2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

canım penye ip ile ördüm o nedenle sert. Çok güzel oluyor ve baya kullanışlı. Banyoya ve yatak odasına yapacam, kızıma yaptım oda bebeğini ve eşyalarını koydu :)
gercekten cok guzel gorunuyor, penye ip bulursam ben de alicam ne kadar hos olmus, internette bir arastirayim, bizim kibrista bulunmaz belki de..

#melisela canım benide listeye ekleyebilirsin.
35 yaş
çikolata kisti / s hrkt azlığı
bahçeci fulya
ocak 5-6 başlangıç(tahmini)
doğum kontrol kullanıyorum tahmini adet tarihim 5 ocak gibi
hayirlisi olsun ben de 35 yasindayim, adetimin 4.gunundeyim, yarin kontrol var, umarim hersey yolundadir..

bir de yasminden sonra adetiniz nasil oldu arkadaslar? benimki cok az oldu normale gore, 2-3 gun kadar surdu, kanama oldukca azdi..

Hayirlisi olsun canim.ignelere basladinmi sen? Bizim sorunlara ilave birde yas sorunu var.
ben yasminin 14. gununde baskilayici igneye basladim, halen devam ediyor, simdi buna ek olarak uyarici igne baslanacak eger yarin doktor tamam derse tabi..ewt benim yasim maalesef biraz ileri, son sanslar artik, kismet ne yapalim, esim de 38..Allah yardimcimiz olsun =)

Baskilayici igne yontemini ilk kez duydum. Bana uygulanmadi öyle birsey.anatomik bir yaklasim herhalde. Benim esimde 40 yasinda.gec evlendik.ustune vucutsal sıkıntılar. Ustune yas. Tup bebek merkezinde aldik solugu

Baskilayici igne yontemini ilk kez duydum. Bana uygulanmadi öyle birsey.anatomik bir yaklasim herhalde. Benim esimde 40 yasinda.gec evlendik.ustune vucutsal sıkıntılar. Ustune yas. Tup bebek merkezinde aldik solugu
ewt uzun protokol oluyor bu benimki, ilk once dogum kontrol hapi veriliyor, sonra ayni anda suprefact igne, yumurtaliklar ve hormonlar baskilaniyor, sonrasinda rahim yeterli incelige gelince yumurta uyarici ignelere baslaniyor, sonra da yumurtalar toplaniyor..seninki kisa protokol mu cnm? sorma biz de 30 yasimin sonunda evlendik, kismet iste saglik olsun..1.5 sene denedim ilk olmadi maalesef ve 2013de de ilk denememiz icin doktorlarin yollarini tuttuk, gerci ben daha ilk denemeler olmayinca hemen doktorlari gezmeye basladim ama ne yapalim cok taktim cok istedim..

Uzunmu kisami bilmiyorum canim drum dogumkontrol hapin bittikten sonraki bes gun icinde gel.yumurtaliklarda ilaca bagli kistler kalmisti onlar eridiyse tdvye başlayacağız dedi. Yumurta buyutucu igne yani. Hayirlisi diuoruz herzaman el kol bağlı

Kızlar bana bi Akıl verin transfer yapıldıktan sonra hep yatacak misiniz?daha bunu konuşmak için erken belki ama kayinvalidem Yatman gerekiyorsa geleyim falan dedi daha mı stres olurum hep yatmak mi gerek yakın arkadaşım ilk deneme sinde çocuğunu aldı kucağına ve tuvalet dışında hep yattım dedi test gününe kadar.

#melisela canım benide listeye ekleyebilirsin.
35 yaş
çikolata kisti / s hrkt azlığı
bahçeci fulya
ocak 5-6 başlangıç(tahmini)
doğum kontrol kullanıyorum tahmini adet tarihim 5 ocak gibi
Merhaba cnm tedavin Hayrli olsn inş olumlu olur benmde çikolata kisti var ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam adetin 20.günü kistin kac cm?

anladim cnm , her doktor farkli , bir bildikleri vardir diyoruz..hayirlisi olsun cnm insallah hersey guzel gider..

yok cnm yatirmiyorlar artik eskidendi o, benim son transferimde sadece 10 dakika yatirdilar, ardindan kalkip evime gittim, asla da yatmadim, normal hayat devam ,iyi beslenmek cok yorulmamak sadece kendin icin kendini iyi hissetmen icin yapabileceklerin..pozitifti benim, maalesef bos gebelik oldu.. ama tutunacak olan tutunur..

Bencede öyle ama arkadaşım geçen sene yaptırdı ısrarla yat diyor bilmiyorum ilk denemem olmazsa kendimi suçlamak korkuyorum

Merhaba cnm tedavin Hayrli olsn inş olumlu olur benmde çikolata kisti var ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam adetin 20.günü kistin kac cm?
Sol yumurtaligimda 2.5 cm kist.ic ice 2 kistin birlesimiymis. Sag yumosumdada 10 yıldır 3 cmlik basit kist var evlat gibi icimde hep. Amh 1.58 hormonlar iyi spermde hareket az sayida.bakalim gorecegiz canim.senin kac cm

Sol yumurtaligimda 2.5 cm kist.ic ice 2 kistin birlesimiymis. Sag yumosumdada 10 yıldır 3 cmlik basit kist var evlat gibi icimde hep. Amh 1.58 hormonlar iyi spermde hareket az sayida.bakalim gorecegiz canim.senin kac cm
Hmm benmde ilk tüp bebek yaptırdgmda 5.5 ve 6 cm di iki tarafta tutmadı snra amelyt oldum 6 önce kistim tekrarladi şuan solda 1.5 cm cnm başka sorun yok amh degerim de amelytta düştü 1.33 düştü ama şuan 2.16. Rabbim hayrlsiyla yavrumza kavuşturur inş

Canım öyle bir şey yok. Yatsan da yatmasan da tutacaksa tutar zaten ona zarar verecek bir şey yok. Sadece ağır kaldırmamalısın, yukarılara uzanmaya çalışmamalısın, hızlı hareket etmemelisin çok eğilme falan o kadar normal hayatına devam et herkes işe bile başlıyor yoksa hem stres olur hem de sıkılırsın. 9 ay yatacak değilsin ya. Bende annemde olucam şehir dışında ikamet ediyorum normalde sonucu öğrenene kadar kalıcam ama hep yatmıcam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…