- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.681
Canim ohss olsan duramazsin hem agridan hem de hamile gibi karnin siser ve nefes alamazsin.. haa hafifi vardir belki bilemem ben olmadim ama okudugum hikayelerden oyle duymuştumBendede 17 toplandı ama fazla anlamadım normal kasık ağrısı oldu bende ama doktorum herşeye rağmen bu ilacı kullanmamı söyledi şimdi yine kasık ağrılarım var oyüzden hamilelik belirtisimi yoksa ohsss tan dolayımı anlamadım
Listeye bir negatif mi yoksa bir pozitif daha mi eklenecek yarin belli olacak.. arayıp sıkbogaz etmeyeceklerini bilsem inan gidip kan veresim yok... akla kara belli olsun da doya doya bunalima gireyim artikAyy kızlar maşallah çok güzel haberler var. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu inşAllah..
Ben inanıyorum ki pozitif olacak. Sabah erkenden haberini bekliyorum ona göre :) çok dua aldın inşAllah sonuda güzel olacak biiznillahListeye bir negatif mi yoksa bir pozitif daha mi eklenecek yarin belli olacak.. arayıp sıkbogaz etmeyeceklerini bilsem inan gidip kan veresim yok... akla kara belli olsun da doya doya bunalima gireyim artik
Canim ohss olsan duramazsin hem agridan hem de hamile gibi karnin siser ve nefes alamazsin.. haa hafifi vardir belki bilemem ben olmadim ama okudugum hikayelerden oyle duymuştum
Ben inanıyorum ki pozitif olacak. Sabah erkenden haberini bekliyorum ona göre :) çok dua aldın inşAllah sonuda güzel olacak biiznillah
Tamam canım sen güzel haberlerle gelde ne zaman haber verirsen artık. Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllahCanim ancak aksam haber verebilirim çünkü öğleden sonra vericem kanı.. ben izindeyken erken kalkabilen biri degilim malesef.. bide negatif olursa uykumdan da oldum diye uzulmeyeyim :)
Tamam canım. Az kalmış seninde bebişe kavuşmana :)Yenidunya3 benide ekleyebilirsin. antalya ivf tüp bebek mrk. yaş 37, 4. deneme dondurulmuşlar transfer olacak. 1 şubat transfer tarihi,10 şubat test günüm.
maşallah canım hayırlı olsun darısı sorunsuz şekilde kucağına almana .. şimdi teyze mi oluyoruz bizEki Görüntüle 1943573 kızlar size moral olsun beni hatırlıyorsunzdur belki . İkizlerim den hepinize merhaba Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu
İşte benim kafamıda karıştıran o evet karnım hafif şiş kasıklarım transferimin ikinci günü çok şiddetli ağrıdı ve akşama kadar sürdü ben bunu ohss yaptı diye düşünüyorum ve ohss için bana Dostinex diye bi ilaç verdi hergün fitil gibi kullanıyorum ve büyük korku yaşıyorum bu ilaç hamileyken kullanmayın yazıyo ama doktorum kullanmazsan embriyoların tutmaz dedi gelişecek olan yumurtaları bastırman laxım dedi ve şimdi bu yüzden çok üzülüyorum doktorun dediğindende dışarı çıkamıyorum sadece Allah'a inanıyorum rabbim ol demişse Dostinex te önünde duramazCanim ohss olsan duramazsin hem agridan hem de hamile gibi karnin siser ve nefes alamazsin.. haa hafifi vardir belki bilemem ben olmadim ama okudugum hikayelerden oyle duymuştum
Ay canım benim Hayırlı haberler inşallah bir an önce yavrularına kavuşursunda bugünleri hiç mi hiç hatırlamazsın şimdi kalkıp sabah namaxı kılacam ve sana duacı olacam Allah'ın iziniyle güzel haber alacaksın bu Arada Almanya'da bu saatte sabah namaxına kalkıyoruz kızlargünaydın kızlar yarım saat sonra embriyolar için arayacklar dua edin bana ne olur donmuş emb. çözme onayı verdik onlarda 2 taze emb. 5.güne gidecek güçleri olsun bütün gece kabus gördüm bizi bizden başka anlayan kimse yok gerçekten konuşsan hayırlısı olsun demekten başka bir kelime eden destek veren yok
Allah kabul etsinAy canım benim Hayırlı haberler inşallah bir an önce yavrularına kavuşursunda bugünleri hiç mi hiç hatırlamazsın şimdi kalkıp sabah namaxı kılacam ve sana duacı olacam Allah'ın iziniyle güzel haber alacaksın bu Arada Almanya'da bu saatte sabah namaxına kalkıyoruz kızlar
Allah kabul etsin canım .. amin inşallah iki gündür rüyalrımda embriyoların gelişimi durmuş birinde trnfer olmuş 2 tane raabim kaderimizin yardımcısı olsun kolaylık kağılarını açsın bize beklemek çok zor birşey yapamadanAy canım benim Hayırlı haberler inşallah bir an önce yavrularına kavuşursunda bugünleri hiç mi hiç hatırlamazsın şimdi kalkıp sabah namaxı kılacam ve sana duacı olacam Allah'ın iziniyle güzel haber alacaksın bu Arada Almanya'da bu saatte sabah namaxına kalkıyoruz kızlar
Allah razı olsun canımAllah kabul etsin
Günün ilk haberi süper geldiAz once 13. Gün test sonucum geldi.Sonunda 3 haneli degerleri görebildim çok şükür.177.98 imiş.Rabbim isteyen herkese ama herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.@nuffiun insallah güzel haberler yazacaksın canim inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?