2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

kızlar bu crinone jel ne iğrenç birsey böyle kullanması zor ayrıca birde bugün kahverengi çamur gibi tortularla birlikte geri geldi aranızda böyle bişey yaşayan varmı çok korkuyorun5bebwgime bey olmusmudur

"Ayfat2013, post: 49949464, member: 717744"]iyi akşamlar kızlarbenim 12. Gün test sonucum 138 çıkmış veeeeee Hamileyimmmmmmmmm Cuma tekrarlayacam ve inanınki negatif sonuç alan arkadaşlar hep dualarımdasınız Rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah en kısa zamanda [/QUOTE]
Tebrik ederim çok şükür çok şükür çok şükür çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah bişey sorucam benim bugün 2. Günüm böyle adet olacakmış gibi sancim var hafiften belim çok ağrıyor ve akintim var bide bugün farkettim göğüs uçlarım sertleşip iniyor sendede oldumu yoksa tutmadığı işaretimi

Canım muhtemel ikiz dir benim ilk gebelik ikizdi değerim 1000 üzeri çıkmıştı .bende erkek infertiletisinr az takılmadım köşe bucak forum Sayfalarını okudum :)

AYy canım seni üzdüysem özürdilerim transfer olmadı diye öyle yazmışımdır yada karıştırmışımdır. Hemen düzeltiyorum tatlım
Ben yoruldum da oyuzden herşeye üzülüyorum:-( herlde cnm inşallah Allahn izniyle yapılck transferm ve tutuncak bu sfer

Tebrik ederim çok şükür çok şükür çok şükür çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah bişey sorucam benim bugün 2. Günüm böyle adet olacakmış gibi sancim var hafiften belim çok ağrıyor ve akintim var bide bugün farkettim göğüs uçlarım sertleşip iniyor sendede oldumu yoksa tutmadığı işaretimi[/QUOTE]
Zaten benim ağrılarım ikinci günü başladı göğüslerim aynen dediğin gibi ama bak ben şunu farkettim benim akıntım en büyük hamilelik belirtisi afedersin böyle fitili taktığım zaman içi su gibi ben oğlumdada böyle farkettim ama herkesin belirtisi farklı olabilir negatif olduğu zamanlarda fitili taktığımda böyle içi kupkuruydu

Zaten benim ağrılarım ikinci günü başladı göğüslerim aynen dediğin gibi ama bak ben şunu farkettim benim akıntım en büyük hamilelik belirtisi afedersin böyle fitili taktığım zaman içi su gibi ben oğlumdada böyle farkettim ama herkesin belirtisi farklı olabilir negatif olduğu zamanlarda fitili taktığımda böyle içi kupkuruydu[/QUOTE]
Ya bendede su gibi ıslaklık oluyor jel değil ama bildiğin su gibi inşallah tutunmuş tur ya

kızlar bu crinone jel ne iğrenç birsey böyle kullanması zor ayrıca birde bugün kahverengi çamur gibi tortularla birlikte geri geldi aranızda böyle bişey yaşayan varmı çok korkuyorun5bebwgime bey olmusmudur
Merkeze sordun mu canım bazen gelebiliyor bildiğim kadarı ile içerde bekleyenler öyle renk Değiştiriyor Muş kalp atışını duydun mu sen

Ayyyy cok sevindimmm hayırlı olsun saglıkla gelsin Bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesine

Zaten benim ağrılarım ikinci günü başladı göğüslerim aynen dediğin gibi ama bak ben şunu farkettim benim akıntım en büyük hamilelik belirtisi afedersin böyle fitili taktığım zaman içi su gibi ben oğlumdada böyle farkettim ama herkesin belirtisi farklı olabilir negatif olduğu zamanlarda fitili taktığımda böyle içi kupkuruydu[/QUOTE]
Aynen bende normalde fitili kattigimda afedersin kupkuruydu ama transferden sonra böyle akintim başladı inşallah isteyen herkeste bende hamileyimdir

Aynen bende normalde fitili kattigimda afedersin kupkuruydu ama transferden sonra böyle akintim başladı inşallah isteyen herkeste bende hamileyimdir[/QUOTE]
Ozellikle fitili taktıktan sonra aynen senin dediğin gibi böyle içinden şu gibi akıyor afedersiniz

ARKADAŞIMIN öyle oluyordu su an ikiz hamile 3 ayi nitti sukur

Oğlumun ikizi vardı 9 hafta da kalp atışı durdu Cnm
Hakkımızda hayırlısı, bende çok korkuyorum çoğul gebelikten. Doktor demişti embriyolar çok iyi istersen 1 koyalım ikiz istiyorsan 2 koyalım demişti.bende riske atmak istemediğimden 2 olsun demiştim. Kızımda da 2 koyulmuştu ama kanamam olmuştu, heralde gitmişti biri. Çünkü onda da değerim yüksekti

Korkma canım benim embriyolar dan biri biraz kalitesi ni bozmuştu ikisi de beşinci gün embriyosuydu ve dondurulmuş tedaviydi..muhtemel kalp atışı duran kalitesini bozan embriyodur.bakalım kısmet olursa inşallah Buda iki embriyo konulacak ayın 4 ünde kontrol var transfer günü belli olur hersey yolunda ise inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…