- 30 Aralık 2013
- 274
- 446
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.541
Bilmiyorum valla bazı forumlarda tutunmaya desteklemek amacıyla diye yazmış bazı doktorlar ama insan merak ediyor sanırım kabuğundan çıkmasına yardimci olmak için gibi bişey öyle yazıyo hala bakıyorum forumlaracanım o iğneyi ben çatlatma iğnesi olarak vuruldum. sen transfer olmuşsun neden verdiki acaba,ilk defa duydum
öğrendiklerini paylaşırsan mutlu olurumBilmiyorum valla bazı forumlarda tutunmaya desteklemek amacıyla diye yazmış bazı doktorlar ama insan merak ediyor sanırım kabuğundan çıkmasına yardimci olmak için gibi bişey öyle yazıyo hala bakıyorum forumlara
O iğne vücuda hamilelik hormonu salgılıyor bende ilk hamileliğimde kullandım ve oğluma hamile kalmıştım ben bu iğnenin çok büyük etkisi olduğuna inanıyorumKızlar merhabalar benim transfer 20 sinde olmustu bugun icin Gonapeptyl igne verdi gun ivinde istediginiz bir saatte vurulun gobekten diye.Bu İğneye neden vuruldugumuz hakkında bilgisi olan varmı normade catlatma ignesi olarak almıştık bunu öyle hatırlıyorum. Teşekürler şimdiden
Vucüda hamilelik hormonu salgıladığı için yumoşlarına yardımcı oluyorsun bu iğneyleBilmiyorum valla bazı forumlarda tutunmaya desteklemek amacıyla diye yazmış bazı doktorlar ama insan merak ediyor sanırım kabuğundan çıkmasına yardimci olmak için gibi bişey öyle yazıyo hala bakıyorum forumlara
Bize niye vermediler canım? İlk tedavide de vermemişlerdi.O iğne vücuda hamilelik hormonu salgılıyor bende ilk hamileliğimde kullandım ve oğluma hamile kalmıştım ben bu iğnenin çok büyük etkisi olduğuna inanıyorum
Canim ya Allah razı olsun cevabın için çok sağol gerçekten çok rahatladım. Genel olarak iyi şeyler yazılmis ama herkese de yapılmıyor saniyorum.İnşallah hayırlısı bundan sonrası hepimiz için. @emily07 sanada bilgi olsun tatlımO iğne vücuda hamilelik hormonu salgılıyor bende ilk hamileliğimde kullandım ve oğluma hamile kalmıştım ben bu iğnenin çok büyük etkisi olduğuna inanıyorum
Böyle bişi olduğunu bilmiyordum mesela ben. Eğer gerçekten bilimsel kanıtı varsa tüm tedavilerde uygulansa keşke. En azından negatif sonuçlar azalırdıBen oğluma 8. Defada hamile kaldım internetten araştırdım böyle bi iğnenin bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş neden bu zamana kadar bana uygulamadınız verdiği cevap yaşınız çok geç er yada geç anne olacaksınız gerek yok ben çok üzülmüştüm ama bu defa istiyorum bu iğneyi dedim artık bedenen yorulmuştum tamam deneriz dedi ve oğluma şükür hamile kaldım bu defada uygulanacaktı ama hafif ohss oldum hormonların dengesizleşir dedi yapamadım bu defa
Herkes farklı yorumluyor böyle durumlari mesela şu bağışıklık serumu var onin çok faydası olduğu söyleniyor ama çoğu hastane de yok çok tuhaf geliyor banada bir doktor onerse diğeri olmaz diyorBöyle bişi olduğunu bilmiyordum mesela ben. Eğer gerçekten bilimsel kanıtı varsa tüm tedavilerde uygulansa keşke. En azından negatif sonuçlar azalırdı
NEDEN BÖYLE OLDUĞU UMARIM BULUNUR CANIM O KADAR EMEK VER 1 EMBRİYO BİLE OLMASINanlamadım ki hayatım ne sorunu var. sperm morfolojisi bozuk dediler ama güzeli seçip micro yapmışlar ama hiçbiri döllenmedi.bırak yarısını hiçbiri döllenmedi. sperm dna hasar testi vs yaptırıp ürolojiye gidicez
Bende ilk defa duyuyorum ya benmde ikinci denemem doktra söylesem verirmiki :)Böyle bişi olduğunu bilmiyordum mesela ben. Eğer gerçekten bilimsel kanıtı varsa tüm tedavilerde uygulansa keşke. En azından negatif sonuçlar azalırdı
Bu bağışıklık serumu ne oluyor cnm bağışıklığı zayf olanlarAmi veriyorlarHerkes farklı yorumluyor böyle durumlari mesela şu bağışıklık serumu var onin çok faydası olduğu söyleniyor ama çoğu hastane de yok çok tuhaf geliyor banada bir doktor onerse diğeri olmaz diyor
çok sevindim,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ay canım hadi hayırlı olsunçok çok gözlerin Aydın Rabbim devamını getirsin bu arada belirtilerini yazarsan canım çok iyi olur biz bekleyenler için
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsunn..inşallah sizlerde bu mutluluğu yasarsiniz ve hep birlikte yavrularimizi kucağıma alırız..benim tek embriyo transferi yapildi ama degerlerim yüksek olduğu için doktorum ikiye bölünmüş olabilir dediHayırlı olsun canım Allah sağlıkla Kuçağına almayi nasip etsin inşallah
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsunn..inşallah sizlerde bu mutluluğu yasarsiniz ve hep birlikte yavrularimizi kucağıma alırız..benim tek embriyo transferi yapildi ama degerlerim yüksek olduğu için doktorum ikiye bölünmüş olabilir dedibelirtilerim altıncı gün başladı sadece adet sancısı bel ağrısı ve gece uyurken kasılmalar oluyor bende bide göğüslerim şişti ama bu ilk günde vardı biliyorsunuz ilaçlarda yapıyo ama son günlerde dahada şişti.. birde 8.gün idrar testimde silik cikti ikinci çizgi ama değeri yüksek olmasa cikmicakti belkide 2 gün moralim bozulcakti o yüzden gününüzü bekleyin bence. ..Allah gönlünüzè göre versin
Evet canım bende bilmiyordum önceden 8 defa negatif daha artık yeter dedim yani şu internetten araştırmasaydım bende bi haber olacaktım kendime diyorum demek rabbim oğlumu verecekti benide bu yola koydu araştırdım buldum şükür oğluma kavuştum rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin vicdanlı doktara rast getirsinBöyle bişi olduğunu bilmiyordum mesela ben. Eğer gerçekten bilimsel kanıtı varsa tüm tedavilerde uygulansa keşke. En azından negatif sonuçlar azalırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?