- Konu Sahibi Yenidunya3
- #2.181
Canım benim bende dondurulmuş tedavisi oluyorum adetin ikinci günü estrofem veriyo ben ilk gün iki sonraki günler üç üç aldım.Daha sonra rahim kalınlığı ölçüyorlar ve progestan fitil ve crinon jel verirler bana prednol tetradox verdi doktorum üç gün içip başak içmedim vitaminimde dahil buna hayırlı tedaviler inşllh pozitif ol ve güzel düşün sanırım bu topik hamile haberiyle dolup taşacak inşllh içime doğan buAmin canim yaa insallah. Transfer gunum daha belli değil. Dun adet gunumdu. Heyecandan heralde bugun gelcek gibi oldu oglen hafifte agri oldu. Bende hemsireyi aradim 2 yada 3. Gun icin randevu alin dediniz diye. C.tesi gunune aldim. Rahimi kalinlastirmak icin ilac vericek sanirim sadece. Dondurulmus embriyo transferi olcak benimki. Ne verecegi hakkinda da bi bilgim yok estrofem gibi bisey vercek heralde. Adetimde acik pembeyle kahverengi leke geldi az bisey. Aksam oldu baska bisey gelmedi. Kendimi heveslendirmek istemiyorum hemen. C tesiye kadar gelmezse sabah hastaneye gittigimde soylicem. Aaayyy allahiiiiiimmmm yaa