2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ne kadar vijdansız insanlar var. Bizler bebek sahibi olmak için canımızı vermeye hazırız ne sıkıntılar çekiyoruz. hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. şu habere bakın 40 günlük masum meleği denize atmış. annemi şimdi bu

Malesef bende şimdi tv de gördüm Allah belasını versin inşallah böylelerinin

İnşAllah canım Rabbim oğluna kardeşler nasip etsin:) inan 1 sene bile çok farkediyo. Kızımda 13 yumurtaydı, 5 senede 6 yumurta toplandı.
Yarın kaçıncı gün olacak canım senin? Transfer yarın mı?

canım hamileliktendir o bnmde öyle oldu hala daha adet ağrılarım devam ediyor allah isteyen herkeze versin kimsenin kucağıni boş birakmasin

canım hamileliktendir o bnmde öyle oldu hala daha adet ağrılarım devam ediyor allah isteyen herkeze versin kimsenin kucağıni boş birakmasin
Ay inşallah canım hayırlı bi şekilde hamileyimdir çünkü çok yoruldum zor bi süreçten geçiyoruz hepimiz sen bidaha kan verecenmi yoksa keselerini görmek için günmü verdi doktorun

Maşallah cnm 5.güne gitmesi çok iyi bi haber benmde dün opu oldu ben dün hemşireye transferde narkoz vermelerini söyledim ama olmaz öyle bişey demişti demkki oluyormuş ilk tedavim de transferde ağrıdan çok kasmistim kendimi çok sıktım smdi gene öyle olur diye korkyrm ama ilinde kistlerim çok büyüktü snra amelyt oldm kist tekrarladı inş bu sfer agrm olmaz

İnşAllah canım Rabbim oğluna kardeşler nasip etsin:) inan 1 sene bile çok farkediyo. Kızımda 13 yumurtaydı, 5 senede 6 yumurta toplandı.

Yarın kaçıncı gün olacak canım senin? Transfer yarın mı?
Canım cumartesi toplandı yarın işte 5. Gün ve transfer olacak sabah gelin dediler

Valla cnm bende çok istemiyorum ama opu da narkozlu çok kasilmisim not almışlar dedi buraya aç gel ve dedi biz serumla seni sıkışık yapacağız opu gibi 5 dk sürecek dedi

Ay inşallah canım hayırlı bi şekilde hamileyimdir çünkü çok yoruldum zor bi süreçten geçiyoruz hepimiz sen bidaha kan verecenmi yoksa keselerini görmek için günmü verdi doktorun
cuma günü hem kan vericem test tekrarlanicak hem keseye bakılacak cnm bakalım inşallah görürüm

canim merhaba, senin doktorun hangi densizdi??? hangi merkez bence burada belirt ki senden baskalari da etkilenmesin bu adam bence hic normal degil ben senin yerinde olsam merkezin sahibiyle konusur durumu anlatirim. ve yeniden farkli bir doktorla ucretsiz yapilmasi icin ugrasirim.! bu bu kadar kolaymi yaa benim doktorum opu sonrasiagrim var diye beni 2 defa aradi nsil oldgumu sordu. Bu birak doktorlugu insanlik namina yapilacak birsey! ben senin yerinde olsam sikayet ederim nasilsa kaybedecek birseyin yok 36 saat 45 dakika sonra toplayamaz! toplamasi gereken o saatten 15-20 dk oncesi seni ameliyathaneye almasi gerekmektedir. dakika onemli kac defa soruyorlar kacta yaptin diye dakikasi onemle diye adamla bin tenbih ediyor.
allah sabir versin insallah bir an once maddi manevi olaraktoplanirsin Allah bir yol verir ben ve esim asagidaki ilaclardan kullandik kizlar benim gecen ilk denememde yumurtalarim kalitesizdi simdi iyi ciktilar ilaclari amerikadan getirttim ama degdi. alacak gucu firsati olanlar linkini asagida veriyorum. sevgiler
http://www.fairhavenhealth.com/male-infertility.html

canim benim ya okudukca ben sinir oldum bu merkeze bilsem ben sikayet edecegim bu ne hadsizliktir ya ben 37 yil itibari ile 38 yasindayim ilk denememde yumurtalarkalitesizdi adam hic stres yapma aydan aya degisi biraz vitamin takviyesi ile duzelir merak etme dedi. Erken menopoz teshisinde bile doktorlar bu kadar acimasiz degil tum alternatifleri degerlendirmeye calisiyorlar.

Ben senin yerinde olsam merkezi arar abaaltindan sopa gosteririm hic bir sekilde 36 saat 45 dakika sonra opu yapilamaz tuketici haklarina , hasta haklarina ve saglik bakanligina sikayet edecegini belirt bu sekilde ilgilenilmedigi icin durumu ispat edebilecegini belirt. ve sana yol gostermezlerse ! dava acacagini belirt! hem doktora hemmerkeze.ondan sonra kendileri ugrassin senin pesinden pervane olsunlar!! hasta haklari diye birsey var! saglik bakanligi bu konuda cok hassas lutfen doktorunu ve merkezi burada paylas bizde destek olalim. sen yanliz degilsin!!!biz hepimiz cokuz! ve cocuk sahibi olmayankisilere ihtiyaclari var o para makinasi merkezlerin. boyle coplukleri ayiklamak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…