- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #3.721
Maşallah cnm Hayrli olsnArkadaşlar kan testim çıktı.5.gun embriyosu bugün 8.gün 161 degerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah cnm Hayrli olsnArkadaşlar kan testim çıktı.5.gun embriyosu bugün 8.gün 161 degerim
git bence de görüşSağol cnm öyle cnm ilgiyi geçtim açıklama bile yapmiyolar soru soruyorum ona bile cvp vermiyor ya Rabbim büyüktür Allah yardımcımz olsn cnm gidiyrm smdi hastaneye görüşmem lazm yksa kafayı yicem
gözün aydın canımArkadaşlar kan testim çıktı.5.gun embriyosu bugün 8.gün 161 degerim
bnm de basim dönüyor gözünün onu karariyor bulantım yok henüz bazı kokulara hassasiyetim oluyo bazenHadi hayırlısı benim de 9 şubat ta kalp atimi için. Insallah duyarım. Benim bulantılar başladı. Sizde durum ne
Hayırlı olsun sonu sağlıklı bebişler olsuGünaydın arkadaşlar, dün transferim yapıldı.
Gözün aydın canım bi ikiz annesi daha inşallah değerin 8. Güne göre çok güzel Rabbim kucağına almayıda nasip etsinArkadaşlar kan testim çıktı.5.gun embriyosu bugün 8.gün 161 degerim
Bende kullanmistim 3 tane canimEvet canim kullandım ben 4 adet :))
Canım gözün aydın biz seninle aynı gün mü transfer olmuştuk 26 ocak benim test günü cumartesi şuan da merak ediyorum ama negatif çıkarsa diye çok korkuyorum benimde 5. Gün embriyosuydu belirtiniz varmı acaba ?Arkadaşlar kan testim çıktı.5.gun embriyosu bugün 8.gün 161 degerim
Bende kullandım cetrotide 4 tane sanırım baskılamak içinBende cetrotide kullandım
Hayirlisi olsun canim Allahim pozitifle sonuclandirir insallah sonrada saglikla kucagina almayi nasip eder insallaaaaah AmiinGünaydın arkadaşlar, dün transferim yapıldı.
Çok yakıyor normal mi?Evet canim kullandım ben 4 adet :))
Bana hemsire ilk yaptigi zaman bu igne yakabilir demistiÇok yakıyor normal mi?
Çok teşekkür ederim canım benim. Hayırlı sağlıklı evlatlar kucagimiza almayi nasip etsin hepimizinHayırlı olsun sonu sağlıklı bebişler olsu
Gözün aydın canım bi ikiz annesi daha inşallah değerin 8. Güne göre çok güzel Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
görmedim canım sonucun ne
Arkadaşlar kan testim çıktı.5.gun embriyosu bugün 8.gün 161 degerim