2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canim ohss olsan duramazsin hem agridan hem de hamile gibi karnin siser ve nefes alamazsin.. haa hafifi vardir belki bilemem ben olmadim ama okudugum hikayelerden oyle duymuştum

Ayy kızlar maşallah çok güzel haberler var. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu inşAllah..
Listeye bir negatif mi yoksa bir pozitif daha mi eklenecek yarin belli olacak.. arayıp sıkbogaz etmeyeceklerini bilsem inan gidip kan veresim yok... akla kara belli olsun da doya doya bunalima gireyim artik

Listeye bir negatif mi yoksa bir pozitif daha mi eklenecek yarin belli olacak.. arayıp sıkbogaz etmeyeceklerini bilsem inan gidip kan veresim yok... akla kara belli olsun da doya doya bunalima gireyim artik
Ben inanıyorum ki pozitif olacak. Sabah erkenden haberini bekliyorum ona göre :) çok dua aldın inşAllah sonuda güzel olacak biiznillah

Canim ohss olsan duramazsin hem agridan hem de hamile gibi karnin siser ve nefes alamazsin.. haa hafifi vardir belki bilemem ben olmadim ama okudugum hikayelerden oyle duymuştum

benımde 17 yumurtam toplanmıştı bende ohss oldum( transferden sonra ) 3 gün falan hastanede kaldım bol sıvı tüketmem önerilmişti gözetim altına almışlerdı.birde içtiğin sıvı miktarı ile çıkardıgın miktar ölçülüyordu ,vucut su topluyırmu mu diye.
karında şişlik nefes almada zorluk gibi şeyler olmuştu bende de

Ben inanıyorum ki pozitif olacak. Sabah erkenden haberini bekliyorum ona göre :) çok dua aldın inşAllah sonuda güzel olacak biiznillah

Canim ancak aksam haber verebilirim çünkü öğleden sonra vericem kanı.. ben izindeyken erken kalkabilen biri degilim malesef.. bide negatif olursa uykumdan da oldum diye uzulmeyeyim :)

Canim ancak aksam haber verebilirim çünkü öğleden sonra vericem kanı.. ben izindeyken erken kalkabilen biri degilim malesef.. bide negatif olursa uykumdan da oldum diye uzulmeyeyim :)
Tamam canım sen güzel haberlerle gelde ne zaman haber verirsen artık. Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah

günaydın kızlar yarım saat sonra embriyolar için arayacklar dua edin bana ne olur donmuş emb. çözme onayı verdik onlarda 2 taze emb. 5.güne gidecek güçleri olsun bütün gece kabus gördüm bizi bizden başka anlayan kimse yok gerçekten konuşsan hayırlısı olsun demekten başka bir kelime eden destek veren yok

İşte benim kafamıda karıştıran o evet karnım hafif şiş kasıklarım transferimin ikinci günü çok şiddetli ağrıdı ve akşama kadar sürdü ben bunu ohss yaptı diye düşünüyorum ve ohss için bana Dostinex diye bi ilaç verdi hergün fitil gibi kullanıyorum ve büyük korku yaşıyorum bu ilaç hamileyken kullanmayın yazıyo ama doktorum kullanmazsan embriyoların tutmaz dedi gelişecek olan yumurtaları bastırman laxım dedi ve şimdi bu yüzden çok üzülüyorum doktorun dediğindende dışarı çıkamıyorum sadece Allah'a inanıyorum rabbim ol demişse Dostinex te önünde duramaz

Ay canım benim Hayırlı haberler inşallah bir an önce yavrularına kavuşursunda bugünleri hiç mi hiç hatırlamazsın şimdi kalkıp sabah namaxı kılacam ve sana duacı olacam Allah'ın iziniyle güzel haber alacaksın bu Arada Almanya'da bu saatte sabah namaxına kalkıyoruz kızlar

Allah kabul etsin

Allah kabul etsin canım .. amin inşallah iki gündür rüyalrımda embriyoların gelişimi durmuş birinde trnfer olmuş 2 tane raabim kaderimizin yardımcısı olsun kolaylık kağılarını açsın bize beklemek çok zor birşey yapamadan

Günün ilk haberi süper geldi Bundan sonrası Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım nuffiun arkadaşımızda inşallah bizlere güzel haber verecek bende inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…