2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Merhaba arkadaslar tupbebege basladigim gunden buyana sizlerle gulup agliyorum takip ediyorum.bugun transfer gununu saymazsak 9. Gun 4. Gun emriyosu test gunum yarin ama sabah idrar testi yaptim ilk basta tek cizgi vardi bi saat sonra baktigimda hayyalet gb diger cizgi belirmis .ne kadar gecerli bilmiyorum.hastaneye gittim kan verdim ve buyuk bi umutla sonucu brkliyorum banada dua edin nolur test sonucunu alnaya gitmeye bile korkuyorum

İnanki çok tedirginim ve korkuyorum ama evde 4 tane testim var oyüzden diyorum cumartesi yapayım 8. Gün oluyo ozaman bakalım inşallah bizlerde hayırlı haberler veririz
Bnde henuz idrar testine karar vermedim pozitf görmezsem üzülürüm diye sabretmk istiyrm ama bnmde evde bi sürü gebelik testi var. @melisela sen erken gebelk testi mi yaptın? Bndekiler ucuz olanlardan onlar hemen göstermiyormus

Benim transfer gününü saymassam 5. Günüm senin taze emriyomuydu
Evet canım taze 5. Gün embriyosuydu.
Bnde terleyerek uyanıyorum hadi inş bnde cift cizgileri gorurum
İnşAllah canım, ayfat ve seninde güzel haberlerini bekliyorum inşAllah..
Canım annem almış 5 tlye. Heralde bizimkide ucuzlardan.

Benim transfer iptal arkadaşlar belki yarın diyo hoca ama umut yok başka merkez yada yumurta donasyonu öneriyor
canım, umutsuzluğa kapılma lütfen, başka merkez tercih et mutlaka iyi doktorlar var, doğru tedaviyle mutlaka olacaktır, internette araştır iyice..

İnş Rabbim yüzümüzü güldürür

Yinede insan emin olamıyor çünkü hiç bi belirtim yok şuan. Kanı cuma veririm belki 9. Gün oluyor. Hocaya sorayım bakalım ne diyecek. İnanamıyorum bide hala :) ultrasonu görene kadar

inş güzel haberlerini de alırız

arkadaşlar merhaba ben yine bişi sorucam :) üç gündür dr.a gidiyorum rahim duvarındaki kalınlıktan dolayı tadaviye başlayamıyorum.geçen ayda böyle oldu başalayamadık.yarın dr. tekrar bakacak 5.8 suan .yarına kadar na yapsam inceltmek için birşey biliyormusunuz?tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Yinede insan emin olamıyor çünkü hiç bi belirtim yok şuan. Kanı cuma veririm belki 9. Gün oluyor. Hocaya sorayım bakalım ne diyecek. İnanamıyorum bide hala :) ultrasonu görene kadar
Canim cok sevindim kizina kardes geliyo insallah kac tane transfer etmislerdi canim kacinci gun test yaptin.benimde bir oglum var bende basladim tedaviye ama fazla yatamicam sen neler yaptin transferden sonra anlatirmisim

Şimdi gördüm çok sevindim canm hayırlı olsunbende dün akşam tekrar yaptım ikinci çizgi tam göründü cuma günü gidicem
Seninde hayırlı olsun canım. Belki bende cuma günü verebilirim.
Canim cok sevindim kizina kardes geliyo insallah kac tane transfer etmislerdi canim kacinci gun test yaptin.benimde bir oglum var bende basladim tedaviye ama fazla yatamicam sen neler yaptin transferden sonra anlatirmisim
Canım bana 2 tane transfer ettiler. Bugün 7. Gündü ilk idrarla yaptım. Canım inan bende hiç yatmadım. Merkezde zaten yatırmadılar. 10 dk falan uzandım sonra eve geldim. Evde ilk gün ikinci gün sadece uzandım oda yatma değildi. Hep kalktım yani. Ananas yedim ilk 4 gün ve sadece 2 şer dilim ince ince. Kabak çekirdeği yedim halada arada yiyorum. Kızım bi kaç kez ani hareket yapınca bende yaptım. Ama çok rahattım oda kızımın olmasından dolayı açıkcası.

Öyle çok karnım ağrıyor ki adet olacakmışım gibi..çok korkuyorum..adetimi bekliyorum resmen.ayaklarım buz kütlesi,umutlu mu yoksa umutsuz mu nasıl hissettiğimi bilmeden yatıyorum.Pozitif düşünmekten korkuyorum,ya yoksa diye.Negatif düşünmekten korkuyorum ya varsa haksızlık ediyorsam diye.rabbiiiiiimmmmm :.( rabbimmmmmmmm :.(( ya Rabbim

Ay canim 7. Gun ciktiysa seninkiler ikiz iki kardesi olcak demekki:) bu arada canim benim yumurtalarim pazartesi toplanxakmis hakkimda hayirlisi olsun insallah sana sorum pazartesi toplanan yumurta ne zaman transfer edilirse 5.gun oluyo simdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…