- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
- 208
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.701
Cidden öyle benim teste 7 gunum var nasıl gecicek bilmiyorum oyalanacak seyler yapiyorum mesela orguden oyuncak :) eglenceli zaman geciriyorum valla :)hele şu son günler hiç geçmiyo :)
İcini karartma bu sorunu yasayan cok kisi var ama bebekleride sapasaglam illaki icim rahatlasin derken doktoruna danis yanlis hatirlamiyosam jelin icindeki kagitta da bu tarz bilgiler var bi bak istersenkızlar bu crinone jel ne iğrenç birsey böyle kullanması zor ayrıca birde bugün kahverengi çamur gibi tortularla birlikte geri geldi aranızda böyle bişey yaşayan varmı çok korkuyorun5bebwgime bey olmusmudur
İnşAllah sizin içinde hayırlısı olur. Belki bu sefer ikiz olur sizinde :) aslında çok güzel bir duygu ikiz annesi olmak ama işte çekiniyor insan. Birde nette okuyorum olumsuzlukları psikolojim etkilendi. Eşimde çok kızdıKorkma canım benim embriyolar dan biri biraz kalitesi ni bozmuştu ikisi de beşinci gün embriyosuydu ve dondurulmuş tedaviydi..muhtemel kalp atışı duran kalitesini bozan embriyodur.bakalım kısmet olursa inşallah Buda iki embriyo konulacak ayın 4 ünde kontrol var transfer günü belli olur hersey yolunda ise inşallah
simdi hastaneden geldim hersey yolunda dediler jelden olabiliyormus kanama şeklinde olmadığı sürece korkma dediler henüz kalp atışını duymadık 10 şubatta inşallah cnmMerkeze sordun mu canım bazen gelebiliyor bildiğim kadarı ile içerde bekleyenler öyle renk Değiştiriyor Muş kalp atışını duydun mu sen
bende 3 ayı atlatan rahatliçim inşallah daha çok başındaki ama suan hersey normal şükürler olsunARKADAŞIMIN öyle oluyordu su an ikiz hamile 3 ayi nitti sukur
saol desteğin için jeldenmis büyük ihtimalle inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederizİcini karartma bu sorunu yasayan cok kisi var ama bebekleride sapasaglam illaki icim rahatlasin derken doktoruna danis yanlis hatirlamiyosam jelin icindeki kagitta da bu tarz bilgiler var bi bak istersen
Ooo cok güzelmiş .bende calısıyorum öyle Zaman gecırıyorum benim Şafak azaldı ALlahtan:)Cidden öyle benim teste 7 gunum var nasıl gecicek bilmiyorum oyalanacak seyler yapiyorum mesela orguden oyuncak :) eglenceli zaman geciriyorum valla :)
birşey mi oldu canımBen yoruldum da oyuzden herşeye üzülüyorum:-( herlde cnm inşallah Allahn izniyle yapılck transferm ve tutuncak bu sfer
Malesf cnm transferm olmadı cok agrm oldu rahimde kanama oluyor dedi transfer yapılmadı ertelediler adet olunca gel dedi doktrbirşey mi oldu canım
geçmiş olsun canım ağrın neden oldu ki ? acabaMalesf cnm transferm olmadı cok agrm oldu rahimde kanama oluyor dedi transfer yapılmadı ertelediler adet olunca gel dedi doktr
gözün aydın canım güzel haberler verirsin inşallahGünaydın arkadaşlar, dün transferim yapıldı.
Hadi hayırlısı benim de 9 şubat ta kalp atimi için. Insallah duyarım. Benim bulantılar başladı. Sizde durum nesimdi hastaneden geldim hersey yolunda dediler jelden olabiliyormus kanama şeklinde olmadığı sürece korkma dediler henüz kalp atışını duymadık 10 şubatta inşallah cnm
bende 3 ayı atlatan rahatliçim inşallah daha çok başındaki ama suan hersey normal şükürler olsun
saol desteğin için jeldenmis büyük ihtimalle inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederiz
hayır canım Sakın okuma ikiz bebek sahibi olan çok insan var.valla bende istiyorum ikiz olsun kızçelerim olsun benim de:)))Rabbim Hayırlısı ile nasip etsin inşallahİnşAllah sizin içinde hayırlısı olur. Belki bu sefer ikiz olur sizinde :) aslında çok güzel bir duygu ikiz annesi olmak ama işte çekiniyor insan. Birde nette okuyorum olumsuzlukları psikolojim etkilendi. Eşimde çok kızdı
Günaydın arkadaşlar, dün transferim yapıldı.
Canım naptın ilaçları kesince adet oldunmu doktora ne zaman gideceksin haberdar et sende güvenç beyin hastası olduğun için merak ettimPozitif alanları değerleri saglıklı ilerleyenleri tebrik ediyorm kızlar saglıkla kucagınıza aldgmz gunleride görürsünz inş. @ZEYNEP5844 cnm sana cok üzüldüm bnde 2 gun önce negatfi gören biri olark ne hissetgni tahmın edyrm. 3. Denemenmiş daha da yorgunsundr Allah sabır güç kuvvet versn. Vardır Rabbimin bir bildigi bizim için de yazdgı güzel bir kader vardr bizim meleklerimiz de zmnını bekliyordur. Pes etmeden istemekten bıkmadan devam etmeliyz. Bu acı kac gune normale döner bilmyrm ama mecbruz iyi olmaya.
Daha adet olmadm cnm adet sancıları geliyor gidiyr ama daha baslamadı. Bgn öğledn snra gorücegm doktrla bakalım ne diyecekCanım naptın ilaçları kesince adet oldunmu doktora ne zaman gideceksin haberdar et sende güvenç beyin hastası olduğun için merak ettim
İlk transferde de olmuştu ben kistlerden sandm ama bu sferde olunca kistten olmadığını anladm ama hatta yumurta toplarkende çok zorlandım demişti doktr ama onemsemediler rahim ağzında kanama oluyormuş bende bilmiyorm nedn olduğunu ama bi sorun olduğu kesin önce onu tedavi etsinler yapmak için yapmasinlar :-(geçmiş olsun canım ağrın neden oldu ki ? acaba
çok geçmiş olsun geç olsun güç olmasın diyelim ilgi alaka yok ki zaten para vermeden de olmuyo bu işler pislik insanlarİlk transferde de olmuştu ben kistlerden sandm ama bu sferde olunca kistten olmadığını anladm ama hatta yumurta toplarkende çok zorlandım demişti doktr ama onemsemediler rahim ağzında kanama oluyormuş bende bilmiyorm nedn olduğunu ama bi sorun olduğu kesin önce onu tedavi etsinler yapmak için yapmasinlar :-(
inşallah,teşekkür ederim.gözün aydın canım güzel haberler verirsin inşallah
teşekkür ederimhayır canım Sakın okuma ikiz bebek sahibi olan çok insan var.valla bende istiyorum ikiz olsun kızçelerim olsun benim de:)))Rabbim Hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım
Sağol cnm öyle cnm ilgiyi geçtim açıklama bile yapmiyolar soru soruyorum ona bile cvp vermiyor ya Rabbim büyüktür Allah yardımcımz olsn cnm gidiyrm smdi hastaneye görüşmem lazm yksa kafayı yicemçok geçmiş olsun geç olsun güç olmasın diyelim ilgi alaka yok ki zaten para vermeden de olmuyo bu işler pislik insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?