2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Benim transfer iptal arkadaşlar belki yarın diyo hoca ama umut yok başka merkez yada yumurta donasyonu öneriyor

Benim transfer iptal arkadaşlar belki yarın diyo hoca ama umut yok başka merkez yada yumurta donasyonu öneriyor
Canım senin sağlıklı değilmi yumurtalıkların bence iyice araştır Türkiye'de bu konuda çok iyi doktorlar vardır Emin'im bu arada yumurta donasyonu en son şey olarak düşün bence

Kızlar günaydın büyük gün geldi galiba merkeze gidiyorum transfer olacakmış gibi gelin demişlerdi dualarınızı bekliyorum en azından 2 embriyo transferi olur ikisi sağlıklı olur amin

Günaydın canım rabbim kucağına almayı nasib eder inşallah. Nasıl geçti yazarsın olur mu

Kızlar günaydın herkese, bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı. Pazartesi kan verme tarihim. Hakkımızda hayırlısı bakalım
Ay canım bu çok süper bi haber bugün 7. Günüdü zannedersemRabbim kandada görmeyi nasip etsintabi inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Kacıncı gunundı cnm cok sevndm heyecanlandm kendi adımada varmıydo hiç belirtin bn hiç hissedemiyrm bebişi arada bi kasık batması oluyo onuda cok önemsemiyrm
Canım senle benim aynı gün transfer yapıldı sen evde test yapmayı düşünüyormusun ben cuma yada cumartesi yapmak istiyorum ama korkuyorum

SchonerDuft hakkinda hayirlisi olsun insallah yarin transferin gerçekleşir hayirlisi ile.
Baska merkez neden oneriyorlar acaba ilginc ilk defa böyle bişey duydum. Biz beceremedik der gibi olmuş. Yumurta donasyonunu dusunme sakin senin yumurtan var eger bu olmazsa onlari kaliteli hale getirip o sekilde baska merkezde denersin insallah

Kacıncı gunundı cnm cok sevndm heyecanlandm kendi adımada varmıydo hiç belirtin bn hiç hissedemiyrm bebişi arada bi kasık batması oluyo onuda cok önemsemiyrm
Canım benim hiç bir belirtim olmadı. Hepte yazdım hatırlıyorsan. Bu sefer hiç ağrı sızı yoktu. Hiç transfer olmamış gibiyim halada. Sadece bu sefer çok midem bulandı. Birde bu sefer çok üşüyorum. Resmen donuyorum ama

Canım senle benim aynı gün transfer yapıldı sen evde test yapmayı düşünüyormusun ben cuma yada cumartesi yapmak istiyorum ama korkuyorum
Bnde 7. Gun yapayım diyorm cıkmazsa üzülmeyecegim 7. Gun cıkmama ihtimali yüksek cünkü. Ama 11. Gun fln yapamam cıkmazsa olumsuz oldu diye kendimi yıpratırım. Bn meraktan 7. Gun yaparm bi daha yapamam herhlde sen

O üşüme banada geliyo bazen. Ama cogunlukla sıcak basıyo terlıyrm. Lekelenme flnda olmadı sende ozmn. Nyse bizdede umut var desene:)

O üşüme banada geliyo bazen. Ama cogunlukla sıcak basıyo terlıyrm. Lekelenme flnda olmadı sende ozmn. Nyse bizdede umut var desene:)
Yok canım olmadı lekelenme. Sıcak basmasıda oluyordu. Önce üşüyorum sonra sıcak basıyo. Genelde gece sıcak basması oldu

Bnde 7. Gun yapayım diyorm cıkmazsa üzülmeyecegim 7. Gun cıkmama ihtimali yüksek cünkü. Ama 11. Gun fln yapamam cıkmazsa olumsuz oldu diye kendimi yıpratırım. Bn meraktan 7. Gun yaparm bi daha yapamam herhlde sen
İnanki çok tedirginim ve korkuyorum ama evde 4 tane testim var oyüzden diyorum cumartesi yapayım 8. Gün oluyo ozaman bakalım inşallah bizlerde hayırlı haberler veririz

Sizlere küçük bir tavsiye erkenden test yapmayın görünmeye biliyor boşuna üzülmüş olursunuz ben 10. gün yaptım çıkmadı aynı gün ağlayarak kan tahlili yaptırdım 292 çıktı düşünün bu kadar yüksek değer bile çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…