- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.141
Kızlar dondurulmuşlar ile transfer nasıl oluyor?tedavi aşaması nasıl?iğneler,ilaçlar.. vs
sağol canım rabbim hepimizin gönlüne göre versinHayırlı olsun tedavin
Aminnnnn aminnnnn inşallah Bahar'ı hamile olarak karşılaşır 2018 i de bebişlerimizlesağol canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Evet canım 7. Günüm evde test yaptım negatifAyfat2013 çok teşekkür ederim cnm inşallah kucagimizada alırız senin 7.gununmu bugün?
Ya bnm moralim bozulmaz sanıyrdm ama bozuldu ya bide 5. Gun embryosu. Gecmiş konulara baktım kimisinin cıkmıs 7. Gunlerde kimisinin 12. Gün bile idrar negatfken kandanpozitf görmüş. Keske yapmasaydm yine aklım takıldı cunku. Kızlar sizede bnden tavsiye yapmayın testi erkenden birşey olmaz üzülmem demeyin ben dedim ama oyle olmuyormus üzülüyor insanEvet canım 7. Günüm evde test yaptım negatif
çok araştırdım kesin birşey bulmdım ama akupuntur tarzı şeyleri araştırıyorum haftaya cumartesi randevu alcam bakalım ne diceklerevet dna hasar yapıldı hatta spermi 2 ye bölüp bir kısmını kendileri incelediler bir kısmını bu testi yapan bir labratuvara yolladılar. kendi yaptıkları testte hasar %33 çıktı diğer labaratuvarsa %26 çıktı onun için riske atmayalım tese ile alalım dediler. ayrıca hem bana hem eşime kaliteyi arttırmak için impryl adında bir vitamin verdiler. Ayrıca biz kendimiz arı sütü kullandık, arı sütü hem spermin hem yumurtanın kalitesini arttırıyor yurtdışı kaynaklarda bundna sürekli bahsediyorlar. Sizin durumunuz biraz daha farklıymış. Bizde sorun spermdeydi sizin yumurtanın kalitesini arttırmanız gerek bu sanırım. Yumurta kalitesini arttırmak için ne yapmak gerek araştırın isterseniz ama inşallah gerek kalmaz sağlıklı bir gebeliğiniz oluşur.
adetinin 1. gününden itibaren ilaç kullanıyorsun. rahimi hazırlıyorlar. ondan sonra transefer yapılıyorKızlar dondurulmuşlar ile transfer nasıl oluyor?tedavi aşaması nasıl?iğneler,ilaçlar.. vs
çok araştırdım kesin birşey bulmdım ama akupuntur tarzı şeyleri araştırıyorum haftaya cumartesi randevu alcam bakalım ne diceklerevet dna hasar yapıldı hatta spermi 2 ye bölüp bir kısmını kendileri incelediler bir kısmını bu testi yapan bir labratuvara yolladılar. kendi yaptıkları testte hasar %33 çıktı diğer labaratuvarsa %26 çıktı onun için riske atmayalım tese ile alalım dediler. ayrıca hem bana hem eşime kaliteyi arttırmak için impryl adında bir vitamin verdiler. Ayrıca biz kendimiz arı sütü kullandık, arı sütü hem spermin hem yumurtanın kalitesini arttırıyor yurtdışı kaynaklarda bundna sürekli bahsediyorlar. Sizin durumunuz biraz daha farklıymış. Bizde sorun spermdeydi sizin yumurtanın kalitesini arttırmanız gerek bu sanırım. Yumurta kalitesini arttırmak için ne yapmak gerek araştırın isterseniz ama inşallah gerek kalmaz sağlıklı bir gebeliğiniz oluşur.
canım üzülme hemen çıkmyabilir bugünlerin tadını çıkar göbişte bebiş var şuanda tutunmaya çalışıyor ona pozitif enerji gönder test günün gelince gerisini düşünürsün cnımYa bnm moralim bozulmaz sanıyrdm ama bozuldu ya bide 5. Gun embryosu. Gecmiş konulara baktım kimisinin cıkmıs 7. Gunlerde kimisinin 12. Gün bile idrar negatfken kandanpozitf görmüş. Keske yapmasaydm yine aklım takıldı cunku. Kızlar sizede bnden tavsiye yapmayın testi erkenden birşey olmaz üzülmem demeyin ben dedim ama oyle olmuyormus üzülüyor insan
Dogru diyorsun cnm negatfi kanda görürsek ztn üzülecegz kacıs yok smdi egerki bebiş tutunmaya calışıyrsa stresin ona bi faydası yok inş hepimiz kavusurz ne zor sürecler bunlrcanım üzülme hemen çıkmyabilir bugünlerin tadını çıkar göbişte bebiş var şuanda tutunmaya çalışıyor ona pozitif enerji gönder test günün gelince gerisini düşünürsün cnım
amin canım allah ellerimizi kollarımızı boş bırakmasınDogru diyorsun cnm negatfi kanda görürsek ztn üzülecegz kacıs yok smdi egerki bebiş tutunmaya calışıyrsa stresin ona bi faydası yok inş hepimiz kavusurz ne zor sürecler bunlr
Tamam canım, hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah. Rabbim tez zamanda nasip etsin canımYenidunya3 benim de transfer iptal embriyomda kalmadı tablodan düzeltebilirsin
amin, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. benimde günler yaklaştıkça korku başladı.amin canım allah ellerimizi kollarımızı boş bırakmasın
Bende aynısını yapıyorum kokmayiz inşallah hic de umrumda değil yeterki hayırlı bir şekilde yavrularimizi kucamiza alalimda senin kaçıncı gununBu arada ben 10 gun boyunca banyo yapmayı düşünmüyorum sık sık kıyafet degistiriyorum.kokmam insallah
Aynısı bendede var canım gazım cok fazla iğne ilaçlardan sanırsamKızlar bende kuluçkaya yattım bekliyorumbugün ikinci günüm. Gaz oluyor çok fazla korktum açıkçası ilaçlardan mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?