2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Benide ekleyebilirsin yaş 34 bahçeci fulya ilk denene transfer günü 24 ocak

evet dna hasar yapıldı hatta spermi 2 ye bölüp bir kısmını kendileri incelediler bir kısmını bu testi yapan bir labratuvara yolladılar. kendi yaptıkları testte hasar %33 çıktı diğer labaratuvarsa %26 çıktı onun için riske atmayalım tese ile alalım dediler. ayrıca hem bana hem eşime kaliteyi arttırmak için impryl adında bir vitamin verdiler. Ayrıca biz kendimiz arı sütü kullandık, arı sütü hem spermin hem yumurtanın kalitesini arttırıyor yurtdışı kaynaklarda bundna sürekli bahsediyorlar. Sizin durumunuz biraz daha farklıymış. Bizde sorun spermdeydi sizin yumurtanın kalitesini arttırmanız gerek bu sanırım. Yumurta kalitesini arttırmak için ne yapmak gerek araştırın isterseniz ama inşallah gerek kalmaz sağlıklı bir gebeliğiniz oluşur.

kızlar merhaba, bugün hastaneye gittim muayane etti ama hiç birşey demediler,ilaç verdiler estorm diye birsey bide vitamin 10 gün kullanıcam adetin 2.günü gidicem tekrar ve anesteziden randevu aldım.
anestezi yeri bana hani güne istiyorsunuz dedi :) bende ben nerden bileyim dedim siz vericeksiniz dedim sonra bölüme gittim geldiğinde hatırlat bize dediler

Olupta yine gidecekmi endişesini yaşamak daha zor allah yardimcin olsun bu son yöntemi denedikten sonra kaderime boyun eyip demekki boyleymis diyecem yani

Rabbim emeklerimizi Boşa çıkarmasın her şeyi deniyoruz

emily07 canım estrofemi ne kadar kullanacağız? X kategorisinde bir ilaçmış

Ben hamile iken kullandım canım yanlış hatırlamıyorsam 12 haftaya kadar

Allah bağışlasın canım Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı kardeşte nasip etsin
Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin inş

Salıyı bekle canım bazen idrar yanıltıcı olabiliyor

Yumurta toplama mı yapılacak Cnm

Onlar hiç bişey demez cnm sorsanda söylemezler sen onları fazla takmamaya bak ben iki senedir uğraşyrm onlarla Rabbim yardımcımız olsn bna verdikleri ilaçtan vermişler dediğim gbi:)

Evet şiddetli adet sancısı çekiyordum,ayaklarım buz kesiyordu.kanda negatif.Allahım sabır ver
canım ne desek boş biliyorum cok uzuldum inan suan sadece içini dokmeye kafanı dinlemeye ihtiyacın var...ama unutma insanlar nelere alismiyor şimdi böyle oldu diye sakin umudunu kaybetme tekrar dene olur allahın izniyle...

Insallah canım sagol
Canım sen banyoyu hemen yapmadın doktormu soyluyor yapmayın dıye yoksa kendınmı yapmadın
canım doktorları bence dinleme bu konuda 3-4 gün sonra yap bence. ben doktoruma sormuştum bana denize bile girebilirsin dedi. şaşkınlıkla donuk bir şekilde dinlemiştim

Kızlar banyo konusunda acele etmeyin bence çünkü sıcak su rahimde kasılma yapabilir en az 4 gün bekleyin derim ben naçizane fikrim

05, member: 388065"]daha değil canım ilk defa tüp bebek denemesi olucak bugün ilaçlara başlıcam[/QUOTE]
Hayırlı olsun tedavin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…