- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.701
inşallah canım sizlerden güzel haberler alınca umudum artıyor .. çok sevindim adına maşallah canım ya allah sorunsuz şekilde kucağına almayıda nasip etsinAz once 13. Gün test sonucum geldi.Sonunda 3 haneli degerleri görebildim çok şükür.177.98 imiş.Rabbim isteyen herkese ama herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.@nuffiun insallah güzel haberler yazacaksın canim inaniyorum
Çok sağol canım darısı senin başına olsun bende teyze olayim embriyolarin dan iyi haberler gelsin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş dualarım seninle cnmmaşallah canım hayırlı olsun darısı sorunsuz şekilde kucağına almana .. şimdi teyze mi oluyoruz biz
Tebrikler cnm sağlıkla büyüsün inş Rabbim kucağına almayı nasip etsinAz once 13. Gün test sonucum geldi.Sonunda 3 haneli degerleri görebildim çok şükür.177.98 imiş.Rabbim isteyen herkese ama herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.@nuffiun insallah güzel haberler yazacaksın canim inaniyorum
Cnm ben ohss oldum ve hastanelik oldum sıvı alımı oldu daha sonra dostinex hapı kullandım, kan sulandırıcı iğne kullandim bir de ağrılara parol icebilirsin dediler zaten hastanede de parol un serumunu takmislardı. İnş senin olmaz benim 30 yumurta toplanmıştı ve alınan sıvı dahil 9 lt sıvı topladım malesef ama çok şükür geçti bol sıvı ve protein li de beslendim tabiCanım sana birşey soracaktım sende ohss olmuştun değilmi sen ilaç kullandınmı ohss için bende hafif ohss oldum 17 yumurtalık toplandı doktorum bana Dostinex diye bi fitil verdi ve şuan transferin 4. Günü Hale'n kullanıyorum
Çok sağol canım benim hepimiz adına herşey çok güzel olucak hepimiz anne olucaz allahın izniyle .kese de bile ağladım artık kalp atışını tahmin edemiyorumAyyy cok heycanli hayattaki duyulabilecek en guzel melodi icin gun veriolar ve heycandan ölünesi bi durum Allahim burdaki tum isteyen adaylari anne yapsin icindede beni insallah.bu imtihanların sonu cok guzel biticek ben hepiniz adina bunu hissediyorum kizlar
Benim doktorum da değerlerin çok yüksek ikız olabilir ama bazı gebeliklerde tek olup ta yüksek gidenler de olabiliyor demişti ama inan geneli yüksek oluyor zaten mide bulantısı da hcg değerinden kaynaklanıyor ve ikiz gebeliklerde de mide bulantısının daha fazla yasanmasının sebebi daha yüksek seyreden hcg değeriKan değerleri yanıltırmış tek yada ikiz olduğu anlaşılmazmış arkdşm bizzat doktrm söyledi kan değerin hızla artması stresin kalkması ve heycanın başlaması ile olurmuş
Galiba bende hafif oldu çünkü ilk günler böyle biraz karnım sis geliyordu ama dünden beri indi protein ve su tüketiyorum bana da ilaç verdi ama onun içinde varmı birşey bilmiyom cnmİşte benim kafamıda karıştıran o evet karnım hafif şiş kasıklarım transferimin ikinci günü çok şiddetli ağrıdı ve akşama kadar sürdü ben bunu ohss yaptı diye düşünüyorum ve ohss için bana Dostinex diye bi ilaç verdi hergün fitil gibi kullanıyorum ve büyük korku yaşıyorum bu ilaç hamileyken kullanmayın yazıyo ama doktorum kullanmazsan embriyoların tutmaz dedi gelişecek olan yumurtaları bastırman laxım dedi ve şimdi bu yüzden çok üzülüyorum doktorun dediğindende dışarı çıkamıyorum sadece Allah'a inanıyorum rabbim ol demişse Dostinex te önünde duramaz
Canım şimdi sen bu Dostinex si transferden sonramı kullandın bide benim her akşam fitil gibi kullanıyorum bir saat sonrada progestan kullanıyorum kusura bakma transfer gününden belli kafam çok karışık bu ilaç yüzündenCnm ben ohss oldum ve hastanelik oldum sıvı alımı oldu daha sonra dostinex hapı kullandım, kan sulandırıcı iğne kullandim bir de ağrılara parol icebilirsin dediler zaten hastanede de parol un serumunu takmislardı. İnş senin olmaz benim 30 yumurta toplanmıştı ve alınan sıvı dahil 9 lt sıvı topladım malesef ama çok şükür geçti bol sıvı ve protein li de beslendim tabi
Yok cnm ben hapını yarım kırarak içtim gunde 1 kez ve 7 gün kullandım ama transfer den sonra baslamadim ohss olup sıvı alımından sonra yazdı doktorumCanım şimdi sen bu Dostinex si transferden sonramı kullandın bide benim her akşam fitil gibi kullanıyorum bir saat sonrada progestan kullanıyorum kusura bakma transfer gününden belli kafam çok karışık bu ilaç yüzünden
Canım sakın ümitsizliğe kapılma lütfen embriyoların bak gelişimi güzelmiş işte sen herşeyi Rabbime bırak bak herşey nasılda istediğin gibi olacak Rabbim bizler için hangi şeyi verecekse başımız gözümüz üstüne bu arada dünyada daha büyük imtihanlar var Rabbim seni tez zamanda sağlıkla yavrularına kavuşturacak inşallahbazen birşey olmayacaksa gerçekten olmuyor isyn etmek istemiyorum ama boşa koskaca 3 sene emek verdim para harcadım inanın gezmelerimden giyimimden herşeyimden geri kaldım pgtli olduğu için rapor alamıyordum yıkıln umudumdan bahsetmiyorum bile 9 embriyodan biri kayde değer ilerleme gösteriyor donmuşlardan ikisi ilerleme gösteriyor eğerki yarın ilerleme devam ederse transfer olacak sonra tuttu tutmadı tutarsa mutlu olmak için 3 ay beklicem cvs yada amniyosentez yaptırcam sonuçları beklicez sağlıklı ise mutlu son dicem kendimi çok kötü hissediyorum nasıl geçecek bu zamanlar her aşamada ayrı bir zorluk beni beklicek
canım çok sevindim hayırlı olsun :)))Eki Görüntüle 1943573 kızlar size moral olsun beni hatırlıyorsunzdur belki . İkizlerim den hepinize merhaba Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu
Hayırlı olsun canımEylül anneleri
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebekle-2017-eylul-anneleri.983388/
Buyrun beraber bekleyelim..
Buyrun gelin yine merak ettiğiniz her konuda yardımcı oluruz.Hayırlı olsun canımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah bizlerde o topiğe geliriz
İNŞALLAH CANIM DUA EDİN NE OLUR EN AZINDAN TRANSFER OLAYIM SONRA DENEDİM OLMADI DİYEBİLEYİMCanım sakın ümitsizliğe kapılma lütfen embriyoların bak gelişimi güzelmiş işte sen herşeyi Rabbime bırak bak herşey nasılda istediğin gibi olacak Rabbim bizler için hangi şeyi verecekse başımız gözümüz üstüne bu arada dünyada daha büyük imtihanlar var Rabbim seni tez zamanda sağlıkla yavrularına kavuşturacak inşallah
Hiç belli olmaz canım, ama belki havuz sistemi uygulanabilir tabi doktorun daha iyi bilir, stres ve olumsuz düşünce kötü etkiler lütfen moralin yüksek tut ..Merhaba arkadaşlar ben 33 yasindayim. Ankara güvende ilk denenen ve 6. günüm iğneden. Doktor tek folikul oluşmuş dedi iptal etmeyelim dedi ama ben umutsuzluğa kapildim. Gonalf 300ml kullanıyorum.Bugün orgalutran da kullanmaya başlayacağım. O nedir bilmiyorum. Şansım var mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?