• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar ben de çok yumurta durumu varmış yani ohss sanırım tam bilmiyorum transfer için 1-2 ay bekleyebiliriz dedi dr. Hiç beklemeye halim niyetim yok nedense bir an önce olsun ne olucaksa istiyorum. Sizde de böyle bi durum yaşayan oldu mu?
Kızlar ben de çok yumurta durumu varmış yani ohss sanırım tam bilmiyorum transfer için 1-2 ay bekleyebiliriz dedi dr. Hiç beklemeye halim niyetim yok nedense bir an önce olsun ne olucaksa istiyorum. Sizde de böyle bi durum yaşayan oldu mu?
Doktorlar genelde riske atmayip transferi erteliyorlar. Dondurulmuş embriyo transferi yapıyorlar. Benimde durumum aynı yarin yumurta toplama yapılacak ama 3. Adetle transferi yapacak. Geçen tedavide de aynı şey olmuştu. Beklemeye tahammülü olmuyor insanın ama saglikli bir gebelik için beklemek en iyisiymis. İnşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Allahım:anneadayı::anne::dua::dua::dua::dua:

Sabah opu oldum 7 yumurta toplandı çok ağrım var ilk defa böyle oldum. Kahvaltımı yaptım çıktık. Kantinden çay aldık başım döndü bayıldım 2 saate yakın müdahale odasında beklettiler . Ne zaman geçecek bu ağrı bilmiyorum

Kızlar maalesef bende haberler kötü... transferin 12.günü beta-HCG 2.9 yani sonuç negatif... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... :(

Ağrı kesici aldım ordada serumdan verdiler . Kist yok ama pelvik böbrek var ondan olabilir diyorum çokta soğuktu normal olarak etkiside vardır
Çok geçmiş olsn cnm ya :-( inş bir an önce geçer bnde kist varda çok ağrılar çektiğim için seni çok iyi anlıyorum Rabbim şifa versin

Hayırlı Cumalar kızlar Rabbim bu mübarek Cuma'nın yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı yavrularımızı nasip eder inşallah. Benimde bugün transferim gerçekleşti ve iki tane minik yumoşumu aldım geldim doktorum kaliteleri A kalite dedi Yalnız size birşey soracam ben transferden yarım saat sonra tuvalete gitmem gerekti sizce bi sakıncası oldumu tutamadım artık kendimi hemşireye sordum hiç bi problem olmaz dedi sizce
Amin canim insallaaah hayirli cumalaaar
Hayirlisi olsun canim Allahim insallah hayırlısiyla hayirlis saglikli sihhatli evlatlar nasip eder insallah

Sağol canım evet ilk denemem hüsranla sonuçlandı maalesef. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah pes etmek yok tabi... kimyasal olmak ne demek canım ben orayı anlamadım?
hic moralini bozma allah buyuk. mutlaka vardir bir hayir

Lisam Lisam canim allahtan hayirlisi buymus.icindeki o burukluk gecici.guzel haberlerle icine o muazzam coskuyuda yasatacaktir rabbim.

Kızlar maalesef bende haberler kötü... transferin 12.günü beta-HCG 2.9 yani sonuç negatif... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... :KK43:
Canım lisam biliyorum insan nekadar üzülme desede o üzüntüyü az yada çok yaşıyo rabbim bu defa nasip etmedi ama bidahakine inşallah yavrunu sana nasip etsin duayı asla bırakma bunlar bizlerin birer imtihanı Canın sağ olsun sakın umudunu kaybetme

Back