- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.681
AYy canım seni üzdüysem özürdilerim
hele şu son günler hiç geçmiyo :)Serkan bey in aslinda cok hastasi var aslinda ama burda cok yok :) amin insallah benimde test tarihim 7 şubat bakalim zaman gecsin istiyorum biran önce :)
Evet canım ben erkek infertilesinden :) azo topiği :) yok canım benim buda tazeydi. Bu tedaviden ilk kez 2 tane de dondurttuk. Valla doktora yazdım cevap yazmadı. Bi garip doktorum :) tebrik bile etmedi. Ankaradan gitmeden zekai tahire gideyim diyorum ama bir sürü poliklinik var, hangisini seçecem anlamadım.
Ben yoruldum da oyuzden herşeye üzülüyorum:-( herlde cnm inşallah Allahn izniyle yapılck transferm ve tutuncak bu sferAYy canım seni üzdüysem özürdilerimtransfer olmadı diye öyle yazmışımdır yada karıştırmışımdır. Hemen düzeltiyorum tatlım
Tebrik ederim çok şükür çok şükür çok şükür çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah bişey sorucam benim bugün 2. Günüm böyle adet olacakmış gibi sancim var hafiften belim çok ağrıyor ve akintim var bide bugün farkettim göğüs uçlarım sertleşip iniyor sendede oldumu yoksa tutmadığı işaretimi[/QUOTE]"Ayfat2013, post: 49949464, member: 717744"]iyi akşamlar kızlarbenim 12. Gün test sonucum 138 çıkmış veeeeee Hamileyimmmmmmmmm Cuma tekrarlayacam ve inanınki negatif sonuç alan arkadaşlar hep dualarımdasınız Rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah en kısa zamanda
Zaten benim ağrılarım ikinci günü başladı göğüslerim aynen dediğin gibi ama bak ben şunu farkettim benim akıntım en büyük hamilelik belirtisi afedersin böyle fitili taktığım zaman içi su gibi ben oğlumdada böyle farkettim ama herkesin belirtisi farklı olabilir negatif olduğu zamanlarda fitili taktığımda böyle içi kupkuruydu[/QUOTE]Tebrik ederim çok şükür çok şükür çok şükür çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah bişey sorucam benim bugün 2. Günüm böyle adet olacakmış gibi sancim var hafiften belim çok ağrıyor ve akintim var bide bugün farkettim göğüs uçlarım sertleşip iniyor sendede oldumu yoksa tutmadığı işaretimi
Merkeze sordun mu canım bazen gelebiliyor bildiğim kadarı ile içerde bekleyenler öyle renk Değiştiriyor Muş kalp atışını duydun mu senkızlar bu crinone jel ne iğrenç birsey böyle kullanması zor ayrıca birde bugün kahverengi çamur gibi tortularla birlikte geri geldi aranızda böyle bişey yaşayan varmı çok korkuyorun5bebwgime bey olmusmudur
Ayyyy cok sevindimmm hayırlı olsun saglıkla gelsin Bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesineiyi akşamlar kızlarbenim 12. Gün test sonucum 138 çıkmış veeeeee Hamileyimmmmmmmmm Cuma tekrarlayacam ve inanınki negatif sonuç alan arkadaşlar hep dualarımdasınız Rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah en kısa zamanda
Zaten benim ağrılarım ikinci günü başladı göğüslerim aynen dediğin gibi ama bak ben şunu farkettim benim akıntım en büyük hamilelik belirtisi afedersin böyle fitili taktığım zaman içi su gibi ben oğlumdada böyle farkettim ama herkesin belirtisi farklı olabilir negatif olduğu zamanlarda fitili taktığımda böyle içi kupkuruydu[/QUOTE]Tebrik ederim çok şükür çok şükür çok şükür çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah bişey sorucam benim bugün 2. Günüm böyle adet olacakmış gibi sancim var hafiften belim çok ağrıyor ve akintim var bide bugün farkettim göğüs uçlarım sertleşip iniyor sendede oldumu yoksa tutmadığı işaretimi
Aynen bende normalde fitili kattigimda afedersin kupkuruydu ama transferden sonra böyle akintim başladı inşallah isteyen herkeste bende hamileyimdir[/QUOTE]Zaten benim ağrılarım ikinci günü başladı göğüslerim aynen dediğin gibi ama bak ben şunu farkettim benim akıntım en büyük hamilelik belirtisi afedersin böyle fitili taktığım zaman içi su gibi ben oğlumdada böyle farkettim ama herkesin belirtisi farklı olabilir negatif olduğu zamanlarda fitili taktığımda böyle içi kupkuruydu
Çok sağol canım Rabbim sana ve tüm bu yolda emek veren arkadaşlarada tattırsınAyyyy cok sevindimmm hayırlı olsun saglıkla gelsin Bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesine
ARKADAŞIMIN öyle oluyordu su an ikiz hamile 3 ayi nitti sukurkızlar bu crinone jel ne iğrenç birsey böyle kullanması zor ayrıca birde bugün kahverengi çamur gibi tortularla birlikte geri geldi aranızda böyle bişey yaşayan varmı çok korkuyorun5bebwgime bey olmusmudur
Bende cetrotide kullandımOrgalutran adı
Canım senin ikizin mi var şuanda? Ben oğlun var sanıyordumCanım muhtemel ikiz dir benim ilk gebelik ikizdi değerim 1000 üzeri çıkmıştı .bende erkek infertiletisinr az takılmadım köşe bucak forum Sayfalarını okudum :)
Oğlumun ikizi vardı 9 hafta da kalp atışı durdu CnmCanım senin ikizin mi var şuanda? Ben oğlun var sanıyordum
Hakkımızda hayırlısı, bende çok korkuyorum çoğul gebelikten. Doktor demişti embriyolar çok iyi istersen 1 koyalım ikiz istiyorsan 2 koyalım demişti.bende riske atmak istemediğimden 2 olsun demiştim. Kızımda da 2 koyulmuştu ama kanamam olmuştu, heralde gitmişti biri. Çünkü onda da değerim yüksektiOğlumun ikizi vardı 9 hafta da kalp atışı durdu Cnm
Korkma canım benim embriyolar dan biri biraz kalitesi ni bozmuştu ikisi de beşinci gün embriyosuydu ve dondurulmuş tedaviydi..muhtemel kalp atışı duran kalitesini bozan embriyodur.bakalım kısmet olursa inşallah Buda iki embriyo konulacak ayın 4 ünde kontrol var transfer günü belli olur hersey yolunda ise inşallahHakkımızda hayırlısı, bende çok korkuyorum çoğul gebelikten. Doktor demişti embriyolar çok iyi istersen 1 koyalım ikiz istiyorsan 2 koyalım demişti.bende riske atmak istemediğimden 2 olsun demiştim. Kızımda da 2 koyulmuştu ama kanamam olmuştu, heralde gitmişti biri. Çünkü onda da değerim yüksekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?