- 29 Temmuz 2011
- 448
- 407
- 103
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.501
Canım 20 0cakta yaptım,9. gün 45.20 çıktı, 11. gün 80.78 yarın yine yaptırıcam...Şu an için hamileyim herhalde bende tam anlamadım...Doktor iki günde bir test istiyor.Sende iyi haberler al inşallahkatılıyorum sana ... test günün ne zaman bende gün sayıyorum pgtye gitmesi için 5.güne ulaşması gerekiyor embriyolar
değerler için birşey dedi mi peki katlnarak mı gitmesi gerekiyor yoksa artması yeterli mi bu konuda hiç bilgim yokta benimCanım 20 0cakta yaptım,9. gün 45.20 çıktı, 11. gün 80.78 yarın yine yaptırıcam...Şu an için hamileyim herhalde bende tam anlamadım...Doktor iki günde bir test istiyor.Sende iyi haberler al inşallah
% 66 artış yeterli dedi.%90 lık bir artış oldu benimkinde ama yinede gün aşırı istiyor sanırsam değer düşük diye.Ama araştırdığım kadarı ile düşük başlayanlardan sonra sağlıklı hamilelikler olmuş.Burada sordum ama arkadaşlar görmedi heralde...değerler için birşey dedi mi peki katlnarak mı gitmesi gerekiyor yoksa artması yeterli mi bu konuda hiç bilgim yokta benim
% 66 artış yeterli dedi.%90 lık bir artış oldu benimkinde ama yinede gün aşırı istiyor sanırsam değer düşük diye.Ama araştırdığım kadarı ile düşük başlayanlardan sonra sağlıklı hamilelikler olmuş.Burada sordum ama arkadaşlar görmedi heralde...
İnşallah dediğin gibi olur canım.Bakalım yarın ki sonuç nasıl çıkacak?Onunla alakasi yok bildgim kadariyla aslinda yuksek baslamasi daha iyi diyolar ama onemli olan artis iki katina yakin artiyosa sagliklidir insallah
İnşallah dediğin gibi olur canım.Bakalım yarın ki sonuç nasıl çıkacak?Onunla alakasi yok bildgim kadariyla aslinda yuksek baslamasi daha iyi diyolar ama onemli olan artis iki katina yakin artiyosa sagliklidir insallah
Düşük baslayan degerlerde biraz risk oluyor ama devam etmez de denmiyor.. eger 5.gun embriyosu ise 11.gune gore 80 e az denilebilir.. insallah devam eder.. zaten 12.gun oncesi katlanmalari pek onemsemiyor doktorlar onemli olan bundan sonrakiler% 66 artış yeterli dedi.%90 lık bir artış oldu benimkinde ama yinede gün aşırı istiyor sanırsam değer düşük diye.Ama araştırdığım kadarı ile düşük başlayanlardan sonra sağlıklı hamilelikler olmuş.Burada sordum ama arkadaşlar görmedi heralde...
Yok canım ya, ne bi ağrı ne bir sızı hiç birşey yok. Bu sefer çok korkuyorum nedense. Hiç yatmadım bu sefer.sende var mı bişiler?Yenidunya3 cnm nasıl gidiyor sen bnden 2 gun once transfer olmstun varmı hiç belirti vs?
Maşallah canım, 2 mi koyulmuştuYenidunya3 hcg değeri 578 çıktı cnm
Bnmde bgn 3. Gunum tutunma 3 gun içinde oluyor diyorlar bu sürede dinlendim evde ama bndede belirti yok bnce. Gogus ucları acıyo arada bi kasıgmda bi sizi oluyo gecıyo ama onlar daha oncede olan seylerdi adet donemlerimde fln. Ztn bukdr hormona vücudum normal olması beklenemez de. Seninde 5. Gun embriyosudu dimiYok canım ya, ne bi ağrı ne bir sızı hiç birşey yok. Bu sefer çok korkuyorum nedense. Hiç yatmadım bu sefer.sende var mı bişiler?
Maşallah canım, 2 mi koyulmuştu
muhtemelen görmemişlerdir .. öyle ise çok iyi değerlerin maşallah% 66 artış yeterli dedi.%90 lık bir artış oldu benimkinde ama yinede gün aşırı istiyor sanırsam değer düşük diye.Ama araştırdığım kadarı ile düşük başlayanlardan sonra sağlıklı hamilelikler olmuş.Burada sordum ama arkadaşlar görmedi heralde...
bu tedavinde ne gibi sorun olmuştu karıştırıyorum genelde kusura bakma canım yaarkadaşlar embriyologlada drumlada konustum. ımsı yontemine göre sperm seçilmiş.microenjeksiyon yapılmış.dölleme potansiyeli en yuksek spermleri seçtik vs dediler. drum spermsel sorun görünüyor yumurtadan kaynaklandığını düşünmüyorum ne kadar granüler görünüm göstersede dedi. merkezdeki urolog tansel beyle irtibata geçmemizi dna hasar testi morfolojik sperm testi yaptırmamızı istedi.bir kaç ay seni dinlendirelim dedi. meşakatlbir yol göründü bize. tekrar aynı kurumdamı denerim sansımı bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı neyse o olur inş
İnşallah arkadaşım.Hala tam olarak sevinemiyorummuhtemelen görmemişlerdir .. öyle ise çok iyi değerlerin maşallah
Evet canım 5. Gün embriyosu. Artık nasipte ne varsa onu yaşacağız. Göğsüm kızımdada hiç değişmemişti rengi falan. Sadece midem bulanıyor benim bu sefer. İlaçlardan mı anlamadım.Bnmde bgn 3. Gunum tutunma 3 gun içinde oluyor diyorlar bu sürede dinlendim evde ama bndede belirti yok bnce. Gogus ucları acıyo arada bi kasıgmda bi sizi oluyo gecıyo ama onlar daha oncede olan seylerdi adet donemlerimde fln. Ztn bukdr hormona vücudum normal olması beklenemez de. Seninde 5. Gun embriyosudu dimi
Belirti olmaz diyorlar bukdr erken ama insan yinede yokluyor kendini 12. Gun mü kan verecksnEvet canım 5. Gün embriyosu. Artık nasipte ne varsa onu yaşacağız. Göğsüm kızımdada hiç değişmemişti rengi falan. Sadece midem bulanıyor benim bu sefer. İlaçlardan mı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?