- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #2.801
Benim transfer iptal arkadaşlar belki yarın diyo hoca ama umut yok başka merkez yada yumurta donasyonu öneriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben yarım saat sonra gittim ve doktorum dedi hiç birşey olmazTransferim oldu yatıyorum hastanede kızlar siz hemen gittiniz mi lavaboya çok rahatsız ediyor beni
Canım senin sağlıklı değilmi yumurtalıkların bence iyice araştır Türkiye'de bu konuda çok iyi doktorlar vardır Emin'im bu arada yumurta donasyonu en son şey olarak düşün benceBenim transfer iptal arkadaşlar belki yarın diyo hoca ama umut yok başka merkez yada yumurta donasyonu öneriyor
Kızlar günaydın büyük gün geldi galiba merkeze gidiyorum transfer olacakmış gibi gelin demişlerdi dualarınızı bekliyorum en azından 2 embriyo transferi olur ikisi sağlıklı olur amin
Ay canım bu çok süper bi haber bugün 7. Günüdü zannedersemRabbim kandada görmeyi nasip etsintabi inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinKızlar günaydın herkese, bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı. Pazartesi kan verme tarihim. Hakkımızda hayırlısı bakalım
Canım senle benim aynı gün transfer yapıldı sen evde test yapmayı düşünüyormusun ben cuma yada cumartesi yapmak istiyorum ama korkuyorumKacıncı gunundı cnm cok sevndm heyecanlandm kendi adımada varmıydo hiç belirtin bn hiç hissedemiyrm bebişi arada bi kasık batması oluyo onuda cok önemsemiyrm
İnşAllah canım evet 7. Gündü baya netti. Sen kaçıncı gündesin?Ay canım bu çok süper bi haber bugün 7. Günüdü zannedersemRabbim kandada görmeyi nasip etsintabi inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Ay ck güzel bi haber bu inş kanda da çok güzel değer çıkar cnmKızlar günaydın herkese, bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı. Pazartesi kan verme tarihim. Hakkımızda hayırlısı bakalım
Hadi ya cnm senin kaçıncı denemendı yumurta donasyonu dedikiBenim transfer iptal arkadaşlar belki yarın diyo hoca ama umut yok başka merkez yada yumurta donasyonu öneriyor
Canım benim hiç bir belirtim olmadı. Hepte yazdım hatırlıyorsan. Bu sefer hiç ağrı sızı yoktu. Hiç transfer olmamış gibiyim halada. Sadece bu sefer çok midem bulandı. Birde bu sefer çok üşüyorum. Resmen donuyorum amaKacıncı gunundı cnm cok sevndm heyecanlandm kendi adımada varmıydo hiç belirtin bn hiç hissedemiyrm bebişi arada bi kasık batması oluyo onuda cok önemsemiyrm
Saol canım inşAllah. Bekleyelim bakalımAy ck güzel bi haber bu inş kanda da çok güzel değer çıkar cnm
Bnde 7. Gun yapayım diyorm cıkmazsa üzülmeyecegim 7. Gun cıkmama ihtimali yüksek cünkü. Ama 11. Gun fln yapamam cıkmazsa olumsuz oldu diye kendimi yıpratırım. Bn meraktan 7. Gun yaparm bi daha yapamam herhlde senCanım senle benim aynı gün transfer yapıldı sen evde test yapmayı düşünüyormusun ben cuma yada cumartesi yapmak istiyorum ama korkuyorum
O üşüme banada geliyo bazen. Ama cogunlukla sıcak basıyo terlıyrm. Lekelenme flnda olmadı sende ozmn. Nyse bizdede umut var desene:)Canım benim hiç bir belirtim olmadı. Hepte yazdım hatırlıyorsan. Bu sefer hiç ağrı sızı yoktu. Hiç transfer olmamış gibiyim halada. Sadece bu sefer çok midem bulandı. Birde bu sefer çok üşüyorum. Resmen donuyorum ama
Yok canım olmadı lekelenme. Sıcak basmasıda oluyordu. Önce üşüyorum sonra sıcak basıyo. Genelde gece sıcak basması olduO üşüme banada geliyo bazen. Ama cogunlukla sıcak basıyo terlıyrm. Lekelenme flnda olmadı sende ozmn. Nyse bizdede umut var desene:)
Ayrıca her zaman umut vardır. Ben bu tedavimde de hiç takmadım, yatmadım da. Olacağı varsa oluyor.O üşüme banada geliyo bazen. Ama cogunlukla sıcak basıyo terlıyrm. Lekelenme flnda olmadı sende ozmn. Nyse bizdede umut var desene:)
Benim transfer gününü saymassam 5. Günüm senin taze emriyomuyduİnşAllah canım evet 7. Gündü baya netti. Sen kaçıncı gündesin?
İnanki çok tedirginim ve korkuyorum ama evde 4 tane testim var oyüzden diyorum cumartesi yapayım 8. Gün oluyo ozaman bakalım inşallah bizlerde hayırlı haberler veririzBnde 7. Gun yapayım diyorm cıkmazsa üzülmeyecegim 7. Gun cıkmama ihtimali yüksek cünkü. Ama 11. Gun fln yapamam cıkmazsa olumsuz oldu diye kendimi yıpratırım. Bn meraktan 7. Gun yaparm bi daha yapamam herhlde sen
Bnde terleyerek uyanıyorum hadi inş bnde cift cizgileri gorurumYok canım olmadı lekelenme. Sıcak basmasıda oluyordu. Önce üşüyorum sonra sıcak basıyo. Genelde gece sıcak basması oldu