2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

kızlar bu crinone jel ne iğrenç birsey böyle kullanması zor ayrıca birde bugün kahverengi çamur gibi tortularla birlikte geri geldi aranızda böyle bişey yaşayan varmı çok korkuyorun5bebwgime bey olmusmudur
İcini karartma bu sorunu yasayan cok kisi var ama bebekleride sapasaglam illaki icim rahatlasin derken doktoruna danis yanlis hatirlamiyosam jelin icindeki kagitta da bu tarz bilgiler var bi bak istersen

İnşAllah sizin içinde hayırlısı olur. Belki bu sefer ikiz olur sizinde :) aslında çok güzel bir duygu ikiz annesi olmak ama işte çekiniyor insan. Birde nette okuyorum olumsuzlukları psikolojim etkilendi. Eşimde çok kızdı

Merkeze sordun mu canım bazen gelebiliyor bildiğim kadarı ile içerde bekleyenler öyle renk Değiştiriyor Muş kalp atışını duydun mu sen
simdi hastaneden geldim hersey yolunda dediler jelden olabiliyormus kanama şeklinde olmadığı sürece korkma dediler henüz kalp atışını duymadık 10 şubatta inşallah cnm

ARKADAŞIMIN öyle oluyordu su an ikiz hamile 3 ayi nitti sukur
bende 3 ayı atlatan rahatliçim inşallah daha çok başındaki ama suan hersey normal şükürler olsun

İcini karartma bu sorunu yasayan cok kisi var ama bebekleride sapasaglam illaki icim rahatlasin derken doktoruna danis yanlis hatirlamiyosam jelin icindeki kagitta da bu tarz bilgiler var bi bak istersen
saol desteğin için jeldenmis büyük ihtimalle inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederiz

herkese günaydın aah ahh sizler ne güzel transferinizi olmuş artık geri sayım yapıyorsunuz. yaa been daha adet olmayı bekliyorumm :) sizleri okudukça da heyecanlanıyorum .

Hadi hayırlısı benim de 9 şubat ta kalp atimi için. Insallah duyarım. Benim bulantılar başladı. Sizde durum ne

hayır canım Sakın okuma ikiz bebek sahibi olan çok insan var.valla bende istiyorum ikiz olsun kızçelerim olsun benim de:)))Rabbim Hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Günaydın arkadaşlar, dün transferim yapıldı.

Hayırlı olsun canım

Canım naptın ilaçları kesince adet oldunmu doktora ne zaman gideceksin haberdar et sende güvenç beyin hastası olduğun için merak ettim

Canım naptın ilaçları kesince adet oldunmu doktora ne zaman gideceksin haberdar et sende güvenç beyin hastası olduğun için merak ettim
Daha adet olmadm cnm adet sancıları geliyor gidiyr ama daha baslamadı. Bgn öğledn snra gorücegm doktrla bakalım ne diyecek

geçmiş olsun canım ağrın neden oldu ki ? acaba
İlk transferde de olmuştu ben kistlerden sandm ama bu sferde olunca kistten olmadığını anladm ama hatta yumurta toplarkende çok zorlandım demişti doktr ama onemsemediler rahim ağzında kanama oluyormuş bende bilmiyorm nedn olduğunu ama bi sorun olduğu kesin önce onu tedavi etsinler yapmak için yapmasinlar :-(

çok geçmiş olsun geç olsun güç olmasın diyelim ilgi alaka yok ki zaten para vermeden de olmuyo bu işler pislik insanlar

çok geçmiş olsun geç olsun güç olmasın diyelim ilgi alaka yok ki zaten para vermeden de olmuyo bu işler pislik insanlar
Sağol cnm öyle cnm ilgiyi geçtim açıklama bile yapmiyolar soru soruyorum ona bile cvp vermiyor ya Rabbim büyüktür Allah yardımcımz olsn cnm gidiyrm smdi hastaneye görüşmem lazm yksa kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…