- Konu Sahibi Yenidunya3
- #2.221
Yumurtla toplama işlemi bitti. Korkulacak bişey yok gerçekten. Kasık agrim var biraz kanama da oldu az az. 14 tane Yumoş varmış yarın belli olacak kaç tanesi döllenecek bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben de çok yumurta durumu varmış yani ohss sanırım tam bilmiyorum transfer için 1-2 ay bekleyebiliriz dedi dr. Hiç beklemeye halim niyetim yok nedense bir an önce olsun ne olucaksa istiyorum. Sizde de böyle bi durum yaşayan oldu mu?
Doktorlar genelde riske atmayip transferi erteliyorlar. Dondurulmuş embriyo transferi yapıyorlar. Benimde durumum aynı yarin yumurta toplama yapılacak ama 3. Adetle transferi yapacak. Geçen tedavide de aynı şey olmuştu. Beklemeye tahammülü olmuyor insanın ama saglikli bir gebelik için beklemek en iyisiymis. İnşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder AllahımKızlar ben de çok yumurta durumu varmış yani ohss sanırım tam bilmiyorum transfer için 1-2 ay bekleyebiliriz dedi dr. Hiç beklemeye halim niyetim yok nedense bir an önce olsun ne olucaksa istiyorum. Sizde de böyle bi durum yaşayan oldu mu?
Geçmiş olsn cnm iyi maşallah kaliteli olur inşYumurtla toplama işlemi bitti. Korkulacak bişey yok gerçekten. Kasık agrim var biraz kanama da oldu az az. 14 tane Yumoş varmış yarın belli olacak kaç tanesi döllenecek bakalim
Bugün oldum 9.45 te inanılmaz ağrım var anlatamamBenim geçen Cumartesi oldu işlem hemen uyandım ben odaya geldiğimde uyanıktım çok ağrımda olmadı korkulacak hiç bişey yok:)
Hadi ya ağrı kesici içebilirsin cnm sordnmuBugün oldum 9.45 te inanılmaz ağrım var anlatamam
Kist mi vardı sende cnmBugün oldum 9.45 te inanılmaz ağrım var anlatamam
Ağrı kesici aldım ordada serumdan verdiler . Kist yok ama pelvik böbrek var ondan olabilir diyorum çokta soğuktu normal olarak etkiside vardırKist mi vardı sende cnm
Çok geçmiş olsn cnm ya :-( inş bir an önce geçer bnde kist varda çok ağrılar çektiğim için seni çok iyi anlıyorum Rabbim şifa versinAğrı kesici aldım ordada serumdan verdiler . Kist yok ama pelvik böbrek var ondan olabilir diyorum çokta soğuktu normal olarak etkiside vardır
Hadi ya kimyasal fln mi oldu acaba cnmKızlar maalesef bende haberler kötü... transferin 12.günü beta-HCG 2.9 yani sonuç negatif... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
İlk denemenmis cnm üzülmemek elde değil ama hayırlısı dediğin gbi pes etmek yokKızlar maalesef bende haberler kötü... transferin 12.günü beta-HCG 2.9 yani sonuç negatif... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Hadi ya kimyasal fln mi oldu acaba cnm
Sağol canım evet ilk denemem hüsranla sonuçlandı maalesef. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah pes etmek yok tabi... kimyasal olmak ne demek canım ben orayı anlamadım?İlk denemenmis cnm üzülmemek elde değil ama hayırlısı dediğin gbi pes etmek yok
Amin canim insallaaah hayirli cumalaaarHayırlı Cumalar kızlar Rabbim bu mübarek Cuma'nın yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı yavrularımızı nasip eder inşallah. Benimde bugün transferim gerçekleşti ve iki tane minik yumoşumu aldım geldim doktorum kaliteleri A kalite dedi Yalnız size birşey soracam ben transferden yarım saat sonra tuvalete gitmem gerekti sizce bi sakıncası oldumu tutamadım artık kendimi hemşireye sordum hiç bi problem olmaz dedi sizce
hic moralini bozma allah buyuk. mutlaka vardir bir hayirSağol canım evet ilk denemem hüsranla sonuçlandı maalesef. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah pes etmek yok tabi... kimyasal olmak ne demek canım ben orayı anlamadım?
hayırlısı olsun kuzumKızlar maalesef bende haberler kötü... transferin 12.günü beta-HCG 2.9 yani sonuç negatif... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Merhaba, hemsire sorun olmaz dediyse olmaz. ben de ilkinde cikmistim zaten o dusebilecek bir durumda degil. allahin izniyle insallah bebegine kavusursun
Canım lisam biliyorum insan nekadar üzülme desede o üzüntüyü az yada çok yaşıyo rabbim bu defa nasip etmedi ama bidahakine inşallah yavrunu sana nasip etsin duayı asla bırakma bunlar bizlerin birer imtihanı Canın sağ olsun sakın umudunu kaybetmeKızlar maalesef bende haberler kötü... transferin 12.günü beta-HCG 2.9 yani sonuç negatif... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...