• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar bugün transferimin 5. günü 5.gün embriyosuydu.şiddetli adet sancısı gibi karnım ağrıyor,meraktan çatlıyacağım.çok korkuyorum.O kadar acı,emek ve maddi kayıptan sonra da kırmızıları göreceğiz
Transfer döneminde de bu tür adet sancıları olabiliyormuş duyduğum kadarı ile içini rahat tut canım

Lisam Lisam canım hakkında hayırlısı olsun. Üzülme desek boş ama dirayetli ol. Rabbim herşeyin hayırlısını verendir. İnşAllah tadaviye gerek kalmadan hamile kalırsın canım

Lisam Lisam hayırlısı olsun arkadaşım vardır herşeyin bir hayrı
Sağolun arkadaşlar amin inşallah hayırlısı böyledir... adet sancılarım hala devam ediyor ben de bebeğim tutunuyor diye seviniyordum meğer alakası yokmuş :( şimdi karnıma her ağrı girişinde kalbim acıyor içim kanıyor resmen çok zormuş kızlar... daha beterlerini düşünüyorum nasıl dayanılır evlat acısına diyorum bu halime hamdolsun diyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum... kendimi toparlayıp 2. denemeye bomba gibi başlayacağım inşallah. Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün anne olmanın hazzını tattırsın inşallah...

Sağolun arkadaşlar amin inşallah hayırlısı böyledir... adet sancılarım hala devam ediyor ben de bebeğim tutunuyor diye seviniyordum meğer alakası yokmuş :KK43: şimdi karnıma her ağrı girişinde kalbim acıyor içim kanıyor resmen çok zormuş kızlar... daha beterlerini düşünüyorum nasıl dayanılır evlat acısına diyorum bu halime hamdolsun diyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum... kendimi toparlayıp 2. denemeye bomba gibi başlayacağım inşallah. Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün anne olmanın hazzını tattırsın inşallah...
Canım benim seni okadar çok iyi anlıyorumki ben defalarca negatif alan biri olarak söylüyorum sakın pes etme inan sen mutlaka olur.Rabbim çok büyük buda bizlerin sınavı. Unutma her akşamın bi sabahı var!!! O güneş bizim üstümüzede doğacak inşllh

Canım benim seni okadar çok iyi anlıyorumki ben defalarca negatif alan biri olarak söylüyorum sakın pes etme inan sen mutlaka olur.Rabbim çok büyük buda bizlerin sınavı. Unutma her akşamın bi sabahı var!!! O güneş bizim üstümüzede doğacak inşllh
İnşallah canım benim inşallah... Çok sağol...

Sağolun arkadaşlar amin inşallah hayırlısı böyledir... adet sancılarım hala devam ediyor ben de bebeğim tutunuyor diye seviniyordum meğer alakası yokmuş :KK43: şimdi karnıma her ağrı girişinde kalbim acıyor içim kanıyor resmen çok zormuş kızlar... daha beterlerini düşünüyorum nasıl dayanılır evlat acısına diyorum bu halime hamdolsun diyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum... kendimi toparlayıp 2. denemeye bomba gibi başlayacağım inşallah. Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün anne olmanın hazzını tattırsın inşallah...
Canim ya kiyamsm sana :((( Rabbim tez hayirli sağlıklı evlat nasip etsin insallah lutfen üzülme birtanem hayirli değilmiş de sabir de tüpten sonra kendiliğinden gebe kalan çok var insallah sende tedavi siz bebeğine kavusursun.tüm kalbimle dua edicem lutfen bırakma kendini.Inan anne olacaksin er yada geç.napalim Rabbim bize vermiş bu derdi dermsnida verir elbet az daha sabır canimsin:dua::KK200:

canım çok normal
bir şey daha ilk gun endişelenme ama cogalirsa doktorunu ara sor şahsen ben tereddüt ettiğim herseyde arıyorum seninde tedavi hayırlı olsun inşallah

Teşekkürlerr canım iki gün sürdü kanama sonra tabi herşey güzeldi pazartesi transfer bile oldum beklemedeyim hayırlısı hepimiz için❤️❤️

Bende negatif olduğu zamn dünya başıma yıkılmıştı sanki ama geçicek cnm Rabbim yazdıysa elbet bi gün olur bnde o günleri unutup ikinciye başladım Rabbim inş dualrmzi kabul eder:dua:

Kızlar maalesef bende haberler kötü... transferin 12.günü beta-HCG 2.9 yani sonuç negatif... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... :KK43:
Canim cok uzuldum biliyorum bunu defalarca yasamis biri olarak ne desem bos takdir boyleyse bizede dayanmak duser yikilmak pes etmek yok tekrar toparlanip olana kadar devam etcez allahim guc sabir versin

Back