2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Çok fazla yumurta toplanınca sıvı toplanıyormus vücutta ve transfer yapmıyorlarmis kısaca bu dedi
Bende öyle bişi olmadı canm şuana kadar herşey norml doktrmda öyle bişyden hiç bahsetmedi ilkkez senden duyuyrm henüz keseyi görmeye gitmedim gittm zaman doktrma sorcam

Bende öyle bişi olmadı canm şuana kadar herşey norml doktrmda öyle bişyden hiç bahsetmedi ilkkez senden duyuyrm henüz keseyi görmeye gitmedim gittm zaman doktrma sorcam
toplama sonrası oluyormuş seninle bir alakası yok çok şükür senin bebişin tutmuş bende ilk defa toplama dan sonra duydum su içiyorum yoğurt yumurta bu şekilde beslen dedi hayırlısı bakalım bu hafta transfer olacak inşallah

Bende bol yoğurt süt ve yumurta yedim belki ondan olmamıştr sanada bol şans diliyrm Allah gönlüne göre wersin sende Annelik duygusunu tadarsın inşallah

İkiz değer gibi ama yine de Rabbim bilir sağlıklı olşunda önemli olan o cnm tebrikler tekrar dan
Canım sana birşey soracaktım sende ohss olmuştun değilmi sen ilaç kullandınmı ohss için bende hafif ohss oldum 17 yumurtalık toplandı doktorum bana Dostinex diye bi fitil verdi ve şuan transferin 4. Günü Hale'n kullanıyorum

Bende 16 risk olabilir dedi ama şuan 3 gün oldu toplanali eğer ohss olursa transfer yapamam dondurma yaparız dedi embriyoları cnm demek sende bir sorun olmamış

Benm 16 tanesi döllenmşti 2 transfer oldu diğerlrni dondurduk inşallh istedn gibi olr herşy hayırlı geceler:)
Cnm senin ilk denemem mı inşallah bebisin seninle olur hep bende Şubat basi ikinci demwycen inşallah senin sorun neydi cnm ?

Maşşallah topiğimize ikinci ikiz bebek geliyorlar galiba Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbizler içinde duaet benimde bugün 4. Gün ama bu defa aşırı kasık ağrısı yaşıyorum ama benim ohss olduğumdan dolayı ağrım var zannedersem inşallah bende bu duyguyu bir daha tadarım

Kızlar bişey sorcam kışın tüp bebek yaptırmakla yazın yaptırmak arasında fark var mı. ? Bi de 2 tüp bebek tedavisi arası en az kaç ay olmalı bilginiz var mı?

Hayırlısı olsun inşallah iyi geçer. Doktor ohss olma ihtimalin çok yüksek dedi ilk günlerden anlıyorlar fazla tepki verdiği için. Böyle giderse dpndurulmuş embriyo yaparız dedi. İnsan sabırsızlanıyor dimi ne olacaksa bir an önce olsun istiyor

Ocak ayı 5. gün transferim di bugn 12. günm we 189.89 ile hamileym Rabbim istiyen herkeze nasip etsin ben de 1 buçk yıldr bkliyrm we ilk denememzde tuttu çok şükürr
Allahım ne güzel haberler arda arda geliyogözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağınaalmayıda nasip etsin inşallah bizlerede dua edin arkadaşım

Kızlar bişey sorcam kışın tüp bebek yaptırmakla yazın yaptırmak arasında fark var mı. ? Bi de 2 tüp bebek tedavisi arası en az kaç ay olmalı bilginiz var mı?
yaz yada kış bir fark yok. ben iki tüp bebek arasında 1 ay beklemiştim.doktorum kendini hazır hissettiğinde yaparız demişti

Kizlar tedavisi baslayip igneleri vurulan varmi?ben bugun 2.ignemi vuruldum insallah guzel sonuclar aliriz ayni zamanda 2 tane incir kurusu folbiol ve balik yagi aliyorum.insallah kaliteli yumurtalarimiz olur

Bende 16 risk olabilir dedi ama şuan 3 gün oldu toplanali eğer ohss olursa transfer yapamam dondurma yaparız dedi embriyoları cnm demek sende bir sorun olmamış
Bendede 17 toplandı ama fazla anlamadım normal kasık ağrısı oldu bende ama doktorum herşeye rağmen bu ilacı kullanmamı söyledi şimdi yine kasık ağrılarım var oyüzden hamilelik belirtisimi yoksa ohsss tan dolayımı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…