- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.661
Bende öyle bişi olmadı canm şuana kadar herşey norml doktrmda öyle bişyden hiç bahsetmedi ilkkez senden duyuyrm henüz keseyi görmeye gitmedim gittm zaman doktrma sorcamÇok fazla yumurta toplanınca sıvı toplanıyormus vücutta ve transfer yapmıyorlarmis kısaca bu dedi
Ondan işte çok canım sağolYumurtaliklarin iğnelere aşırı tepki vermesi sonucunda fazla yumurta oluşumu ile karin, akcigerler vs su toplamasi..
Peki bunu biz anlaya biliyoz mu yoksa doktrlr mı söylüyolr canmYumurtaliklarin iğnelere aşırı tepki vermesi sonucunda fazla yumurta oluşumu ile karin, akcigerler vs su toplamasi..
toplama sonrası oluyormuş seninle bir alakası yok çok şükür senin bebişin tutmuş bende ilk defa toplama dan sonra duydum su içiyorum yoğurt yumurta bu şekilde beslen dedi hayırlısı bakalım bu hafta transfer olacak inşallahBende öyle bişi olmadı canm şuana kadar herşey norml doktrmda öyle bişyden hiç bahsetmedi ilkkez senden duyuyrm henüz keseyi görmeye gitmedim gittm zaman doktrma sorcam
Bende bol yoğurt süt ve yumurta yedim belki ondan olmamıştr sanada bol şans diliyrm Allah gönlüne göre wersin sende Annelik duygusunu tadarsın inşallahtoplama sonrası oluyormuş seninle bir alakası yok çok şükür senin bebişin tutmuş bende ilk defa toplama dan sonra duydum su içiyorum yoğurt yumurta bu şekilde beslen dedi hayırlısı bakalım bu hafta transfer olacak inşallah
İnşallah canım bu yumurtalar kaliteli bir şekilde dollensinBende bol yoğurt süt ve yumurta yedim belki ondan olmamıştr sanada bol şans diliyrm Allah gönlüne göre wersin sende Annelik duygusunu tadarsın inşallah
Benm 16 tanesi döllenmşti 2 transfer oldu diğerlrni dondurduk inşallh istedn gibi olr herşy hayırlı geceler:)İnşallah canım bu yumurtalar kaliteli bir şekilde dollensin
Ay maşallah ya ben iki tane olsun kaliteli olsun derdindeyim ilk denemenmiBenm 16 tanesi döllenmşti 2 transfer oldu diğerlrni dondurduk inşallh istedn gibi olr herşy hayırlı geceler:)
Canım sana birşey soracaktım sende ohss olmuştun değilmi sen ilaç kullandınmı ohss için bende hafif ohss oldum 17 yumurtalık toplandı doktorum bana Dostinex diye bi fitil verdi ve şuan transferin 4. Günü Hale'n kullanıyorumİkiz değer gibi ama yine de Rabbim bilir sağlıklı olşunda önemli olan o cnm tebrikler tekrar dan
Bende 16 risk olabilir dedi ama şuan 3 gün oldu toplanali eğer ohss olursa transfer yapamam dondurma yaparız dedi embriyoları cnm demek sende bir sorun olmamışCanım sana birşey soracaktım sende ohss olmuştun değilmi sen ilaç kullandınmı ohss için bende hafif ohss oldum 17 yumurtalık toplandı doktorum bana Dostinex diye bi fitil verdi ve şuan transferin 4. Günü Hale'n kullanıyorum
Cnm senin ilk denemem mı inşallah bebisin seninle olur hep bende Şubat basi ikinci demwycen inşallah senin sorun neydi cnm ?Benm 16 tanesi döllenmşti 2 transfer oldu diğerlrni dondurduk inşallh istedn gibi olr herşy hayırlı geceler:)
Hayırlı akşamlar
Zor ve uzun bi sürecin sanırım sonuna geldim. Bugün son kez kan verdim yarın hemşire arayıp genel bilgi verecek. Baştan başlamam gerekirse
--2016 nisan aşılama Medipol
--2016 haziran taze embriyo transferi Memorial
--2016 eylül dondurulmuş transfer Memorial
--2017 ocak dondurulmuş transfer Memorial
İkinci denemem kimyasal oldu sanırım. Değerler 9-25-40 sonra sıfırlandı.
12 ocakta son kalan dondurulmuş transferim oldu.
5. Gün : 24,40
7. Gün : 74,40
9. Gün : 219,9
11. Gün: 626,1 <--- Bugün
Hemşire dokuzuncu gün on birinci gün tekrarla iki katı ve fazlası olursa 20 gün sonra doktora kese ve kalp atışı için gidersin dedi.
Maddi ve manevi zorlu bir süreç,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dualarım sizlerle,sizde benim için dua edin olur mu? Hayırlısıyla kucağıma almak nasip olsun
toplama sonrası oluyormuş seninle bir alakası yok çok şükür senin bebişin tutmuş bende ilk defa toplama dan sonra duydum su içiyorum yoğurt yumurta bu şekilde beslen dedi hayırlısı bakalım bu hafta transfer olacak inşallah
Hayırlı olsun canımKizlar meraba 3.gün embriosu 2tane transfer edildi.bugün 14. Günüm kan verdim sonuc 421.06 cikti iyimi sizce
Allahım ne güzel haberler arda arda geliyoOcak ayı 5. gün transferim di bugn 12. günm we 189.89 ile hamileym Rabbim istiyen herkeze nasip etsin ben de 1 buçk yıldr bkliyrm we ilk denememzde tuttu çok şükürr
yaz yada kış bir fark yok. ben iki tüp bebek arasında 1 ay beklemiştim.doktorum kendini hazır hissettiğinde yaparız demiştiKızlar bişey sorcam kışın tüp bebek yaptırmakla yazın yaptırmak arasında fark var mı. ? Bi de 2 tüp bebek tedavisi arası en az kaç ay olmalı bilginiz var mı?
Bendede 17 toplandı ama fazla anlamadım normal kasık ağrısı oldu bende ama doktorum herşeye rağmen bu ilacı kullanmamı söyledi şimdi yine kasık ağrılarım var oyüzden hamilelik belirtisimi yoksa ohsss tan dolayımı anlamadımBende 16 risk olabilir dedi ama şuan 3 gün oldu toplanali eğer ohss olursa transfer yapamam dondurma yaparız dedi embriyoları cnm demek sende bir sorun olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?