2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Cnm bi nebzede iyi gelir diye düşündüm ve yazıyorum. Şuan hamileyim Allaha şükür ..ama bu 3. Tup bebeğim.
1.tup bebek tuttu 3 aylıkken kalbi durdu oldu.
2.tup bebek kimyasal gebelik yaşadım

Yani sen Yaradana hamdolsun de sen kotusun den sakın de isyan etme.ve hicbirzaman umut etmekten Allahtan istemekten vazgeçme. .Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun senide..

Saol cnm bende perşembe çağırırlar diye bekliyorum çok heyecanlıyım inşallah transfer Dr rahat geçer biraz korkuyorum açıkçası inşallah güzel haber alırım alırız herkesten de
Anana suyu(yada ananasın kendisi)
Kayısı kurusu,suyu,hosafi (kabızlık icin)
Kabak çekirdeği
Kuru incir hosafi kabızlığı iyi geliomusunuz
Ve bol bol dinlen..olumsuz şeyleri düşünme. .Rabbim yanında olsun.duan belli duyan belli cnm.sen dile sığın ..pozitif ol.rahat düşün.ay tuttum tutmadım diyerek vücudunu ve beynini yorma
Stres iyi değil hicbirzaman..

Cok cok üzüldüm cok geçmiş olsun rabbim hayırlısını nasib etsin inşallah canım kötü bi tecrübe olmuş senin için. Nerede tedavi gördün? Biz bilelim de ona göre ne olur ne olmaz

Kızlar günaydın büyük gün geldi galiba merkeze gidiyorum transfer olacakmış gibi gelin demişlerdi dualarınızı bekliyorum en azından 2 embriyo transferi olur ikisi sağlıklı olur amin
Canım şimdi abdest al öyle git ve yol boyunca transfer öncesi transfer anı ya fettah fettah çek Allahı çağır bitanem rabbimizden başka hiç kimse sana yardım edemez gerçekten hadi hayırlısı

canım hamile birinin rüyada kız bebek görmesi bebeğinin erkek olacağına işaretmis..sen şimdi hamile olup olmadığını bilmiyorsan o zamandaa işlerin hayırlara sonuclanicak ve bereket gelicek bnmde kızım vardı rüyamda

• Ananas da bulunan protein sindiren enzimlerin karışımı olan bromelain çok alınırsa deri döküntüsü , kusma, ishal ve aşırı adet kanamasına neden olabilir . Adet dönemlerinde tüketmek ananasın zararlarıkonusunda kadınların dikkat etmeleri gereken bir durumdur.
  • Enzimin yüksek dozlarda alınmasıyla da potansiyel gebelerde düşüklere yol açan rahim kasılmalarına sebep olabilir. ü Ananas da bulunan Bromelanin bazı ilaç tedavilerinde ilaçlar ile etkileşime girebilir.
  • Maryland Üniversitesi Medikal merkezi Araştırmacıları bu konudaki araştırmaları neticesinde antibiyotik , kan sulandırıcı ilaçlar , uyku ilaçları ve antidepresan ilaç kullanan kişilerin ananas tüketmesi ve bromelain takviyesi almasının son derece zararlı olduğunu ortaya çıkarmışlardır.
  • Alkol , kediotu kökü veya kava gibi bazı otlar da aynı zamanda bromelain ile etkileşimi sonucunda zararlı hale gelebilir.
Ananasın Hamilelere zararları: Bebeğinizin sağlıklı bir şekilde geliştiğinden emin olabilmek için, hamilelik sırasında doğru besinleri tüketmeniz gerekir. Peki ananasın hamilelikte tüketimi zararlı mı? Üreme ve doğum arasında kalan 9 aylık kısım bebeğin gelecek yaşamı için çok önemli. Günümüzde artık kadınlar hamilelik sırasında ne yeyip ne içecekleri konusunda epey bilinçliler. Eksiklerini de geniş araştırmalar yaparak karşılamaktalar.

Evet cnm zaten transferden sonra belli süre yenilecek .bi ömür tuketilmicek4 gün 5 gün

Transferinin kacinci gunu cnm ? Kaçıncı gun embriyosu.

Transferinin kacinci gunu cnm ? Kaçıncı gun embriyosu.
Ocak 20 transferim oldu canım iki tane aa kaliteliymiş güya ama benim 18de yumurtalar alındı ben dedim kaliteliyse neden erken yerleştiriyorsunuz anne yatağı daha güvenilir emin olun dedi gerek yok dedi yani ikinci günü yerleştirilmiş oluyo hıı canım bu arada neden transfer günü sayılmıyor benim sabah sekiz buçukta emriyolar yerleştirildi ögün niye sayılmıyor

Ay şimdi hayır gelecekse bebek gelecek ozaman inşallah hayırlı ve sağlıklı tabiki Ay canım sende hamilesin hamileykenmi gördün rüyanı Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

Kızlar benide tabloya yazarmısınız.
Yaş:26 merkez:Serkan Oral Tüp bebek MErkezi. 1.denemem . Adet tarihi 7 ocak transfer 23ocak

Kızlar günaydın herkese, bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı. Pazartesi kan verme tarihim. Hakkımızda hayırlısı bakalım
Kacıncı gunundı cnm cok sevndm heyecanlandm kendi adımada varmıydo hiç belirtin bn hiç hissedemiyrm bebişi arada bi kasık batması oluyo onuda cok önemsemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…