaba ilaç etki etmedi de yumurtalarımmı çatladı yoksa sizdede öyle oluyomuydu acaba doktorumu arasammı diye düşünüyorum!?
Canım sonuç kaç çıktıTeşekkür ederim canım. Daha pazartesi günü transfer olmuştum bu sabah idrar testinde çıktı pozitif, kan verdik. Çok erken çıkmış gibi görünüyor ama embriyolar 6 günlük olduğu için şu an 12 günlükler yani hamileysem çıkacağını biraz tahmin etmiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?