2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canim benim anıları bende de vardı hiç korkma Allah i izniyle seninde pozitif haberini alicaz. Özellikle bugün kesin adet olucam dedim ama sonuç Allaha Şükür pozitif

Arkadaşlar bişey sorucam bu dönemde adet olma ihtimalimiz varmı yoksa ilaçlar engelliyormu adet olunmasını

Arkadaşlar merhaba nasılsınız? Bende ocak ayında transfer oldum dün 10.günümdü 4.gün embriyosu. Bhcg dün 7.6 cıktı. Sanırm tutmadı kimyasal oldu deger cok düsük cünkü

Merhabalar kızlar bugun test yaptım hamileyim 10. Gun değerim 60.62 biraz düşük.Merkezi aradim normal dediler. Çarşamba tekrarlanicak arkadaşlar dua edin inşallah yükselir.
Ay canım valla şuan kendi testim pozitif çıkmış gibi sevinçten kalbim yerinden çıkacak zannettim bende 7. Gün yaptım negatifti ve çok üzüldümşimdi sen bana çok büyük umut oldun İnşallah değerin sağlıkla kat be kat artar ve hayırlı bi şekilde yavrunu kucağına alırsıninşallah

Allah razı olsun güzel duaların için Allah daha güzellerini yaşatsın inşallah sağlıkla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…