2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

tebrik ederim canım Allah tamamını erdirsin.

Pozitif alanları değerleri saglıklı ilerleyenleri tebrik ediyorm kızlar saglıkla kucagınıza aldgmz gunleride görürsünz inş. @ZEYNEP5844 cnm sana cok üzüldüm bnde 2 gun önce negatfi gören biri olark ne hissetgni tahmın edyrm. 3. Denemenmiş daha da yorgunsundr Allah sabır güç kuvvet versn. Vardır Rabbimin bir bildigi bizim için de yazdgı güzel bir kader vardr bizim meleklerimiz de zmnını bekliyordur. Pes etmeden istemekten bıkmadan devam etmeliyz. Bu acı kac gune normale döner bilmyrm ama mecbruz iyi olmaya.

Bende ocak sonu başladım. Adana baskentte bugün 5 .ci ilac günüm transfer subata inşallah

Demekki erken test yapıp kendimizi üzmüyoruz :) hayırlı olsun cnm

Maşallah allah tamamina erdirsin saglikla gelsin bebeğin

Canım tebrik ediyorum... kAt kat katlansın değerin

Demekki erken test yapıp kendimizi üzmüyoruz :) hayırlı olsun cnm
. Kesinlikle canım 7. Gün yaptığıma çok pişmanım Rabbim seninde buradan pozitif diye yazmanı nasip eder isteyen ve bu uğurda emek veren tüm arkadaşlarında hamileliğini
duyarız inşallah
Maşallah allah tamamina erdirsin saglikla gelsin bebeğin
Çok sağol canım Rabbim tüm isteyenlere ve sanada bu duyguyu tattırsın inşallah
Canım tebrik ediyorum... kAt kat katlansın değerin
Teşekkürler canım inşallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız

Çok sevindim canım hayırlı olsun seninde adet olacakmış gibi sancıların olmuşmuydu

Çok sevindim canım hayırlı olsun seninde adet olacakmış gibi sancıların olmuşmuydu
. Çok sağol canım Rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu sancılara gelince benim ikinci günü başladı ve bildiğin adet sancısı gibi ama benim bazen biraz şiddetliydi senin kaçıncı günün canım inşallah sende hamilesindir

Çok sağol canım Benimde 8.günüm bugün cuma günü test yaptırayım diyorum

Merhaba Can'ım Serkan beyin hastası benden başka burda yok diye düşünüyodum. Bende gecen hafta p.tesi oldum transferi bakalım inş hepimiz için hayırlı sonuç olur cumartesı günü test yapıcam
Serkan bey in aslinda cok hastasi var aslinda ama burda cok yok :) amin insallah benimde test tarihim 7 şubat bakalim zaman gecsin istiyorum biran önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…