- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.201
saat 4 olsun o zaman bir an önce o zamanAyyy canım benim ya içime su serptin resmen şuan o kadar kötü durumdayım ki anlatamam... dün sağlık ocağında yaptırdığım testin sonucunu biraz önce aldım bhcg 6.32 gözüküyorönceki gün 11.12 çıkmıştı. Ertesi günü yükselecek diye ümitle beklerken ben şok oldum! Bugün sabah yine yaptırdım ama bu sefer sağlık ocağında değil tabi ki :) sonucu saat 4 gibi alacağım inşallah bugün daha da düşmemiştir. Kızlar dua edin nolur ümidim acayip kırıldı...
aynı cnm bnmde 7.gunum adet olacakmisim gibi ağrıların var belime vuruyor ama dün daha çoktu bugün çok az korkuyorum insan ama inşallah bebisler yapıyordurgunaydin herkese
transferde 7. gunum sanki regli olacak gibiyimallahim sen koru.. ayni durumda olan var mi?
Ay insallah canım benim cok sagol guzel dileklerin icin ve verdiğin bilgiler icinCanım benim bende dondurulmuş tedavisi oluyorum adetin ikinci günü estrofem veriyo ben ilk gün iki sonraki günler üç üç aldım.Daha sonra rahim kalınlığı ölçüyorlar ve progestan fitil ve crinon jel verirler bana prednol tetradox verdi doktorum üç gün içip başak içmedim vitaminimde dahil buna hayırlı tedaviler inşllh pozitif ol ve güzel düşün sanırım bu topik hamile haberiyle dolup taşacak inşllh içime doğan bu
canım güzel haberlerini bekliyoruz allah gönlüne göre versin insallahAyyy canım benim ya içime su serptin resmen şuan o kadar kötü durumdayım ki anlatamam... dün sağlık ocağında yaptırdığım testin sonucunu biraz önce aldım bhcg 6.32 gözüküyorönceki gün 11.12 çıkmıştı. Ertesi günü yükselecek diye ümitle beklerken ben şok oldum! Bugün sabah yine yaptırdım ama bu sefer sağlık ocağında değil tabi ki :) sonucu saat 4 gibi alacağım inşallah bugün daha da düşmemiştir. Kızlar dua edin nolur ümidim acayip kırıldı...
Hayirlisi olsun canim amiiiin hepimiz icin hayirlisini diliyorum AllahimdanKızlar merhaba, 2 yıllık evliyim hiç bir neden olmadığı halde gebelik olmadı. Bir aşılama denedim. Şuan da tüp bebek tedavisi görüyorum yani daha ilk iğnemi bugün yaptım:) aranızda yeniyim rabbim herkese anneliği yaşatsın inşallah. Bu tabloya beni de ekleseniz hep beraber birbirimize destek oluruz çok güzel olur:)
Canim vaktin varsa anlatabilirmisin ayrintili peki nasil bir serum transferden oncemi sonrami uygulaniyor hafta 1 nezamana kadar bhcg sonucuna kadarmiEvt cnm bana uygulanmıştı bağışıklık yüksek olunca uyguluyorlar haftada bir serum ama negatif olmuştu benim, bazı yerler daha farklı aralıklarla veriyor okuduğuma göre
Hayirlisi olsun tedavin insallah ilk ve son olur bebegini saglikla kucagina alirsin canimKızlar merhaba, 2 yıllık evliyim hiç bir neden olmadığı halde gebelik olmadı. Bir aşılama denedim. Şuan da tüp bebek tedavisi görüyorum yani daha ilk iğnemi bugün yaptım:) aranızda yeniyim rabbim herkese anneliği yaşatsın inşallah. Bu tabloya beni de ekleseniz hep beraber birbirimize destek oluruz çok güzel olur:)
Canim labaratuvar farki illaki olur sen sakin moralini bozma allahim insallah 4te bize guzel haberi vericeksin bizeAyyy canım benim ya içime su serptin resmen şuan o kadar kötü durumdayım ki anlatamam... dün sağlık ocağında yaptırdığım testin sonucunu biraz önce aldım bhcg 6.32 gözüküyorönceki gün 11.12 çıkmıştı. Ertesi günü yükselecek diye ümitle beklerken ben şok oldum! Bugün sabah yine yaptırdım ama bu sefer sağlık ocağında değil tabi ki :) sonucu saat 4 gibi alacağım inşallah bugün daha da düşmemiştir. Kızlar dua edin nolur ümidim acayip kırıldı...
ayni durumdayim yaaa allah yardimcimiz olsunCanımmmm korkma aynısı bende de var. Benim transferin üzerinden 12 gün geçti. İnan ilk günden bu yana hiç bitmek bilmeyen bir adet sancısı var. Normalde adetim çok sancılı olur. Bu çok yoğun değil ama özellikle de gece yatarken acayip kendini hissettiren bir ağrı. Her an adet olacakmışım gibi hissediyorum. Çamaşırımda bir şey göreceğim diye korkuyorum hep. Ama çok şükür hala adet olmadım
insallah canimaynı cnm bnmde 7.gunum adet olacakmisim gibi ağrıların var belime vuruyor ama dün daha çoktu bugün çok az korkuyorum insan ama inşallah bebisler yapıyordur
Canım sakın kötü düşünme dualarımız seninle inşllh saat 4 gibi güzel haberlerini yazıcan bize
saat 4 olsun o zaman bir an önce o zaman
canım güzel haberlerini bekliyoruz allah gönlüne göre versin insallah
Canlarım ya Allah razı olsun hepinizden... İnşallah hayırlı bir haber veririm size. Sonucu bir öğreneyim ilk size yazacam :)Canim labaratuvar farki illaki olur sen sakin moralini bozma allahim insallah 4te bize guzel haberi vericeksin bize
Hayirlisi olsun tedavin insallah ilk ve son olur bebegini saglikla kucagina alirsin canim
Transferden bir hafta önce başlayıp herhafta aynı gün olunuyor eğer devam ederse 5 aylık olana kadar devam ediliyormuşCanim vaktin varsa anlatabilirmisin ayrintili peki nasil bir serum transferden oncemi sonrami uygulaniyor hafta 1 nezamana kadar bhcg sonucuna kadarmi
Bişey olmaz cnmHayırlı Cumalar kızlar Rabbim bu mübarek Cuma'nın yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı yavrularımızı nasip eder inşallah. Benimde bugün transferim gerçekleşti ve iki tane minik yumoşumu aldım geldim doktorum kaliteleri A kalite dedi Yalnız size birşey soracam ben transferden yarım saat sonra tuvalete gitmem gerekti sizce bi sakıncası oldumu tutamadım artık kendimi hemşireye sordum hiç bi problem olmaz dedi sizce
Canım bende hafifte olsa ohss oldum 17 yumurtalık toplandı ama benim doktor beklemedi bugün kan tahlili yaptı ve Ultrasondan baktı çok iyi gözüküyo dedi ve iki tane yerleştirdi ama bana opudan sonra Dostinex diye bi fitil verdi ohss içinKızlar ben de çok yumurta durumu varmış yani ohss sanırım tam bilmiyorum transfer için 1-2 ay bekleyebiliriz dedi dr. Hiç beklemeye halim niyetim yok nedense bir an önce olsun ne olucaksa istiyorum. Sizde de böyle bi durum yaşayan oldu mu?
Cok tesekkur ederim arkadasim ben bir gebelik bir kimyasal gecirdim belki faydasi olur allahin izniyleTransferden bir hafta önce başlayıp herhafta aynı gün olunuyor eğer devam ederse 5 aylık olana kadar devam ediliyormuş
Merhaba, hemsire sorun olmaz dediyse olmaz. ben de ilkinde cikmistim zaten o dusebilecek bir durumda degil. allahin izniyle insallah bebegine kavusursunHayırlı Cumalar kızlar Rabbim bu mübarek Cuma'nın yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı yavrularımızı nasip eder inşallah. Benimde bugün transferim gerçekleşti ve iki tane minik yumoşumu aldım geldim doktorum kaliteleri A kalite dedi Yalnız size birşey soracam ben transferden yarım saat sonra tuvalete gitmem gerekti sizce bi sakıncası oldumu tutamadım artık kendimi hemşireye sordum hiç bi problem olmaz dedi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?