- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.661
tebrik ederim canım Allah tamamını erdirsin.Evet canım ben erkek infertilesinden :) azo topiği :) yok canım benim buda tazeydi. Bu tedaviden ilk kez 2 tane de dondurttuk. Valla doktora yazdım cevap yazmadı. Bi garip doktorum :) tebrik bile etmedi. Ankaradan gitmeden zekai tahire gideyim diyorum ama bir sürü poliklinik var, hangisini seçecem anlamadım.
Saol canımmm Allah razı olsun. Rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşAllahtebrik ederim canım Allah tamamını erdirsin.
Ne desek zor ancak üzme kendini arkadşm,Allah büyük3.kez koca bir 0
Canimm çıktı mı sonucun valla hepiniz ile tekrar tekrar heyecanlaniyorumYok canım bizim burda akşam 5 gibi çıkar dediler inşallah sabahki test yanlış değildir korku heyecan hat safhada
Hayirli olsun canımBende ocak sonu başladım. Adana baskentte bugün 5 .ci ilac günüm transfer subata inşallah
Demekki erken test yapıp kendimizi üzmüyoruz :) hayırlı olsun cnmiyi akşamlar kızlarbenim 12. Gün test sonucum 138 çıkmış veeeeee Hamileyimmmmmmmmm Cuma tekrarlayacam ve inanınki negatif sonuç alan arkadaşlar hep dualarımdasınız Rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah en kısa zamanda
Maşallah allah tamamina erdirsin saglikla gelsin bebeğiniyi akşamlar kızlarbenim 12. Gün test sonucum 138 çıkmış veeeeee Hamileyimmmmmmmmm Cuma tekrarlayacam ve inanınki negatif sonuç alan arkadaşlar hep dualarımdasınız Rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah en kısa zamanda
Canım tebrik ediyorum... kAt kat katlansın değeriniyi akşamlar kızlarbenim 12. Gün test sonucum 138 çıkmış veeeeee Hamileyimmmmmmmmm Cuma tekrarlayacam ve inanınki negatif sonuç alan arkadaşlar hep dualarımdasınız Rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah en kısa zamanda
. Kesinlikle canım 7. Gün yaptığıma çok pişmanım Rabbim seninde buradan pozitif diye yazmanı nasip eder isteyen ve bu uğurda emek veren tüm arkadaşlarında hamileliğiniDemekki erken test yapıp kendimizi üzmüyoruz :) hayırlı olsun cnm
Çok sağol canım Rabbim tüm isteyenlere ve sanada bu duyguyu tattırsın inşallahMaşallah allah tamamina erdirsin saglikla gelsin bebeğin
Teşekkürler canım inşallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımıza alırızCanım tebrik ediyorum... kAt kat katlansın değerin
Çok sevindim canım hayırlı olsun seninde adet olacakmış gibi sancıların olmuşmuydu. Kesinlikle canım 7. Gün yaptığıma çok pişmanım Rabbim seninde buradan pozitif diye yazmanı nasip eder isteyen ve bu uğurda emek veren tüm arkadaşlarında hamileliğini
duyarız inşallah
Çok sağol canım Rabbim tüm isteyenlere ve sanada bu duyguyu tattırsın inşallah
Teşekkürler canım inşallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız
Benim de tuhaf bir his var adet olacak gibi ama zaten gününe de var normalde belim arada ağrıyor kasigim bazen kendimizi dinlemesek en iyisiÇok sevindim canım hayırlı olsun seninde adet olacakmış gibi sancıların olmuşmuydu
. Çok sağol canım Rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu sancılara gelince benim ikinci günü başladı ve bildiğin adet sancısı gibi ama benim bazen biraz şiddetliydi senin kaçıncı günün canım inşallah sende hamilesindirÇok sevindim canım hayırlı olsun seninde adet olacakmış gibi sancıların olmuşmuydu
Çok sağol canım Benimde 8.günüm bugün cuma günü test yaptırayım diyorum. Çok sağol canım Rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu sancılara gelince benim ikinci günü başladı ve bildiğin adet sancısı gibi ama benim bazen biraz şiddetliydi senin kaçıncı günün canım inşallah sende hamilesindir
Serkan bey in aslinda cok hastasi var aslinda ama burda cok yok :) amin insallah benimde test tarihim 7 şubat bakalim zaman gecsin istiyorum biran önce :)Merhaba Can'ım Serkan beyin hastası benden başka burda yok diye düşünüyodum. Bende gecen hafta p.tesi oldum transferi bakalım inş hepimiz için hayırlı sonuç olur cumartesı günü test yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?