• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Valla bnm 5. Gun embriyosu bu sabah 7. Gunumdu idrarda baktm net tek çizgi en ufak bi gölge bile cıkmadı ikinci cizgi adına. Ama 7. Gun erken bnce 2 enbriyo koyulanlarn cıkmıs sankı genlde. İnş pozitftr 5 gun snra kan verecgm
Canım daha çok var senin. Bekle benim 2 koyulmuştu. Erken çıkmış olabilir yani benim

Toplama 11.01.2017
Transfer 16.01.2017

Transfer ve toplama öncesi 9.1.2017
Lh 0.74
E2 2130
Progesteron 1.93

Transfer sonrası
20.01.2017
Lh 0,2
E2 1347
Progrsteron 27.10
Yaş 33
2 aşılama
1. Tüp bebek
5.gün embriyosu
27.01.2017 beta hcg 0
Nerde yaptrdn cnm dondrulmusun varmı onunla denersın 2 ay snra ? Bnde dondrulmus kalmadı hiç sıfırdan baslayacagm eger negatf olursa doktr kac ay ara ver der bilmem ama pesini bırakmayacgım. Bzmkı sebepsiz infertilite dendi siZdeki sorun neydi? 2. Tüp bebekte pozitif gören daha cok gbi geldi bana umudunu kesme hiç

Ama işte kişinin bünyesine göre değişir senin Rahime geç tutunur başkasının erken tutunur mesela ablamda idrar testi pozitif çıkıyor kanda negatif çıkıyordu benim 9.gunde 5.gun embriyosu 9.gun kanda göründü herkesin süreci farklı olar oda vücut sisteminden kaynaklı.. bence içini ferah tut dua et
İnş cnm sabırla bekleyecegm elden basla brsy gelmıyor bu beklemeler cok zor geciyor bu aralar test tarihi yaklaştıkca olumszluk cökmeye basladı korkum artıyor

Toplama 11.01.2017
Transfer 16.01.2017

Lh 0.74
E2 2130
Progesteron 1.93

Transfer sonrası
20.01.2017
Lh 0,2
E2 1347
Progrsteron 27.10
Yaş 33
2 aşılama
1. Tüp bebek
5.gün embriyosu
27.01.2017 beta hcg 0
Canım sakın pes etme ben ilk oğluma 8.tüp denememde hamile kalmıştım ama umudum azalsada Rabbimden umudu kesmedim ve oğlum şuan 3 buçuk yaşında teyzesi ve bende oğluma bi kardeş olsun çok çok istiyorum Hem maddi hem manevi kendini toparladıktan sonra fazla ara vermeden bidaha dene Emin'im :dua:Rabbim senin yüzünede bakacak yavrunu kucağına verecek :anne:buna İnan

Nerde yaptrdn cnm dondrulmusun varmı onunla denersın 2 ay snra ? Bnde dondrulmus kalmadı hiç sıfırdan baslayacagm eger negatf olursa doktr kac ay ara ver der bilmem ama pesini bırakmayacgım. Bzmkı sebepsiz infertilite dendi siZdeki sorun neydi? 2. Tüp bebekte pozitif gören daha cok gbi geldi bana umudunu kesme hiç
Şükür dondurulmuş var,2+2 şeklinde dondurdular.ünüversite hastanesinde hocaya yaptırdım.ben aslında 4 gebelik yaşadım.ilk kez 1,5 yıldır hamile kalamadım.sağ tüp alındı 3.dış gebelikte.sonuncu erken düşük oldu.hala kollarım bomboş.bende de sevep yok

Toplama 11.01.2017
Transfer 16.01.2017

Lh 0.74
E2 2130
Progesteron 1.93

Transfer sonrası
20.01.2017
Lh 0,2
E2 1347
Progrsteron 27.10
Yaş 33
2 aşılama
1. Tüp bebek
5.gün embriyosu
27.01.2017 beta hcg 0

Şimdi başladığım tedavimde doktor benden e2 testi istemedi niye anlamadım ilaçlarımi aldım adetimi bekliyorum
çok üzüldüm ama daha yolun başındasın pes etme derim. her zaman hayırlısını iste. yaşında genç.
ben 37 yaşındayım
2 aşıla 3 tüp bebek bu aykini sayacak olursa 4. deneme
ilk tüp bebek denememde 3. gün emb. du çok heyecanlıydım. negatifi gördüm dünya başıma yıkıldı sandım. o kadar üzüldümkü bundan daha kötü acı olmaz dedim.senin gibi çok ağladım. ara vermeden ikinciye başladım sıfırdan.
ikinci denemem 5. gün embriyosu olarak yapıldı.
umudum bile yoktu. 11. gün idrar testini yaptım sonucuna bakmayı unuttum o kadar umutsuzdum. 15dk sonra aklıma geldi baktım poizitifti. hemen kanl verdim evet hamileydim hıçkıra hıçkıra ağladım. ama bebeğimin gelişimi olmadı 8. hafta kürtaj oldum. gördüğüm negatif sadece üzüntüymüş. bu sefer gerçekten canım yandı. acıyı hissettim. 3 ay ara verdim. 3. denemeya başka bir merkezde başladım. yine hamile kaldım. sevincim korkuyla karışıktı. her kontrolde geliştimi kalbi attımı. bu seferde kalp atışını duydum. 3-4 kontrolumdede korkarak gittim. ve 10. hafta içinde korktuğum başıma geldi bu sefer kalbi durdu. bu sefer hissetiğim acı bir öncekinden daha fazla oldu. bebeğimim kalbini duydum elleri ayakkaları oluşmaya başlamıştı. ultrason resimlerinde çok belirgindi şimdi bakamıyorum bile o resimlere.
şimdi dondurulmuşlar transfer olacak. bakalım beni neler bekliyor.
o yüzden üzülme. rabbim inş. yüzünü güldürecek. daha çok yolun başındasın. rabbim daha büyük acılar yaşatmasın ve gönlüne göre versin. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. belki tutunsa sağlıksız diye düşecekti. emin olki o daha acı.

Şükür dondurulmuş var,2+2 şeklinde dondurdular.ünüversite hastanesinde hocaya yaptırdım.ben aslında 4 gebelik yaşadım.ilk kez 1,5 yıldır hamile kalamadım.sağ tüp alındı 3.dış gebelikte.sonuncu erken düşük oldu.hala kollarım bomboş.bende de sevep yok
Dondrulmuslarını denersin cnm kendini toparlayınca insan ilk önce sonucu kabullnmeye calısyr. Bi hafta snra yeni tedavi planları yapmaya baslayacaksndır anne olma istegi biten birşey degil inş rabbim hepimizim yuzunu guldürsn

Amin,üZülmek bile o kadar boş ki şuan,henüz hiç bir şey hissedemiyorum sadece ağlıyorum
çok üzüldüm cnm, benimde düşüklerim oldu seni çok iyi anlıyorum, senin doğal da oluyor sanırım belli mi olur tedaviye bile gerek kalmadan geliverir bebişin,umarım en kısa sürede hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın..

Back