- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.741
dün doktora sordum. faydası olan birşey olsa biz size söylerdik. kullandığınız ilaçlar yeterli. 2-3 gün yediğin hiç birşeyin faydası yok. ama bazı maddelerin ilaçla birleşimin zararı olabiliyor. git ve normal hayatına devam et dediBen şimdilik günde bir bardak nar suyu içiyorum transferden sonra ise kabak çekirdeği yemeyi düşünüyorum .ananas ilk tedavide yemiştim sonuç olumsuz olunca sonrakinde yemedim
Çok teşekkür ediyorum :) yok daha görmedik keseyi, 10 gün sonra dedi.aaa şimdi gördüm. gözünaydın canım. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. keseyi gördünmüYenidunya3
Çok teşekkür ederim canım benim
Çok teşekkür ederim canım. Hepimiz mutlu sona ulaşıriz inşallah
Evet canim yskiyo :)) normal tabi canimÇok yakıyor normal mi?
:)))sifa olsun inşallah canimBende kullanmistim 3 tane canim
Canim ciddi mi nerden vardin bu bilgiye? Çünkü bende de pıhtı var:)))Bebek tutunsun diye ananas yiyen arkadaşlar. sakın yemeyin. Kanda pıhtılaşma yapıyor. Tüp bebekde ve gebelikde kan pıhtılaşması birinci derece düşman.
merhaba arkadaşlar biz daha önce bir normal ikisi dondurulmuş 3 deneme yaptık hepsi birinci kalite(AA) embriyo olmasına rahmen negetif sonuç aldık işallah şubat ayında tekrar başlıycaz doktor embriyoların genetiğinde bir sıkıntı olabilir dedi o yüzden bu sefer eşime tese yöntemi uygulanarak denencek benim durumumda olan var mı? burda fazla tüp bebek merkezi olmadığı için herkesde aynı yöntem mi deneniyor merak ediyorum
Teşekkürler canım darısı bütün isteyenlereTebrik ederim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Senin kaçıncı günün ne zaman kan testi yaptırmayı düşünüyosunAdet olacak gibi sancim var bide afedersiniz lavaboya gidince sanki hala tuvaletim varmış gibi bi ağrı var kasik ve karnimda günler azalınca stres artıyor ya
Cumartesi test günüm ya sanırım yarın yapıcamSenin kaçıncı günün ne zaman kan testi yaptırmayı düşünüyosun
Senin kaçıncı günün ne zaman kan testi yaptırmayı düşünüyosun
Benimde yarın 10. Günüm kan testi yaptırmayı düşünüyorumCumartesi test günüm ya sanırım yarın yapıcam
Benim yarın 9. Gün cnm cumartesi 10. Gün 5. Gün embriyosu diye öyle hesapladilar bende yarın yapıcam sanırım hep çok pozitiftim dünden beri bi böyle stres oldum hakkımızda hayırlısıBenimde yarın 10. Günüm kan testi yaptırmayı düşünüyorum
İnşallah yarın ikimizde hayırlı haberlerimizi veririzBenim yarın 9. Gün cnm cumartesi 10. Gün 5. Gün embriyosu diye öyle hesapladilar bende yarın yapıcam sanırım hep çok pozitiftim dünden beri bi böyle stres oldum hakkımızda hayırlısı
İnşallah canım yaİnşallah yarın ikimizde hayırlı haberlerimizi veririz
Senin kaçıncı denemendi sorun neydiİnşallah canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?