2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Merhaba, ben de bugun opu oldum ancak trasnfer maalesef yapilamayacak. biz dondurulmus spermle yaptiracaktik esim suan semen verebilecek konum daolmadigi icin ancak cozulunce bozuldugunu gormusler hic sans vermedi. bosuna umut vermek istemiyorum gereksiz yere islem yapmayalim dediler.
yumurtami dondurma- islem iptali ya da istersem birlestirelim embriyo olusmasini bekleyelim diye alternatif sunu ancak embriyo olusmayacagini da belirtti. Bende kendisine biraktim kendimi o halde bunca ilac tedavisi yaptim yumurtalari alalim donduralim martta da taze spermle deneyelim dedi. Bende onay verdim,
simdi ilk denememde yumurtalarimin kalitesi kotuydu buna istinaden 3-4 aydir vitamin takviyesi almistim onun disinda macun vs. ayni zaman da esimde suan bu ilaclardan erkek olaniicin kullanmaya basladi.
ilk tup tedavisinde 8 adet yumurtam olusmus bunlardan sadece 4 tanesi dollenmis 2 si orta 2 si kotu kaliteydi.
suan 15 yumurtam olusmus 12 adet1. kalite 3 adet ise orta kaliteymis. Bu da demek oluyorki almis oldugum vitaminler destekleyici etkisi olmus ki bu arada sigarayi birakmistim 9 ay sonunda basarisiz tup sonunda sigaraya baslamama ragmen !
Benim trasnfer hayirlisi ile marta kaldi! o zaman da cozulurken birsey olma ihtimali elbette her zaman var ama umutta her zaman var. aylar yillardir bekliyoruz 2 ay daha bekleriz degilmi:)?aglamak umutsuzluga kapilmak yok!!! insallah transferi olanlar bir anonce pozitif haberleri alirsiniz dualarim hep sizinle insallah gebisler bebisler sirasi ile gelir......opuldunuz...

Bu uykusuzluk neyin alemeti peki? Ben söyleyeyim.. Beklemeyle gelen stresin, korkunun ve endişenin.. Hiç bir belirti yok.. 10 gün oldu hiç bişe hissetmiyorum.. Transfer günü hafif sızlayan göğüslerim dehşet ağrıyor sadece bu.. Hayır bide 3. Denemem diğer ikisini ne çabuk unuttum iki senede.. Cumartesi test günü.. Rabbim emek eden herkesin karşılığını misliyle versin.. Gece gece sizin içinde dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.. Allah herkesin gönlündekini eline versin, çektiğimiz acıları bir olumlu sonuçla unuttursun.. Hayırlı geceler diliyorum..

Canım benim eminimki Rabbimiz senin gece yaptığın duayı geri çevirmezve Cumartesi Allah'ın izniyle en güzel haberlerle gelecen

Neden kendini strese sokuyorsun , bendede tık yoktu içimden kesin negatif tutmadı hissediyorum diyordum ,sadece bol bol gazım vardı,eşime söylemiyordum üzülmesin diye ,transferden sonra 2 gün dinlendim sonrası avm lerde,dışarılarda geçti yolculukta yaptım, kan vermeden bir gün önce akşam yemeğini yemek için restorana gittik ama öğlenden itibaren ben dışarıdaydım,arkadaşlarımızla beraberdik ciğer istediler gelen ciğerin kokusu bana iğrenç geliyordu çok kötü kokuyor diyince eşim bana baktı hayır kokmuyor dedi ve hamile olduğumu ima eden bakış attı ,tabi kimseye söylemedik biz tüp bebek tedavisi gördüğümü önceden 2 kaybım olduğu için insanların meraklarını gidermek için strese girmek istemedim,saat olmuş 9 ama benim nasıl uykum geliyor ve bütün günün yorgunluğu bacaklarım ağrıyordu neyse kısacası ertesi gün kan verdim sonucu veren hemşire pozitif deyince ben inanamadım çünkü negatif bekliyordum ve buna kendimi inandırmıştım.
Tabiki canım önemli olan hamile kalmak değil devam ettirebilmek,Rabbim bu uğurda uğraşan herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Umutsuz olma lütfen.

Öncelikle Tüm ümmeti Muhammede hayırli sonuclar diliyorum arkadaslar.
Yani sizleri takip ediyorum ins guzel haberlerinizi alirsiniz.
Bu ay bende tedavi gördüm topic yöneten arkds melisa :) di sanirim beni de ekle ins hayirli bir sonuc aliriz.
37 yaş 2.transfer tüp denemesi sorunumuz rezerv azligi 10 ocak adet tarihim 18 ocak opu 23 ocak tek embriyo 5. Gün blast.
1 subat test tarihi .
Arkadaslar herkesten dua bekliyorum 38 olmadan müjdeli haberi alayim tüm ummeti muhammete de dua ediyorum.
Hayirli evlatlariniz evlatlarimiz olsun ins.

cnm kacıncı denemen?
dondurulnuşlarla mı yoksa taze mi transfer oldu?

Aynen canım bende gebe olduğuma sevinemiyorum çünkü önemli olan devam etmesi. Ben hiç kalp atimini duyamadım. Bakalım bugün yine kan verdim hamilelik var ama progesteron çok düşük geldi ondan dolayı pek umudum kalmadı.

Çok şükür cnm çok iyi kalitleri olmasına sevindim hemde dondurulck yumurtan bile kalmış inş annelerine sımsıkı tutunurlar

Hadi hayırlı olsun transferin inşallah annesine sımsıkı tutunurlar canım

Hayırlı olsun cnm embriyoların guzel inş tutunurlar

Kızlar sizde durumlar nasıl bn transferın 6. Gunundeyım bi umut dolu bide umutsuz hissetmelete dvm. Bgn negatif tarafımdan kalktm herhlde sonuc olumsz olcakmıs hissine kapıldm ne fena bi durum bu. İyi birseyler duymaya ihtycm var belirtim yoktu hamileyim gbi:))

Canım niye böyle yapıp kendini yıpratıyorsun. Bol dua et canım. Zaten hiç bir belirti olmuyor 7. Haftalara kadar. Şuan benim yine ağrım sızım yok. Evde test yok yapacaktım yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…