2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Bende düşük yaptım bir defa evet çok zor seni çok iyi anlıyorum ama unutma Rabbim dertlerimizden daha büyük çok şükür dilerim Allahtan bu sefer gülsün yüzün
ben kürtaj oldum yaşadıklarımız zaten stres üzüntü sevinç korku karışımı birşey tanımı yok. bizlerden başka kimse anlamaz.

ben kürtaj oldum yaşadıklarımız zaten stres üzüntü sevinç korku karışımı birşey tanımı yok. bizlerden başka kimse anlamaz.
Seni anlıyorum ama sevinme zamanı şimdi stresi def et kapından bebeğine hazırlanman lazım moralmen iyi olman lazım düşün şuanda bebeği olmayan tüp bebek yapma imkanı olmayan bir sürü kadın var şanslı olduğumuzu unutmayalım inşallah imkanı olan olmayan ama evlat isteyen herkes tadar bu duyguyu bende ama dediğim gibi stresi kov iyi olmaya bak

haklısın

Hamileymisin cnm çok sevindim aklına kötü şeyler getirme inş sağlıkla kucağına alırsın Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah canım sende burdan bizlere güzel haberler verecenbuna kalpteninanıyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Maşallah cok güzel artmış canım sıkı sıkı tutunsunlar sana ikizler inşallah

Canım 70 ten 21 e düştü.

Geçmiş olsun Cnm inşallah en kısa zamanda doğal yoldan kalırsın hamile.

Kızlar benim için hersey yolundaymış rahim güzel kalınlaşmış dedi doktor Perşembe transfer tarihimiz teyzeleri çift embriyo konulacak tabi duruma göre çözülürken fire vermeyiz umarım .yarın ilaçlara başlıyorum bayagı kabarık reçetem.hem jel vermiş hemde günlük iğne vermiş bu defa vitamin vermiş kan sulandırıcı iğne bir çeşit antibiyotik vermiş ve birde prendol Mu ne diye bir ilaç vermiş bakalım Hayırlısı ile başlayalım ..

antibiyortik enfeksiyon kapmamak için,prednol kortizon malesef

Maşallah cok güzel artmış canım sıkı sıkı tutunsunlar sana ikizler inşallah

Geçmiş olsun Cnm inşallah en kısa zamanda doğal yoldan kalırsın hamile.
Teşşeküler canım hayırlısı tek çift Rabbim hangisini hayırlı kılmışsa onu nasip eder inşallah seninde az kalmış yumoşlarını almaya transfer olmaya gittiğin gün çekebilirsen ya fettah ismini 1001 kere çek ve transfer anında daima Allah'ı çağır canım çünkü ondan başka bize yardım eden yok inşallah sende çok güzel haberlerle gelecen topiğimize

Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacağım ama hangi hastaneye hangi doktora gideceğine karar veremedim yardımcı olurmusunuz
Merhaba bahçeci fulyaya gelin bence.burada okuduklarima göre cok iyiler.bende ankaradan istanbula gidiyorum.baskentide tavsiye etmiyorum.özel degilsiniz orada.cok kalabalik lab.da öyle ünlü değil.bende burada yazılanlara göre yeni, fulya bahceciye basladım.1 kez denedim genartta negatif sonuc.baskentte yum.dondurmaya calistım yumurta sağlıklı olusmadi.klomenle yum.ta oluşmazmıs öyle herkesin.ama vara yoga klomen yazarlarsa oyle boş zaman ve maddi kayıp oldu.

Son düzenleme:

Canim o su gibi akinti insallah pozitif olduğuna isarettir. Benim en buyuk belirtim oydu hemen hemen. Yada artik jelden kaynaklaniyor da biz mi oyle zannediyoruz bilmiyorum da insallah senin de oyledir

Merhaba canım yeni gördüm msjını.şiddetle tavsiye ederim medikal parkı.ilgi alaka aile sıcaklığında bir tedavi dönemi geçirdim.Allaha şükür.paket fiyatı yılbaşından önce dondurulanlar hariç 5500dü.yeni yılda 6500 olmuş canım

Tayfun beye tedavi oldum ben çok sıcak güler yüzlü babacan bir adam.bana iyi geldi bu pozitiflik bilmiyorum.çok sakindim.fakülteyi de iyi duydum ama sen memnunmusum kaçıncı tedavin sen de anlatırmısın canım

Çok teşekkür ederim yardımın için canım :) Sanırım gerek kalmayacak :)

Tayfun beye tedavi oldum ben çok sıcak güler yüzlü babacan bir adam.bana iyi geldi bu pozitiflik bilmiyorum.çok sakindim.fakülteyi de iyi duydum ama sen memnunmusum kaçıncı tedavin sen de anlatırmısın canım
Canım fakülte muhteşem. Mesela pazar günü regl olursam pazartesi gidiyorum, hemen muayeneye alıyorlar. Çünkü mecbur ikinci gün gitmek zorundasın. İlgi de çok güzel. Telefonla arayınca da normalde de her şeyi güzelce anlatıyorlar. Ben çok memnunum yani . İlkinde tutmadı. Pazartesi günü dondurulmuş transferi oldum :)

Canim o su gibi akinti insallah pozitif olduğuna isarettir. Benim en buyuk belirtim oydu hemen hemen. Yada artik jelden kaynaklaniyor da biz mi oyle zannediyoruz bilmiyorum da insallah senin de oyledir
İnşallah canım ya çok sağol adet sancıları beni her ne kadar korkutsada akıntı için yazılanlar beni umutlandiriyor sen kaç haftalık hamilesin

Günaydın kızlar ben bişey danışmak istiyorum sizlere ben ikinci iğneme dün başladım hani şu olgunlaşan yumurtalar çatlamasın diye ama bu sabah uyandığımdan beri sürekli akıntım var şeffaf ve yapışkan sümük gibi acaba ilaç etki etmedi de yumurtalarımmı çatladı yoksa sizdede öyle oluyomuydu acaba doktorumu arasammı diye düşünüyorum!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…