• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Arkadaşlar kan testim çıktı.5.gun embriyosu bugün 8.gün 161 degerim:KK9:
Canım gözün aydın biz seninle aynı gün mü transfer olmuştuk 26 ocak benim test günü cumartesi şuan da merak ediyorum ama negatif çıkarsa diye çok korkuyorum benimde 5. Gün embriyosuydu belirtiniz varmı acaba ?

Hayırlı olsun sonu sağlıklı bebişler olsu

Gözün aydın canım bi :nazar: ikiz :nazar:annesi daha inşallah değerin 8. Güne göre çok güzel Rabbim kucağına almayıda nasip etsin :anne::KK46:
Çok teşekkür ederim canım benim. Hayırlı sağlıklı evlatlar kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin

• Kan sulandırıcı ilaç kullanan kişiler için de uygun bir meyve değildir. Çünkü ananas kan pıhtılaşmasına yol açabilir.
  • Ananas yapı itibari ile çok fazla C vitamini içermektedir ve suda çözünür vitamin olarak , fazla C vitamini , genellikle idrar yoluyla dışarı atılır. Ancak ananas da bulunan C vitamini son derece yüksek dozlarda olduğu için ishal , bulantı, kusma, karın ağrısı , mide ekşimesi , baş ağrısı ve uykusuzluğa neden olabilir .
  • Ananas da bulunan protein sindiren enzimlerin karışımı olan bromelain çok alınırsa deri döküntüsü , kusma, ishal ve aşırı adet kanamasına neden olabilir . Adet dönemlerinde tüketmek ananasın zararlarıkonusunda kadınların dikkat etmeleri gereken bir durumdur
  • Enzimin yüksek dozlarda alınmasıyla da potansiyel gebelerde düşüklere yol açan rahim kasılmalarına sebep olabilir. ü Ananas da bulunan Bromelanin bazı ilaç tedavilerinde ilaçlar ile etkileşime girebilir.
  • Maryland Üniversitesi Medikal merkezi Araştırmacıları bu konudaki araştırmaları neticesinde antibiyotik , kan sulandırıcı ilaçlar , uyku ilaçları ve antidepresan ilaç kullanan kişilerin ananas tüketmesi ve bromelain takviyesi almasının son derece zararlı olduğunu ortaya çıkarmışlardır.
  • Gebelik sırasında ananas yemek bir düşüğe veya erken doğuma neden olabilir. Bunun nedeni daha öncede bahsettiğimiz bromelain içeriğinden kaynaklanmaktadır. Bromelain proteinleri yıkar ve serviks zayıflığına neden olarak hamile kişide düşüklere neden olabilir. Aynı zamanda aşırı kanamalara da neden olabilmektedir.
  • Bazı doktorlar doğum sürecini hızlandırmak için ananas suyu önerebilmektedir. Bu durumdan, henüz erken gebelikte sizin için ne risk taşıdığını anlayabilirsiniz.
  • Hamileliğin erken döneminde ananasın zararlarından birisi de ishale neden olması ve vücudun su kaybı yaşaması sonucu bebeğinizin zarar görmesidir.
  • Gestasyonel diyabet sorunu bulunan bayanlar için, ananas hamilelik döneminde zararlıdır.

H hayatnisa canım tebrik ediyorum, sağlıkla gitsin sonuna kadar.
emily07 emily07 canım transferin hayırlı olsun. Sana sımsıkı tutunsun canım. Görmedin heralde bende sonucumu aldım:)

Bu arada emily bende ananas yemiştim ilk 4 gün ve 1-2 dilim. Aşırıya kaçmadan tabi.Kabak çekirdeği yedim.

H hayatnisa canım tebrik ediyorum, sağlıkla gitsin sonuna kadar.
emily07 emily07 canım transferin hayırlı olsun. Sana sımsıkı tutunsun canım. Görmedin heralde bende sonucumu aldım:)

Bu arada emily bende ananas yemiştim ilk 4 gün ve 1-2 dilim. Aşırıya kaçmadan tabi.Kabak çekirdeği yedim.
görmedim canım sonucun ne

Back