- 21 Aralık 2016
- 3
- 15
- 3
- 41
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.821
Bnde henuz idrar testine karar vermedim pozitf görmezsem üzülürüm diye sabretmk istiyrm ama bnmde evde bi sürü gebelik testi var. @melisela sen erken gebelk testi mi yaptın? Bndekiler ucuz olanlardan onlar hemen göstermiyormusİnanki çok tedirginim ve korkuyorum ama evde 4 tane testim var oyüzden diyorum cumartesi yapayım 8. Gün oluyo ozaman bakalım inşallah bizlerde hayırlı haberler veririz
Evet canım taze 5. Gün embriyosuydu.Benim transfer gününü saymassam 5. Günüm senin taze emriyomuydu
İnşAllah canım, ayfat ve seninde güzel haberlerini bekliyorum inşAllah..Bnde terleyerek uyanıyorum hadi inş bnde cift cizgileri gorurum
Canım annem almış 5 tlye. Heralde bizimkide ucuzlardan.Bnde henuz idrar testine karar vermedim pozitf görmezsem üzülürüm diye sabretmk istiyrm ama bnmde evde bi sürü gebelik testi var. @melisela sen erken gebelk testi mi yaptın? Bndekiler ucuz olanlardan onlar hemen göstermiyormus
canım, umutsuzluğa kapılma lütfen, başka merkez tercih et mutlaka iyi doktorlar var, doğru tedaviyle mutlaka olacaktır, internette araştır iyice..Benim transfer iptal arkadaşlar belki yarın diyo hoca ama umut yok başka merkez yada yumurta donasyonu öneriyor
Tmm bnm evdeki bndan cesaret edersm yaparm bikaç guneİşte bu testten.
İnş Rabbim yüzümüzü güldürürMerhaba arkadaslar tupbebege basladigim gunden buyana sizlerle gulup agliyorum takip ediyorum.bugun transfer gununu saymazsak 9. Gun 4. Gun emriyosu test gunum yarin ama sabah idrar testi yaptim ilk basta tek cizgi vardi bi saat sonra baktigimda hayyalet gb diger cizgi belirmis .ne kadar gecerli bilmiyorum.hastaneye gittim kan verdim ve buyuk bi umutla sonucu brkliyorum banada dua edin nolur test sonucunu alnaya gitmeye bile korkuyorum
Hadi hayırlı olsun,Allah yüzünü güldürsünİşte bu testten.
İnsallah canim Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasinİnş Rabbim yüzümüzü güldürür
inş güzel haberlerini de alırızMerhaba arkadaslar tupbebege basladigim gunden buyana sizlerle gulup agliyorum takip ediyorum.bugun transfer gununu saymazsak 9. Gun 4. Gun emriyosu test gunum yarin ama sabah idrar testi yaptim ilk basta tek cizgi vardi bi saat sonra baktigimda hayyalet gb diger cizgi belirmis .ne kadar gecerli bilmiyorum.hastaneye gittim kan verdim ve buyuk bi umutla sonucu brkliyorum banada dua edin nolur test sonucunu alnaya gitmeye bile korkuyorum
Şimdi gördüm çok sevindim canm hayırlı olsunbende dün akşam tekrar yaptım ikinci çizgi tam göründü cuma günü gidicemKızlar günaydın herkese, bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı. Pazartesi kan verme tarihim. Hakkımızda hayırlısı bakalım
Canim cok sevindim kizina kardes geliyo insallah kac tane transfer etmislerdi canim kacinci gun test yaptin.benimde bir oglum var bende basladim tedaviye ama fazla yatamicam sen neler yaptin transferden sonra anlatirmisimYinede insan emin olamıyor çünkü hiç bi belirtim yok şuan. Kanı cuma veririm belki 9. Gün oluyor. Hocaya sorayım bakalım ne diyecek. İnanamıyorum bide hala :) ultrasonu görene kadar
Seninde hayırlı olsun canım. Belki bende cuma günü verebilirim.Şimdi gördüm çok sevindim canm hayırlı olsunbende dün akşam tekrar yaptım ikinci çizgi tam göründü cuma günü gidicem
Canım bana 2 tane transfer ettiler. Bugün 7. Gündü ilk idrarla yaptım. Canım inan bende hiç yatmadım. Merkezde zaten yatırmadılar. 10 dk falan uzandım sonra eve geldim. Evde ilk gün ikinci gün sadece uzandım oda yatma değildi. Hep kalktım yani. Ananas yedim ilk 4 gün ve sadece 2 şer dilim ince ince. Kabak çekirdeği yedim halada arada yiyorum. Kızım bi kaç kez ani hareket yapınca bende yaptım. Ama çok rahattım oda kızımın olmasından dolayı açıkcası.Canim cok sevindim kizina kardes geliyo insallah kac tane transfer etmislerdi canim kacinci gun test yaptin.benimde bir oglum var bende basladim tedaviye ama fazla yatamicam sen neler yaptin transferden sonra anlatirmisim
Saol canım inşAllah kalp atışlarını falanda duyalım.Yenidunya3 hayırlı olsun cnm çok net testin kucağına da al inşallah..
Ay canim 7. Gun ciktiysa seninkiler ikiz iki kardesi olcak demekki:) bu arada canim benim yumurtalarim pazartesi toplanxakmis hakkimda hayirlisi olsun insallah sana sorum pazartesi toplanan yumurta ne zaman transfer edilirse 5.gun oluyo simdiden tesekkurlerSeninde hayırlı olsun canım. Belki bende cuma günü verebilirim.
Canım bana 2 tane transfer ettiler. Bugün 7. Gündü ilk idrarla yaptım. Canım inan bende hiç yatmadım. Merkezde zaten yatırmadılar. 10 dk falan uzandım sonra eve geldim. Evde ilk gün ikinci gün sadece uzandım oda yatma değildi. Hep kalktım yani. Ananas yedim ilk 4 gün ve sadece 2 şer dilim ince ince. Kabak çekirdeği yedim halada arada yiyorum. Kızım bi kaç kez ani hareket yapınca bende yaptım. Ama çok rahattım oda kızımın olmasından dolayı açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?