2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evet Giresun'da yaşıyorum sen nerelisin?? Eşimde Giresunlu ve merkezde oturuyoruz. Ben duruoğlundan eşim göremeden sen??
Canim ben bursadayim esim gresun trebolulu ama bursada yasiyoruz.senin tedavin yarilanmis bundan sonrasi yumurta toplama ve trasfer kactane yumurtan varmi soyledimi dokto

Bak sen şimdi aşama aşama düşün sonu düşünmë şimdi stres olursun. Önce yumoşlarına adapte ol hayırlısı ile toplansin ve döllensin diye dua et. Çünkü bu surec uzun bı surec aşama aşama atlatılıyor

Sen nasil hissediyorsun oldumu sence bi belirti falan varmi nasil geciyo gunlarin?
valla hislerim karışık. çoğu zaman korku var. ağrım sızım birşey yok. gerçi benim diğer denemelerimdede 8.günden sonra ağrılar başlamıştı. günlerim transfer olduğum gün evde geçirdim. diğer günler öğlen 3 e kadar evde oturdum. 3 den akşam 7 kadar dışarda arkadaşlarımla zaman geçirdim. o zaman aklına gelmiyor en azından. daha rahat oluyorum. sen ne aşamadasın şimdi

Kızlar benimde bugün 5. Günüm bitti şükür perşembe günü test yapacam inşallah hayırlı haberlerle hepinize ve kendime çok dua ediyorum sizde beni unutmayın dualarınızda benim sanki adet olacakmış gibi ağrılarım daha ikinci gün başladı bide belim ağrıyor çok korkuyorum ama içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım geçen günde yazdım ama ben transferden önce alttan jeli kullandığımda kupkuruydu ama transferden sonra böyle akintim başladı o jel su gibi geliyor şeffaf kokusuz bir akintim var bunlar hem umut hemde korku benim için sanki adet olacakmışım gibi bana akıl verin lütfen böyle olupta pozitif olan arkadaşlar

Valla canim dun sabah transfer oldu bugun 1.gun oluyor sanirim tup bebek durumundan kocam disinda akraba falan kimsenin haberi olmadigi icin sana caya geliyoruz diyene gelmeyin diyemedim demledim cayi yaptim keki oturduk yedik ictik cok sukur fazla durmadilat gittiler bende biraz dinlendim.benim kasiklarimda agri ve batma var canim ama belirtiden falan degil transfer onceside vardi.saten tibben daha benimkiler rahim tutunmasina baslamadi 3.gun embriyosu oldugu icin tutunma tranferden sonra 5.gun basliyo ama seninki tutunmustur artik

bunlar normal belirtiler evet aynı durumu yaşayıp hamile kaldım. hatta gebelikde de aynı ağrılar ve akıntılar devam ediyor. o akıntı bendede var şuan. çamaşırım hep ıslak. yanlız sakın günlük pet kullanma. anında mantar olursun. nemli olduğu için uygun ortamı sağlıyor.

inşallah tutunmuştur. hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. ya gelsin misafirin yap çayını. bunlar iyi şeyler kafan dağılır. sadece ağır iş yapma. önemli olan o. ne kadar az düşünürsen o kadar rahat geçiyor süreç. ben 2 gündür dışardayım. yürüyorm merdiven çıkıyorum. bunlar sıkıntı değil. benim doktorum rahim 9 kat içinizde. bebeğiniz en güvenli yerde dedi

Adına çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah benimde çamaşırim hep ıslak ped kullanmıyorum camasirimi sık değiştiriyorum senin kaçıncı gün yumurtasiydi bide çok bunalmis gibi olacam ama beta hcgn kaç çıktı

Aynen oyle canim Rabbim nasip edecekse eder saten.ben sadece agir kaldirmamaya dikkat ediyorum ara ara da oturup dinleniyorum surekli yatmak bana gore degilmis saten.bi sefer yatarim falan diyodum ama canim sikiliyo benim bu sebepten yanima arkadasim gelince daha rahat etcem.canim benim duam tek saglikli hayirli evlat olsunlar insallah hepimiz icin.haftaya cuma gunu bende idrar testi yaparim insallah guzel sonuclarimiz olur

ben bebeğimi 4 ay önce kaybettim tekrar deniyorum. tam hatırlamıyorum ama 122 olması lazım değerim

amin,inşallah. ben cuma kan vercem. gerçi benim geçen sefer 7. gün de idararda çift çizgi görmüştüm

Çok üzüldüm canım kusura bakma hayırlısı Allahtan inşallah Rabbim senin yaşadığın bu üzücü olayı hayırlı bir evlatla unuttursun inşallah
önemli değil canım alıştım. inşallah canım. korkularımı yenmem çok zor. iki kez hamile kaldım ikisindede kaybettim. stres dolu günler beni bekliyor. hayırlısı olsun hepimiz için

önemli değil canım alıştım. inşallah canım. korkularımı yenmem çok zor. iki kez hamile kaldım ikisindede kaybettim. stres dolu günler beni bekliyor. hayırlısı olsun hepimiz için
Bende düşük yaptım bir defa evet çok zor seni çok iyi anlıyorum ama unutma Rabbim dertlerimizden daha büyük çok şükür dilerim Allahtan bu sefer gülsün yüzün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…