2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım benim bende dondurulmuş tedavisi oluyorum adetin ikinci günü estrofem veriyo ben ilk gün iki sonraki günler üç üç aldım.Daha sonra rahim kalınlığı ölçüyorlar ve progestan fitil ve crinon jel verirler bana prednol tetradox verdi doktorum üç gün içip başak içmedim vitaminimde dahil buna hayırlı tedaviler inşllh pozitif ol ve güzel düşün sanırım bu topik hamile haberiyle dolup taşacak inşllh içime doğan bu

Kızlar yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyor. Uyaninca hemen kendinize geliyor musunuz.agri oldu mu. Yarın 9da işlem korktum biraz
Benimde yarın opu var bende korkuyorum damar yolu açılacak diye opuda anestezi olduğu için hissetmiyorsun ağrı da az oluyor çok değil.

Kızlar merhaba, 2 yıllık evliyim hiç bir neden olmadığı halde gebelik olmadı. Bir aşılama denedim. Şuan da tüp bebek tedavisi görüyorum yani daha ilk iğnemi bugün yaptım:) aranızda yeniyim rabbim herkese anneliği yaşatsın inşallah. Bu tabloya beni de ekleseniz hep beraber birbirimize destek oluruz çok güzel olur:)

Kızlar yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyor. Uyaninca hemen kendinize geliyor musunuz.agri oldu mu. Yarın 9da işlem korktum biraz
çok kısa sürüyor ve hiçbirşey hissetmiyorsun. uyandığında adetten daha az ağrı hissediyorsun oda hemen geçiyor

Günaydin hanımlaar. Bugun tup bebek icin öngörüsmem var adetime de 1 hafta var tedaviye haftaya baslayacagim nasipse. Simdiden cok heyecanliyim; siz heyecanınızı nasıl yeniyosunuz bu kadar heyecan süreci olumsuz etkilermi acaba diye dusunmeye basladim?

Lisam nasilsin canim aklimdasin tekrar kan degerine baktirdin mi? Insallah duzenli yukselmistir.
Canım benim çok sağol dün aile hekimliğinde kan verdim ama sonuçlar ertesi gün çıkıyormuş malesef bugüne kaldı. Yani sonucunu hala öğrenemedim. Aile hekimliği aynı gün sonucu vermiyormuş acı bir tecrübeyle öğrendim. Bugün birazdan yine kan vereceğim. Heyecan dorukta canım yazarım burdan

Son düzenleme:
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Tabi çok heyecanlı ve yıpratıcı bir süreç. Ama herşeyde olduğu gibi bunun da aşırısı zarardır. Biz elimizden geleni yapacağız tevekkülü Allah'a bırakacağız... ona sığınmak en güzel ilaçtır :)

Evet canim saglik ocagina kan verildiginde diger gun cikiyor sonuc. Bir de bhcg icin saat 10.30a kadar kan aliniyor demislerdi bana. Olsun canim gec olsun mutlu haber olsun insallah.

Evet fazlasi zarardir bencede bu heyecanin. Daha sakin olmaya calisicam.

günaydın, keşke sağlık ocağında yaptırmasaydın. orada çıkan sonuç düşük çıkıyor.

günaydın, keşke sağlık ocağında yaptırmasaydın. orada çıkan sonuç düşük çıkıyor.
Ayyy canım benim ya içime su serptin resmen şuan o kadar kötü durumdayım ki anlatamam... dün sağlık ocağında yaptırdığım testin sonucunu biraz önce aldım bhcg 6.32 gözüküyor önceki gün 11.12 çıkmıştı. Ertesi günü yükselecek diye ümitle beklerken ben şok oldum! Bugün sabah yine yaptırdım ama bu sefer sağlık ocağında değil tabi ki :) sonucu saat 4 gibi alacağım inşallah bugün daha da düşmemiştir. Kızlar dua edin nolur ümidim acayip kırıldı...

gunaydin herkese
transferde 7. gunum sanki regli olacak gibiyim allahim sen koru.. ayni durumda olan var mi?
Canımmmm korkma aynısı bende de var. Benim transferin üzerinden 12 gün geçti. İnan ilk günden bu yana hiç bitmek bilmeyen bir adet sancısı var. Normalde adetim çok sancılı olur. Bu çok yoğun değil ama özellikle de gece yatarken acayip kendini hissettiren bir ağrı. Her an adet olacakmışım gibi hissediyorum. Çamaşırımda bir şey göreceğim diye korkuyorum hep. Ama çok şükür hala adet olmadım

Canım sakın kötü düşünme dualarımız seninle inşllh saat 4 gibi güzel haberlerini yazıcan bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…