2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Belirti olmaz diyorlar bukdr erken ama insan yinede yokluyor kendini 12. Gun mü kan verecksn
Canım test tarihi 30 ocak demişler. Ben yarın idrar testi yapmak istiyorum açıkcası. Kızımda 7. Gün silik çıkmıştı yaptığımda. Yaparsam yazarım, evde test yok çıkabilirsem alacam bugün.

Canım test tarihi 30 ocak demişler. Ben yarın idrar testi yapmak istiyorum açıkcası. Kızımda 7. Gün silik çıkmıştı yaptığımda. Yaparsam yazarım, evde test yok çıkabilirsem alacam bugün.
Yarın 7. Gunun mu bn cesaret edemıyrm idrarda hiç pozitf goremedım ya antipatim var direkt kana gdrm herhlde

tutunmayı arttırıyor ... dna hasarına bakıldı mı eşinizin ?
bakıldı temiz çıktı. benim tutunma gibi bir sıkıntım yokki. tüm denemelerimde pozitif sonuç aldım.

doğrudur ama pgt garanti değil. benim arkadaşım pgt yöntemi ile hamile kaldı 9. haftada oda benle aynı şekilde bebeğini kaybetti. demek istediğim oydu. rabbim nasip etmedikten sonra değişen birşey olmuyor

Canım hangi sehirde ve nerde yaptırdın kusura bakma cok soru soruyorum ben doguda kaldığım icin ona göre bir yol izlemek istiyorum
sor canım benim için sıkıntı değil. ben antalya biyogen lab. yaptırdım. antalya ivf tüp bebek merkezinde tüp bebeği yaptırıyorum. tavsiye ederim. kemal bey çok iyi bir doktor. konaklama ücretsiz. merkezin misafirhanesi var

Kızlar olmadı basaramadim.pct sonucum sağlıksız geldi ve transferim olmadı ben yoruldum artık ve vazgeçtim benim için hersey bitti tükendim evliliğim içinde bi karar aldım oda bitti kendimi sucluyorum ben ayrılmaktan baska carem yok???

Allah korusun ya tobe bobee evliliğin niye bitsin şimdi moralin bozuk lütfen üzülme toparlan dua edicem sana kiyamam (

canım neden öyle düşünüyorsun. evlilik çocuk yapmak içinmidir. sakın yuvanı yıkma

ÖYLE DÜŞÜNME ARKDAŞIM EŞİN SENİNLE ÇOCUK İÇİN Mİ EVLENDİ ÇOCUK OLMADAN DA PEK ALA GÜZEL MUTLU EVLİLİKLERİ OLAN İNSANLAR VAR.. Kİ KENDİNE HAKSIZLIK ETME .. ÇOK ÜZÜLDÜM SAĞLIKSIZ GELDİKLERİNE AMA CİDDEN VA<ZGEÇMEMK GEREKLİ .. BENDE RADA KARAMSAR OLUYORUM SONRA HEMEN TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM KENDİMİ BİR ARKADAŞ VARDI PGT İLE BİLE SAĞLIKLI ŞANSI ÇOK DÜŞÜKTÜ ŞUAN DOĞAL YOL İLE SAĞLIKLI BİR BEBEĞE HAMİLE BİLİYORMUSUN EN KARMSAR OLDUĞUM ANDA ONU DÜŞÜNÜRÜM BANA GÜÇ VERİYOR

Kızlar merhabalar benim transfer 20 sinde olmustu bugun icin Gonapeptyl igne verdi gun ivinde istediginiz bir saatte vurulun gobekten diye.Bu İğneye neden vuruldugumuz hakkında bilgisi olan varmı normade catlatma ignesi olarak almıştık bunu öyle hatırlıyorum. Teşekürler şimdiden

Canımmm böyle düşünme lütfen. Herkesin imtihanı farklı. Bi bakarsın kendiliğinden kalırsın hiç belli olmaz.

H hayat2536 Canım inan yazdıklarını o kadar uzuldum ki, ama bu hepimizin sınavı işte Rabbim kolaylıkla bu sıkıntılardan kurtulmayı nasip etsin ama sakın evliliğini bunun için bitirme unutmak sağlıklı bir evlilikte çok zor bulunuyor siz hayat arkadaşısıniz bu yolda iniş çıkışlar var.Hersey düzelecek Allahın izniyle yeterki buna inan bugün değilse yarın imkansız diye bişey yok sadece sabır biraz daha sabır bu sadece senin için değil hepimiz için canım. ALLAHA emanet ol sana dua edicem canım Rabbim buyuktur

canım o iğneyi ben çatlatma iğnesi olarak vuruldum. sen transfer olmuşsun neden verdiki acaba,ilk defa duydum

SENDE DE Mİ DÖLLENME SORUNU VAR BENDE DE DÖLLENSE BİLE TOPLANAN YUMURTALARIN YARISINDAN AZI DÖLLENİYOR KALİTEDE DÜŞÜK 3 TEDAVİDE AYNI SORUNU YAŞADIK
anlamadım ki hayatım ne sorunu var. sperm morfolojisi bozuk dediler ama güzeli seçip micro yapmışlar ama hiçbiri döllenmedi.bırak yarısını hiçbiri döllenmedi. sperm dna hasar testi vs yaptırıp ürolojiye gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…