• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

bazen birşey olmayacaksa gerçekten olmuyor isyn etmek istemiyorum ama boşa koskaca 3 sene emek verdim para harcadım inanın gezmelerimden giyimimden herşeyimden geri kaldım pgtli olduğu için rapor alamıyordum yıkıln umudumdan bahsetmiyorum bile 9 embriyodan biri kayde değer ilerleme gösteriyor donmuşlardan ikisi ilerleme gösteriyor eğerki yarın ilerleme devam ederse transfer olacak sonra tuttu tutmadı tutarsa mutlu olmak için 3 ay beklicem cvs yada amniyosentez yaptırcam sonuçları beklicez sağlıklı ise mutlu son dicem kendimi çok kötü hissediyorum nasıl geçecek bu zamanlar her aşamada ayrı bir zorluk beni beklicek
Canim benim Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah kucağına almayi.Hepimizin sınavı bu işte durumlarını birbirinden farklı belki ama burda omuz omuza durmaya çalışıyoruz bazen eslerimizin ailelerimizin bile anlayamayacagi şeyler oluyor ama burda biz birbirimizi anlıyoruz.Allah çok büyük dualarina mutlaka cevap vericek sağlıkla ve hayirlisiyla olsun insallah

Merhaba bende tüp bebek denemem ilk deneme. Hcg 1326 progesteron 3 çok düşük progesteRon. Jelde kullandım ama neden böyle oldu bilmiyorum. Çok uzgumum acaba sıkıntı mı olacak.

Canim benim Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah kucağına almayi.Hepimizin sınavı bu işte durumlarını birbirinden farklı belki ama burda omuz omuza durmaya çalışıyoruz bazen eslerimizin ailelerimizin bile anlayamayacagi şeyler oluyor ama burda biz birbirimizi anlıyoruz.Allah çok büyük dualarina mutlaka cevap vericek sağlıkla ve hayirlisiyla olsun insallah
inşallah canım bir yarın ols hemen transfer olsa biraz rahatlarım belki

Hiç belli olmaz canım, ama belki havuz sistemi uygulanabilir tabi doktorun daha iyi bilir, stres ve olumsuz düşünce kötü etkiler lütfen moralin yüksek tut ..
Teşekkür ederim. belirsizce beklemek çok zormus. Bu süreçte nasıl kaygilanmadan sabırla beklenir ki. Havuz sistemi nedir acaba?

Tahmin edebiliyorum :super: Ya bana kimse cevap vermedi belki sen kullanmışsındır. Bu cetrotide kullandım bugün ama çok yanıyor şiş ve kasıklarımda ağrı var sen kullanmış mıydın acaba buna yakın bişeyler oldu mu çok korktum yanlış bişey mi yaptım acaba
Benim de çok yandı,kızardı,sertlik oldu.Boğazımda aşırı kuruma ve ilaç kokusu-tadı hissettim vurulduktan sonra.Normal diye ben hiç sormadın ama dilersen sen sorabilirsin

Cumartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı. Doktorum ohss riskinden dolayı transferi erteledi ama dün hafiflemiş olan alt karındaki agrim bugün tekrar basladi. Karnındaki şişlik ve hassasiyette geçmedi. Bunları yaşayan var mı? Korkuyorum yumurtaliklarim ohss yüzünden büyümüş yumurtalık dönmesi falan değildir :dua:

Cumartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı. Doktorum ohss riskinden dolayı transferi erteledi ama dün hafiflemiş olan alt karındaki agrim bugün tekrar basladi. Karnındaki şişlik ve hassasiyette geçmedi. Bunları yaşayan var mı? Korkuyorum yumurtaliklarim ohss yüzünden büyümüş yumurtalık dönmesi falan değildir :dua:
Cnm aynı gün toplanmış bende 16 taneydi 7 si olgun ve 5 tane şuan bölünmeye dewam ediyor dedi ohss olabilirsin demişti biraz şişlik var ama ne olacak belli değil belki bdnimde transfer olmaz ama çok aşırı bi rahatsızlık yok bol su içiyorum

Cnm aynı gün toplanmış bende 16 taneydi 7 si olgun ve 5 tane şuan bölünmeye dewam ediyor dedi ohss olabilirsin demişti biraz şişlik var ama ne olacak belli değil belki bdnimde transfer olmaz ama çok aşırı bi rahatsızlık yok bol su içiyorum
Başarısız 3 tüp bebek transferinden sonra insanın aklına hep en kotu olasılık geliyor. Umarım hepimizin çektiği sıkıntılara değer. Perşembe günü embriyolar dondurulacak inşallah bolunmeye devam ederler sağlıklı bir şekilde.
İnşallah transferinde meleğin annesine sıkı sıkı tutunur canım. :anneadayı::anneadayı:

Ya kızlar benim ilk transferim daha önce aşılama yaptık ama ben o zamana muayene olurken falan çok kasiliyorum diye Dr narkozlu yapmıştı şuan muayene esnasında falan hiçbir sorun yok gayet rahatım transfer işleni için narkoz almaya gerek yok diye düşünüyorum herkes gayet rahat okuyorum da milyonda bir gibi düşünüyorum kendimi diyorjm herkes yapıyor sen niye yapamayasin:bicak:

Ya kızlar benim ilk transferim daha önce aşılama yaptık ama ben o zamana muayene olurken falan çok kasiliyorum diye Dr narkozlu yapmıştı şuan muayene esnasında falan hiçbir sorun yok gayet rahatım transfer işleni için narkoz almaya gerek yok diye düşünüyorum herkes gayet rahat okuyorum da milyonda bir gibi düşünüyorum kendimi diyorjm herkes yapıyor sen niye yapamayasin:bicak:

tabiki yok zaten 5 dk suren bir islem sakin narkoz almayin bunun icin, bebegimizin rahiminize yerlestirildigini izlemek o ana taniklik etmek ve o an dua etmek tum acilara bedel. ayrica aci vs de yok jinekolojik muayene olabilen herkes yapabilir. sadece iceriyi gorebilmek icin vajina girisine bir aparat yerlestiriliyor. hic smear testi yaptirdiniz mi bilmiyorum o testteki aleti yerlestiriyor o da aci veren bir sey degil. o ana taniklik etmek icin mutlaka ayik olun derim. zaten transferde uyutulan hic duymadim

Yenidunya3 Yenidunya3 koskoca bir sıfır aldım.. merkezimin bu kadar geçiştirme ve ilgisizligine bağlıyorum sadece.. son denemede boyle talihsizlik yasamis olmak üzüyor halbuki kendimden umitliydim.. hepinizin bu surecte allah yardımcisi olsun insallah.

Back