- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.101
Canım daha çok var senin. Bekle benim 2 koyulmuştu. Erken çıkmış olabilir yani benimValla bnm 5. Gun embriyosu bu sabah 7. Gunumdu idrarda baktm net tek çizgi en ufak bi gölge bile cıkmadı ikinci cizgi adına. Ama 7. Gun erken bnce 2 enbriyo koyulanlarn cıkmıs sankı genlde. İnş pozitftr 5 gun snra kan verecgm
Canım ben bu tedavimde hiç kan vermedim. Ne başında ne de sonunda.Arkadaşlar aslında herkes transfer öncesi ve sonrası e2 yani rahim duvarı kalınlığını kanda baktırıyor,sonucunu kimse yazmıyor???
Nerde yaptrdn cnm dondrulmusun varmı onunla denersın 2 ay snra ? Bnde dondrulmus kalmadı hiç sıfırdan baslayacagm eger negatf olursa doktr kac ay ara ver der bilmem ama pesini bırakmayacgım. Bzmkı sebepsiz infertilite dendi siZdeki sorun neydi? 2. Tüp bebekte pozitif gören daha cok gbi geldi bana umudunu kesme hiçToplama 11.01.2017
Transfer 16.01.2017
Transfer ve toplama öncesi 9.1.2017
Lh 0.74
E2 2130
Progesteron 1.93
Transfer sonrası
20.01.2017
Lh 0,2
E2 1347
Progrsteron 27.10
Yaş 33
2 aşılama
1. Tüp bebek
5.gün embriyosu
27.01.2017 beta hcg 0
Şimdi başladığım tedavimde doktor benden e2 testi istemedi niye anlamadım ilaçlarımi aldım adetimi bekliyorumArkadaşlar aslında herkes transfer öncesi ve sonrası e2 yani rahim duvarı kalınlığını kanda baktırıyor,sonucunu kimse yazmıyor???
İnş cnm sabırla bekleyecegm elden basla brsy gelmıyor bu beklemeler cok zor geciyor bu aralar test tarihi yaklaştıkca olumszluk cökmeye basladı korkum artıyorAma işte kişinin bünyesine göre değişir senin Rahime geç tutunur başkasının erken tutunur mesela ablamda idrar testi pozitif çıkıyor kanda negatif çıkıyordu benim 9.gunde 5.gun embriyosu 9.gun kanda göründü herkesin süreci farklı olar oda vücut sisteminden kaynaklı.. bence içini ferah tut dua et
Canım sakın pes etme ben ilk oğluma 8.tüp denememde hamile kalmıştım ama umudum azalsada Rabbimden umudu kesmedim ve oğlum şuan 3 buçuk yaşında teyzesi ve bende oğluma bi kardeş olsun çok çok istiyorum Hem maddi hem manevi kendini toparladıktan sonra fazla ara vermeden bidaha dene Emin'imToplama 11.01.2017
Transfer 16.01.2017
Lh 0.74
E2 2130
Progesteron 1.93
Transfer sonrası
20.01.2017
Lh 0,2
E2 1347
Progrsteron 27.10
Yaş 33
2 aşılama
1. Tüp bebek
5.gün embriyosu
27.01.2017 beta hcg 0
Şükür dondurulmuş var,2+2 şeklinde dondurdular.ünüversite hastanesinde hocaya yaptırdım.ben aslında 4 gebelik yaşadım.ilk kez 1,5 yıldır hamile kalamadım.sağ tüp alındı 3.dış gebelikte.sonuncu erken düşük oldu.hala kollarım bomboş.bende de sevep yokNerde yaptrdn cnm dondrulmusun varmı onunla denersın 2 ay snra ? Bnde dondrulmus kalmadı hiç sıfırdan baslayacagm eger negatf olursa doktr kac ay ara ver der bilmem ama pesini bırakmayacgım. Bzmkı sebepsiz infertilite dendi siZdeki sorun neydi? 2. Tüp bebekte pozitif gören daha cok gbi geldi bana umudunu kesme hiç
Amin,üZülmek bile o kadar boş ki şuan,henüz hiç bir şey hissedemiyorum sadece ağlıyorumtunavy Canım inan çok üzüldüm bizi bizlerden başka kimse bu kadar iyi anlayamaz.İnşallah rabbim tez zamanda hepimizin kucagini sağlıkla doldursun.
Toplama 11.01.2017
Transfer 16.01.2017
Lh 0.74
E2 2130
Progesteron 1.93
Transfer sonrası
20.01.2017
Lh 0,2
E2 1347
Progrsteron 27.10
Yaş 33
2 aşılama
1. Tüp bebek
5.gün embriyosu
27.01.2017 beta hcg 0
çok üzüldüm ama daha yolun başındasın pes etme derim. her zaman hayırlısını iste. yaşında genç.Şimdi başladığım tedavimde doktor benden e2 testi istemedi niye anlamadım ilaçlarımi aldım adetimi bekliyorum
Canım çok saol, seninde güzel haberini bekliyorum inşAllah
Dondrulmuslarını denersin cnm kendini toparlayınca insan ilk önce sonucu kabullnmeye calısyr. Bi hafta snra yeni tedavi planları yapmaya baslayacaksndır anne olma istegi biten birşey degil inş rabbim hepimizim yuzunu guldürsnŞükür dondurulmuş var,2+2 şeklinde dondurdular.ünüversite hastanesinde hocaya yaptırdım.ben aslında 4 gebelik yaşadım.ilk kez 1,5 yıldır hamile kalamadım.sağ tüp alındı 3.dış gebelikte.sonuncu erken düşük oldu.hala kollarım bomboş.bende de sevep yok
çok üzüldüm cnm, benimde düşüklerim oldu seni çok iyi anlıyorum, senin doğal da oluyor sanırım belli mi olur tedaviye bile gerek kalmadan geliverir bebişin,umarım en kısa sürede hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın..Amin,üZülmek bile o kadar boş ki şuan,henüz hiç bir şey hissedemiyorum sadece ağlıyorum
Hayırlı olsn cnm cok sevndm sen idrarda erken görmüştün dimi yanlış hatrlmıyorsamMerhaba arkadaşlar kan tahlil sonucum açıklandı değerim 138 HAMİŞİMM.. Çok şükür Rabbim bu duyguyu tattırdı İnşallah isteyen bekleyen herkese tattırır
Sağol canm evet canm 5. günde görmüştümHayırlı olsn cnm cok sevndm sen idrarda erken görmüştün dimi yanlış hatrlmıyorsam
Maşallah cnm valla bn bgn 7. Gunde hiçbrsy göremedm senin tek mi çift embriyomuyduSağol canm evet canm 5. günde görmüştüm
Hayırlı olsun cnm gözün aydınMerhaba arkadaşlar kan tahlil sonucum açıklandı değerim 138 HAMİŞİMM.. Çok şükür Rabbim bu duyguyu tattırdı İnşallah isteyen bekleyen herkese tattırır
Üzüldüm inana Rabbim sabır versin cnm kaçıncı denemendiEvet şiddetli adet sancısı çekiyordum,ayaklarım buz kesiyordu.kanda negatif.Allahım sabır ver
Tek emriyo canm ama sabah ilk idrarımla yaptımMaşallah cnm valla bn bgn 7. Gunde hiçbrsy göremedm senin tek mi çift embriyomuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?