- 23 Ocak 2017
- 492
- 476
- 18
- 38
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.781
Cnm bi nebzede iyi gelir diye düşündüm ve yazıyorum. Şuan hamileyim Allaha şükür ..ama bu 3. Tup bebeğim.Arkadaşlar tek tek isminizi yazamadım kusura bakmayın.hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.Herşeyin ilacı zaman rabbim insanı herşeye alıştırıyor.Bugün daha iyiyim çok şükür.Rabbim isyana sevkedecek sözlerden sakınsın bizleri.
Anana suyu(yada ananasın kendisi)Saol cnm bende perşembe çağırırlar diye bekliyorum çok heyecanlıyım inşallah transfer Dr rahat geçer biraz korkuyorum açıkçası inşallah güzel haber alırım alırız herkesten de
Yok maddi anlamda 4 yil toparlanmam imkansiz.. sınırlarımi biraz daha zorlayacak durum yok o derece...bu yüzden kızıyorum ya.
2.gun bile sayilmazdi ki.. yumurta toplamadan 36 saat sonra transfer ettiler aceleyle.neyi hazmedemiyorum nasil oldu da bunda 2 tane cikti normalde orantılı olur dedigi zamn iyide zaten gorunen bir sürü yumurta vardi onlar nereye gitti dedim.. konusmama bile izin verilmedi her ay ayni olacak diye bisey yok bunyeye bagli deyip gecistirdi.. transfer oncesi cok erken degil mi dedigimde istersen 5.gun yapalim sen beklet dersen gitsinler 5.gune diye artist sekilde cevap verdi.. yahu ben mi karar vericem buna doktor muyum ben? Şehir dışından oralara kadar çağırıyor bunu diyor.
Hep 14 yumurta toplandı benden.. zaten kalite sorunum var bu yuzden 5.gun transferi onemliydi.. 2.denemede 10 yumurta ile 5.gune gitmislerdi 4 tane kalmisti.. tek olsun diye ısrar ettim ikiz korkumdan dolayi o da düşükle sonuclandi.cift konsaydi belki olurdu.. bunda o hatayi yapmam derken zaten 2 yumurta toplandi nasıl seçecek ki icinden iyisini?hemen dollenip konuldu..
haa tabi olacak olsa olurdu ve kendi basarisi sayardi. Ama olmayinca yumurtan kalitesizmis.. gelin doktorla görüşün demisler yahu sen tedavi sürecinde benim konusmama bile izin vermeyip yok efendim istanbullarda 2 kat para odeyip havalarini aliyorlar deyip sonra olmadi gel sorun ne bulalim mi diyorsun..
Benim çocuğumun anne Allah isterse mi kardesim olur demesi icimi yakıyor.. ne diyeyim ben cocuga?
Günaydın canım transferını hemen olur hayırlı haberlerini de alırsın inş dua edıyorumKızlar günaydın büyük gün geldi galiba merkeze gidiyorum transfer olacakmış gibi gelin demişlerdi dualarınızı bekliyorum en azından 2 embriyo transferi olur ikisi sağlıklı olur amin
Canım şimdi abdest al öyle git ve yol boyunca transfer öncesi transfer anı ya fettah fettah çek Allahı çağır bitanem rabbimizden başka hiç kimse sana yardım edemez gerçekten hadi hayırlısıKızlar günaydın büyük gün geldi galiba merkeze gidiyorum transfer olacakmış gibi gelin demişlerdi dualarınızı bekliyorum en azından 2 embriyo transferi olur ikisi sağlıklı olur amin
Allah yardimcin olsun. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın büyük gün geldi galiba merkeze gidiyorum transfer olacakmış gibi gelin demişlerdi dualarınızı bekliyorum en azından 2 embriyo transferi olur ikisi sağlıklı olur amin
canım hamile birinin rüyada kız bebek görmesi bebeğinin erkek olacağına işaretmis..sen şimdi hamile olup olmadığını bilmiyorsan o zamandaa işlerin hayırlara sonuclanicak ve bereket gelicek bnmde kızım vardı rüyamdaKızlar aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş derler yabenimde o oldu bugün herhalde rüyamda kucağımda çok tatlı bir kız bebeği vardı hemde benimdi ay uyandım Allahım yoksa tutmuşta bana bi haber mi bu kızlar benim gibi rüya gören oldumu
Anana suyu(yada ananasın kendisi)
Kayısı kurusu,suyu,hosafi (kabızlık icin)
Kabak çekirdeği
Kuru incir hosafi kabızlığı iyi geliomusunuz
Ve bol bol dinlen..olumsuz şeyleri düşünme. .Rabbim yanında olsun.duan belli duyan belli cnm.sen dile sığın ..pozitif ol.rahat düşün.ay tuttum tutmadım diyerek vücudunu ve beynini yorma
Stres iyi değil hicbirzaman..
Evet cnm zaten transferden sonra belli süre yenilecek .bi ömür tuketilmicek4 gün 5 günAnanasın Hamilelere zararları: Bebeğinizin sağlıklı bir şekilde geliştiğinden emin olabilmek için, hamilelik sırasında doğru besinleri tüketmeniz gerekir. Peki ananasın hamilelikte tüketimi zararlı mı? Üreme ve doğum arasında kalan 9 aylık kısım bebeğin gelecek yaşamı için çok önemli. Günümüzde artık kadınlar hamilelik sırasında ne yeyip ne içecekleri konusunda epey bilinçliler. Eksiklerini de geniş araştırmalar yaparak karşılamaktalar.
- Ananas da bulunan protein sindiren enzimlerin karışımı olan bromelain çok alınırsa deri döküntüsü , kusma, ishal ve aşırı adet kanamasına neden olabilir . Adet dönemlerinde tüketmek ananasın zararlarıkonusunda kadınların dikkat etmeleri gereken bir durumdur.
- Enzimin yüksek dozlarda alınmasıyla da potansiyel gebelerde düşüklere yol açan rahim kasılmalarına sebep olabilir. ü Ananas da bulunan Bromelanin bazı ilaç tedavilerinde ilaçlar ile etkileşime girebilir.
- Maryland Üniversitesi Medikal merkezi Araştırmacıları bu konudaki araştırmaları neticesinde antibiyotik , kan sulandırıcı ilaçlar , uyku ilaçları ve antidepresan ilaç kullanan kişilerin ananas tüketmesi ve bromelain takviyesi almasının son derece zararlı olduğunu ortaya çıkarmışlardır.
- Alkol , kediotu kökü veya kava gibi bazı otlar da aynı zamanda bromelain ile etkileşimi sonucunda zararlı hale gelebilir.
Transferinin kacinci gunu cnm ? Kaçıncı gun embriyosu.Kızlar aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş derler yabenimde o oldu bugün herhalde rüyamda kucağımda çok tatlı bir kız bebeği vardı hemde benimdi ay uyandım Allahım yoksa tutmuşta bana bi haber mi bu kızlar benim gibi rüya gören oldumu
Ocak 20 transferim oldu canım iki tane aa kaliteliymiş güya ama benim 18de yumurtalar alındı ben dedim kaliteliyse neden erken yerleştiriyorsunuz anne yatağı daha güvenilir emin olun dedi gerek yok dedi yani ikinci günü yerleştirilmiş oluyo hıı canım bu arada neden transfer günü sayılmıyor benim sabah sekiz buçukta emriyolar yerleştirildi ögün niye sayılmıyorTransferinin kacinci gunu cnm ? Kaçıncı gun embriyosu.
Ay şimdi hayır gelecekse bebek gelecek ozamancanım hamile birinin rüyada kız bebek görmesi bebeğinin erkek olacağına işaretmis..sen şimdi hamile olup olmadığını bilmiyorsan o zamandaa işlerin hayırlara sonuclanicak ve bereket gelicek bnmde kızım vardı rüyamda
Kacıncı gunundı cnm cok sevndm heyecanlandm kendi adımadaKızlar günaydın herkese, bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı. Pazartesi kan verme tarihim. Hakkımızda hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?