2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

saat 4 olsun o zaman bir an önce o zaman

Ay insallah canım benim cok sagol guzel dileklerin icin ve verdiğin bilgiler icin senin icinde hayırlısini diliyorim canim insallah hayirlisiyla pozitifleri görürüz hepimiz

canım güzel haberlerini bekliyoruz allah gönlüne göre versin insallah

Hayirlisi olsun canim amiiiin hepimiz icin hayirlisini diliyorum Allahimdan

Evt cnm bana uygulanmıştı bağışıklık yüksek olunca uyguluyorlar haftada bir serum ama negatif olmuştu benim, bazı yerler daha farklı aralıklarla veriyor okuduğuma göre
Canim vaktin varsa anlatabilirmisin ayrintili peki nasil bir serum transferden oncemi sonrami uygulaniyor hafta 1 nezamana kadar bhcg sonucuna kadarmi

Hayirlisi olsun tedavin insallah ilk ve son olur bebegini saglikla kucagina alirsin canim

Canim labaratuvar farki illaki olur sen sakin moralini bozma allahim insallah 4te bize guzel haberi vericeksin bize

ayni durumdayim yaaa allah yardimcimiz olsun

Canım sakın kötü düşünme dualarımız seninle inşllh saat 4 gibi güzel haberlerini yazıcan bize

saat 4 olsun o zaman bir an önce o zaman

canım güzel haberlerini bekliyoruz allah gönlüne göre versin insallah

Canim labaratuvar farki illaki olur sen sakin moralini bozma allahim insallah 4te bize guzel haberi vericeksin bize
Canlarım ya Allah razı olsun hepinizden... İnşallah hayırlı bir haber veririm size. Sonucu bir öğreneyim ilk size yazacam :)
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Kızlar ben de çok yumurta durumu varmış yani ohss sanırım tam bilmiyorum transfer için 1-2 ay bekleyebiliriz dedi dr. Hiç beklemeye halim niyetim yok nedense bir an önce olsun ne olucaksa istiyorum. Sizde de böyle bi durum yaşayan oldu mu?

Hayırlı Cumalar kızlar Rabbim bu mübarek Cuma'nın yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı yavrularımızı nasip eder inşallah. Benimde bugün transferim gerçekleşti ve iki tane minik yumoşumu aldım geldim doktorum kaliteleri A kalite dedi Yalnız size birşey soracam ben transferden yarım saat sonra tuvalete gitmem gerekti sizce bi sakıncası oldumu tutamadım artık kendimi hemşireye sordum hiç bi problem olmaz dedi sizce

Bişey olmaz cnm

Canım bende hafifte olsa ohss oldum 17 yumurtalık toplandı ama benim doktor beklemedi bugün kan tahlili yaptı ve Ultrasondan baktı çok iyi gözüküyo dedi ve iki tane yerleştirdi ama bana opudan sonra Dostinex diye bi fitil verdi ohss için

Kizlar doktorlar saten betaya bakarken nerde basladiydaniz orda devam edin diyolar kesinlikle baska hastaneyi bile onermiyolar farkli donuclar cikinca yanilma payi oldugu icin.dun doktor direk bana onu dedi testi farkli yere yaptirma sakin diye

Merhaba, hemsire sorun olmaz dediyse olmaz. ben de ilkinde cikmistim zaten o dusebilecek bir durumda degil. allahin izniyle insallah bebegine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…